ANNONS

Horoskop 19-25 april, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 16, 2021

Astrology, Divination, Chart, Horoscope, Zodiac, Libra

Väduren 21/3- 20/4

Njut av denna vecka. Mars befinner sig i ditt tredje hus till och med fredagen och ger dig extra kraft och förmåga gällande ditt sätt att kommunicera och ge uttryck för egna planer och önskningar. En företagsidé som du får på måndagen är värd att utveckla/titta vidare på ytterligare. Det finns stor potential där. På fredagen och lördagen reser din kärleksplanet med överraskningarnas planet och kan ge dig en oväntad kärleksförklaring eller social inbjudan. Alternativt kan en nyhet om pengar dyka upp. Kommer pengar in, eller är det på väg ut? Med Uranus är det enda säkra att du inte hade väntat dig detta gällande din ekonomi. Ett gott hälsobesked kan nå dig under lördagen.

Oxen 21/4-21/5Du startar om på nytt från och med måndagen. Solen träder in i ditt stjärntecken och ger dig ditt astrologiska nyår. Det väntar dig tur i pengar och hjälp från en förälder eller familjemedlem. Med skönhetens planet, Venus, i ditt tecken samtidigt så har du en utstrålning som är oerhört attraktiv.

Andra ser dig som en lyckad och snygg person. Något särskilt härligt i kärleksliv och/eller arbete, helt i linje med dina önskningr, väntar på fredagen/lördagen.

Tvillingarna 22/5-21/6

Mars, actionplaneten, stannar i ditt tecken till och med fredagen. Tiden sedan den 4 mars kan ha varit en hektisk och händelsfylld period. På fredagen blir det ditt ekonomiska område som kommer märka av Mars närvaro. Om du behöver lägga upp en ny budget eller ta beslut om något som du äger så kan det ske under kommande veckor. Du kan känna dig mer benägen att spekulera eller investera. Vänner kan vara hjälpsamma och dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter gällande aktier eller att satsa online. Fredagen och lördagen kan bjuda dig på en flirt eller mycket privat kärleksmöte med din partner eller oväntat positiv social händelse. Ett barn kan också meddela ett överraskande besked.

Kräftan 22/6-23/7

Sedan början av mars kan du ha känt ett behov av att samla dina krafter och mobilisera styrka för att slutföra ett pågående jobb eller projekt. På fredagen flyttar Mars in i ditt eget tecken och det gör att du kommer uppleva det som att proppen går ur gällande den satsningen. På ett positivt sätt. Du kommer få mer energi och flera lyckade karriärmöjligheter under veckorna som kommer. Till helgen kan en förälder berätta något oväntat. Det kan vara något som har hänt dem eller ett beslut de har tagit om en ny resa i livet.

Lejonet 24/7-23/8Du går in i din årliga karriärperiod, från och med måndagen. Flera planeter besöker ditt tionde hus och stora ting är att vänta i karriären, men även för din långsiktiga livsplanering, under den kommande månaden. Kärlekslivet glittrar till lika fint. På fredagen och lördagen visar en kärlekspartner, eller dejt, särskild kärlek och tillgivenhet. Det sker kanske oväntat men känns väldigt bra.

Ett nytt möte kan ske ”rakt ur det blå”. Denna vecka kommer du också se bevis för att både kärlekspartners, chefer och föräldrar står redo att hjälpa dig för att du ska få mer pengar i fickan. Tacka och ta emot löneförhöjning, gåvor eller ekonomiska tjänster!

Jungfrun 24/8-23/9

En optimisk känsla inleder veckan. Du kan få ett mycket gott besked om ett arbete eller studier under slutet av veckan, torsdagen-söndagen. Fredagen och lördagen är en särskilt tursam period för sprituell läkning. Du kan nå minnen och blockeringar och släppa dem via andliga sätt. Testa att meditera eller lyssna till en vägledd mediation på You Tube för ett specifikt ändamål. Inspelningar med thetavågor för att manifestera kanske, känns helt rätt för att hjälpa dig uppnå dina mål.

