ANNONS

Nymånehoroskop 12 april, 2021

/

Nymåne i Väduren, grad 22.

Horoscope, Astrology, Zodiac, Aries, Icon Images

Kära läsare,

Idag är det nymåne i Väduren, grad 22. Modiga steg, framgång och kärlek dominerar denna veckas möjligheter. Nymånen är otroligt vänlig till Vädurens styrare, actionplaneten Mars. Men också till Merkurius och Jupiter.

HÄR kan du läsa om alla de otroliga aspekterna som gör detta till en fantastisk nymåne!

Det är idealisk nymåne för den som önskar ta nya steg för att lansera något på egen hand, såsom ett soloprojekt eller för att göra en personlig nysatsning. Självförtroendet och vår uttrycksförmåga är på topp!

Här nedan följer min lathund för vilka livsområden som påverkas av nymånens kickstartande kraft, beroende på stjärntecken.

För bästa effekt, använd er av nymånens kraft så nära måndagen som möjligt. Sedan avtar den fina nystartsenergin lite i taget för varje dag. Allra helst action idag alltså, men annars de närmaste dagarna!

Glad nymåne till er alla!

Väduren- Det första husetDet är dags för en personlig nystart för dig!  Nu säger månen är det bara är du-tid som gäller. Kanske belönar du dig med lite nya böcker och unnar dig mer tid för att reflektera över hur du vill forma ditt liv under det kommande halvåret/året.

Ditt utseende kan påverkas av din nystartsprocess. Du kan hitta en lösning för att förändra arbetslivet såsom du vill. En chans att söka ett arbete med hög status eller påbörja en seriös satsning för en affärsidé som du har, eller satsa på onlinejobb, är några varianter av de möjligheter som du kan få vid denna nymåne i ditt eget stjärntecken.

Fiskarna- Det andra huset

En nymåne i det andra huset fokuserar på hur du tar tillvara på dina personliga tillgångar, såsom pengar, men även dina talanger och kunskap. Det handlar om inkomster och självvärde, skulle man kunna säga. Med en nymåne här är det mycket möjligt att du sätter fart för att förbättra din ekonomi på olika sätt. Du söker efter en balans inom detta område och nu har du chansen att få vågskålarna att tippa rätt. Vad behöver göras om eller startas nu för att det ska kännas bättre vad det gäller ägande och pengar? Kreativa idéer och nyheter om hur du kan få en bättre ekonomi, på lång sikt, kan komma till dig från och med idag. Resultatet av dina nya planer eller ansträngningar kan du se om ett halvår.

Vattumannen- Det tredje husetKommunikation står på agendan! Information om olika typer av kurser, nyheter, skrivande och sociala medier kan ge dig en rätt galen vecka från och med idag. Kanske hinner du inte ens svara färdigt på alla mail i din inkorg, förrän nya störtar in. Det blir till att agera bläckfisk med tentakler ute åt alla håll. Telefon, mail, brev och sms kommer gå heta! Det är mycket möjligt att du ägnar dagen och den kommande veckan åt att fylla i ansökningar gällande kurser, skriva brev och kanske sätta dig i skolbänken för en tentamen. Du kan få ett kontrakt/avtal att ta ställning till och/eller skriva under.

Din aktivitet i sociala medier kan också bli extra hektisk om du marknadsför en produkt eller tjänst. Kontrakt och avtal kan bli aktuella att ta ställning till. Mer kontakt med grannar och syskon kan också komma på tal. Allt som startar nu, kulminerar om ca ett halvår.

Stenbocken- Det fjärde huset

Det är fokus på ditt hem, din familj och din emotionella trygghet nu. Vad din magkänsla säger dig är den viktigaste ledstjärnan i ditt liv just nu. Att finna lugn och ro står högt på din prioriteringslista från och med idag. Kanske fokuserar du extra mycket på att skapa en plats i hemmet som känns trygg och vacker t ex genom att bestämma dig för att skapa nya rutiner för familjen, sätta ut huset till försäljning, köpa nytt hem eller möblera om så att det känns ”nyare” hemma. Plantera grönt vore helt rätt nu! Du är kvick till handling när du väl bestämt dig. Att fundera mycket över känslomässiga band bakåt i tiden, kanske ända tillbaka till barndomen, kan också bli aktuellt. Du kan uppleva att du behöver ”rensa” i dina energier i hemmet eller med nära familjemedlemmar. Du bygger också självförtroende och styrka nu. Om ett halvår ser du resultatet av det du startar i samband med den här nymånen. En graviditet i familjen kan bli en glädjande nyhet under det kommande halvåret. De val och beslut som du tar gällande familjeliv och boende är lyckosamt gynnade.

Skytten- Det femte husetÄr det dags för en särskilt rolig fest? Att fira kärlek, barn och/eller kreativa projekt? Eller en härlig reseplan för framtiden, för att bara njuta och leva gott? Med en nymåne i det femte huset ligger betoningen på nöjen, glädje och underhållning mer än något annat. Din närmaste familj kommer ge dig mycket glädje. Lejonen styr över det femte huset och det förknippas ofta med flirtande och kärleksaffärer.