Vågen 24/9-23/10

Har du några viktiga inköp att göra? Försök då att få dem avklarade denna vecka. Efter den 27 april kommer du inte vara lika ”klar” över hur du bäst hanterar större inköp och pengasummor. Från och med fredagen kommer ditt sociala liv och romantik vara något som du prioriterar mycket mer än tidigare. Det finns något intressant i detta. Ju mer du finns där för dina vänner och prioriterar kärlekslivet, ju bättre går det för dig i karriären. Din sexappeal går i taket under denna vecka. Kanske känner du också för att göra en kroppslig rening och tillfräschning inför sommartiden. Detox? Mindre socker? Fasta?

Skorpionen 24/10-22/11Diet och vad du äter kommer bli viktigare för dig, från och med denna vecka. Din mage kommer tacka dig för det. Känslorna kan också sättas sig i magen på dig så kom ihåg att alltid prioritera att komma tillbaka till känslomässig balans. Om du behöver göra en förändring i arbetet men inte vet var du ska börja så är det bästa rådet att göra bruk av dina sociala förmåga; dina kontakter, nätverk och tal/skrift.

En oväntad händelse väntar dig i kärlekslivet under fredagen-lördagen. En person från det förgångna, eller planer på något i familjen/hemmet, tycks stå i centrum för det som sker.

Skytten 23/11-22/12

Ett positivt meddelande eller nyhet i kärlek eller samarbete väntar på måndagen. Här finns det framtidspotential. Mycket tyder på att den kommande veckan blir starten för nya arbetsprojekt. Om du inte redan har något på gång kan du börja märka av att det är på ingång. Det är en bra tid för att söka och få arbete som känns roliga och ”lätta” att utföra. Ett oväntat besked eller händelser i kärlekslivet OCH arbetet väntar torsdagen-söndagen. Det går undan, var redo att hänga med i svängarna!

Stenbocken 23/12-20/1

En idé gällande en företagssatsning kan ta dig med storm på måndagen. Din familjeplanet besöker ditt kärlekshus från och med fredagen. Om en familjemedlem vill skicka iväg dig på digital blinddate- tacka ja! Ditt sociala liv är supercentrerat kring ditt hem och dina närmaste under de kommande veckorna (som om de inte hade varit det innan, men nu blir extra påtagligt.) Du befinner dig i en stark ekonomisk period. Torsdagen-söndagen kan du märka av att pengar är på väg till dig för dina ansträngningar. Kanske helgjobbar du med något intresse eller satsar på att jobba övertid?

Vattumannen 21/1-18/2På måndagen kan du få ett kärleksmeddelande eller en kreativ idé som gör dig på topphumör. Det ligger mycket glädje och livsnjutning med dina närmaste kring starten av din vecka. Hälsomässigt: Pressa inte din kropp för mycket om du känner ett motstånd. Med Mars i din hälsozon från och med fredagen så kan du känna dig lite tröttare än vanligt. Det är inte du, det är stjärnorna. Ta det lite lugnare och se tiden an. En bekant till familjen kan få singels hjärta att klappa fortfare under slutet av veckan, från och med torsdagen.

Kärlekslivet är mer romantiskt och härligt i hemmet. En vacker supé med din älskade när barnen somnat eller lite extra god mat tillsammans med dina närmaste förgyller slutet på veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Din ekonomiska planet, Mars, flyttar in i ditt femte hus för barn, kreativitet och nöjen, på fredagen. Du får mer tur i spel och satsningar under kommande veckor och kanske också spenderar mer på barn och nöjen. Sättet som du tjänar pengar på under kommande veckor är också roligare. Kanske skapar du inkomster på en hobby eller får ett arbetsuppdrag som känns festligare än vanligtvis för att det har att göra med skapande förmåga eller underhållning. Kärlekslivet präglas av snabbhet och oväntade vändningar. Torsdagen- söndagen kan bjuda på en oväntad kärleksförklaring, ett möte med en ny person eller en inbjudan som känns väldigt speciell. Kommunikationen med dina närmaste och en kärlekspartner är mjuk och känslosam. Det kommer kännas bra i magen. Och lyckligt i hjärtat.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00