Kanske träffar du en ny spännande kärlek dagarna kring nymånen eller kanske sätter du dig ned med en helt fantastiskt kreativ idé för TV, teater eller bokform. Dags att planera för en graviditet? Börja försöka idag! Spela på lotto eller ta en ekonomisk chansning om du kan. Det femte huset är gamblerns hus. Vad vore livet utan lite risktagande? Nu är det dags att chansa lite i livet! Det är också möjligt att du når ut med information om dig själv som ger dig en stund av berömmelse, såsom en tidningsartikel eller intervju på TV eller radio. TV-skärmen, teaterscenen eller You Tube vore ett passande medium. Glädjen lyser igenom och vad du än påbörjar inom 10 dagar kan du se ett resultat av, eller en kulmination av, om cirka ett halvår. Kul! Njut!

Skorpionen- Det sjätte husetÄr det dags för en ny diet, en ny hälsosammare livsstil eller bara bättre organisation kring ditt dagliga arbete? Det är mycket möjligt att du startar på nytt inom alla dessa områden dagarna efter nymånen. Du kan inspireras av något eller någon från utlandet. Din hälsa kräver mer rena födoämnen och eventuellt en detox samt en tid för återhämtning. Fram med vitaminburkar och nyttig mat! Alternativt vill du kanske förnya ditt sätt att arbeta eller arbeta på ett sätt som ger dig en känsla av mer trygghet och långsiktig potential. Nu kan chansen komma! Du kan bli väldigt tidseffektiv i ditt arbetsliv. Om du vill ha ett nytt arbete ska du söka nu. Besked om en ny anställning kan också meddelas dig. Du har troligen en stor lust att skapa ett helt nytt system för hur du tar hand om dig och hur du utför ditt arbete. Effektivt värre och om cirka ett halvår, kan du troligen njuta av både en friskare kropp och en ny och mer effektiv attityd till ditt arbete och dina dagliga plikter.

Vågen- Det sjunde huset

Det är dags för nya tag när det gäller relationer. Både i kärlek och i affärer, faktiskt. Det sjunde huset är ett starkt socialt hus och att ha goda kontakter åt höger och vänster är något som nymånen i detta hus nu vill att du uppmärksammar. Egenföretagare kan särskilt märka av att det händer saker nu och att nya samarbeten eller kontakter knyts. Eller behöver avslutas! Syna ditt eget sätt att relatera till andra för en god vägledning för vad du kan ändra på om någon beter sig underligt mot dig. Det vi ger ut, kommer ofta tillbaka. Många nya kontakter och sociala evenemang kan bli aktuella under de kommande 10 dagarna. Att starta ett gemensamt företag med en partner, gifta/förlova sig eller ingå någon form av ny relation på ett kärleksmässigt- eller socialt plan kan också bli aktuellt inom de kommande 10 dagarna. Du ser resultatet av ditt nystartande inom det kommande halvåret.

Jungfrun- Det åttonde husetKänner du en enorm inre kraft? Som om du just rest dig ur ruinerna efter en tuffare tid? Det åttonde huset älskar pånyttfödelse på det psykologiska planet. Det handlar om frågor som har att göra med djupt personliga relationer, trygghet och erfarenheter. Hur du hanterar inre begär och undviker att styras av andras viljor står i fokus nu. Du framstår som väldigt stark och modig. I förhållande till din partner eller andra som du kan tänkas dela pengar med, såsom bank, bidrag, skatteverket, testamentstagare med mera, kan det vara dags att lägga upp en ny plan. Oavsett om du startar ett nytt sparkonto, slår samman din ekonomi med din partner (eller separerar den från din partner) se till att slå ett slag för din egen styrka. Kanske funderar du på att omskola dig och starta en ny yrkesbana.

Under de kommande sex månaderna kommer du att se resultatet av det du startar i samband med nymånen. En mycket stark, transformativ nymåne med mycket prat om nya livsmöjligheter och konsten att läka dig själv, fysiskt eller psykiskt, och starta om på nytt! Om du besöker en läkare för problem som du dragits med, kan samtal om ett kirurgiskt ingrepp komma på tal. En ypperlig tid för att göra dig fri från rädslor och fobier och att läka dig själv. Ett behov av frigörelse ligger till grund för dina kommande förändringar. Det åttonde huset är även passionens hus. En hemlig kärleksaffär eller ett möte med någon som känns som en själsfrände kan inledas vid denna nymåne.

Lejonet- Det nionde husetDet är dags att få fågelperspektiv, eller kanske filosofens perspektiv, på livet. En nymåne i det nionde huset älskar självinsikter som känns närmast upplysande. Men här finns också juridik, utland, skrivande, TV-och radiosändningar samt högre studier. Idag och de kommande 10 dagarna kanske det blir aktuellt att inleda en rättsprocess, skriva ett testamente eller gåvobrev, ansöka till universitet och/eller högskola, planera en utlandsresa eller sätta dig ned för att skriva en bok om alla dina kloka iakttagelser vad gäller livet. Om du önskat dig en chans att publicera en artikel eller få skribentuppdrag ska du agera vid denna nymåne. Eller kanske är det DU som ska undervisa andra? Ordet ”Guru” och ”Kunskap” förknippas med det här huset och andlighet och religion ligger nära dina tankar när du tar beslut. Det är möjligt att du helt ömsar skinn när du ändrar dig gällande åsikter om hur DU vill leva. Vad du än sätter fart på, kommer att nå sin kulmination och ge dig resultat inom cirka sex månader. Var också försiktig med vad du säger. Det nionde huset är extremt ärligt, vilket i och för sig är bra, dock kan grodorna hoppa ur mun lite väl snabbt.

Kräftan- Det tionde huset

Från och med nymånen och de kommande 10 dagarna är det fokus på din sociala status och ditt rykte inom din bransch eller ställning i samhället. Använd den här nymånen till att sprida information om dig, dina kunskaper och för att utveckla nya företagsidéer och samarbeten. Din omvärld ser på dig med gott öga och nyheterna om det du gör och din karriärnisch kan få en otrolig fart som ger dig flera åtråvärda projekt på ditt bord. Eller ett nytt åtråvärt jobb. Nu tittar ”de stora elefanterna” dig: investerare och företagsledare. Du har kanske inte tid för familj och privatliv så mycket just nu. Det står bara KARRIÄR över hela din agenda och du är verkligen i förnyelsetagen när du nu sätter nya spännande mål inför framtiden. Skapa en debatt eller skriv ett inlägg på nätet, det kan nå längre än du tror. Nu kan även en öppning om att undervisa om det du kan, komma till dig. Du har mycket kunskaper som andra gladeligen skulle ta del av.

Om du inte arbetar är det en bra tid för att se över strukturen i ditt liv och skapa nya förutsättningar som bättre gynnar din ekonomi och dina önskemål inför framtiden. Riv och rensa i din livsstruktur, och ersätt den med en ny! Den här nymånen är färgad av optimism och nya möjligheter inför framtiden. Det ljusnar! Arbeta mot dina nya mål och du kommer kunna se resultatet av dina ansträngningar om ca ett halvårs tid, vid fullmånen i samma tecken.

Tvillingarna- Det elfte husetDet är mail åt höger och vänster, samtal och snigelpost med inbjudningar till olika sociala evenemang! Nätverkande inom dina intresseområden och aktiviteter kopplade till ditt arbete. Nymånen i ditt elfte hus ger dig verkligen fullt upp! Det är som om alla dina kontakter i din Smartphone bestämmer sig för att plinga till på samma gång.

Många intressanta förslag och idéer kring samarbeten eller resor med nätverk eller organisationer är på gång. Välj det som känns närmast ditt eget huvudspår. Din fokus bör vara på andras väl och ve mer än dina egna personliga projekt. Allt gott man ger ut, kommer tillbaka till en. Samarbete betyder framgång nu. Använd dig av teknikens och internets alla möjligheter för att skapa de bästa förutsättningarna för dig och dina mål. Det är också en önskningarnas tid. Drömmar går i uppfyllelse- sätt intentionen att nå dem! Detta är den bästa nymånen för att satsa på dina stora livsdrömmar, särskilt om de berör något som har att göra med karriär eller att få den ordning och reda i livet som du önskar dig. Om du har drömt om mer frihet i livet så är detta DIN nymåne för att göra en nystart! Skapa en visionboard för att klargöra vad du vill uppnå. Om cirka ett halvår kan du skörda frukterna av dina ansträngningar och ha kommit en rejäl bit på vägen mot dina mål.

Oxen- Det tolfte husetDet är dags för dig att släppa vissa saker. Det är nödvändigt för att komma vidare. Kanske använder du de närmaste 10 dagarna till att dra dig undan omvärlden en stund. För att reflektera och på något sätt landa på ett spirituellt plan. Det tolfte huset förknippas ofta med känslor och upplevelser man håller ifrån den yttre världen. Saker man minns från tidigare eller sådant man inte vill att vem som helst ska veta om. Att inte tvätta sin smutsiga byk så att andra ser, är ett sätt att sammanfatta det hela. Det behöver dock inte vara dåligt, bara högst personligt och känsligt. Du arbetar för att finna förståelse och nå ro och satsar på personlig återhämtning och din inre styrka nu. Förlåtelse och förmågan att gå vidare i livet, och lämna det gamla, är något som du kan tänka särskilt mycket på.

Alternativt är det också mycket möjligt att du i hemlighet startar med ett nytt kreativt projekt där en hög chef eller ansvarig tagit dig under sina vingar och säkert lotsar dig framåt. Om du tampats med hälsoproblem kan du också hitta en bra läkare som hjälper dig nu. Dina möjligheter till inspiration och återhämtning kan få fart genom en självhjälpsbok, en internationell framgångscoach eller lärd person. Vila och återhämta krafterna, bygg styrka och väv sakta men säkert in mer glädje i livet. Du kan se resultatet av denna andliga och fysiska nystart utveckla sig under det kommande halvåret.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00