ANNONS

Horoskop den 12-18 april, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 2021

Horoscope, Sign, Zodiac, Sign Of The Zodiac, Fortune

Väduren 21/3- 20/4

Du är det tecken som står i centrum för alla de fina planetaspekterna. Måndagens nymåne ger dig en nystartschans som är exceptionell. Vad vill DU göra i livet? Vad är viktigt för dig? Du befinner är i ditt esse denna vecka och strålar av självförtroende, attraktionskraft och snabbtänkthet. Mycket kan bli precis som du tänkt dig. Om du har något viktigt initiativ att komma igång med, använd dig då av måndagen, även om hela veckan gynnar dig och dina planer.

Oxen 21/4-21/5Med en nymåne i ditt tolfte hus, på måndagen, så väntar en fin chans att avsluta sådant som legat i pipen (eller minnet) ett tag. Du kan befria dig från rädslor eller oro och du kan ta modiga nya steg framåt när du öppnar dig för nya vägar. Du har goda ekonomiska nyheter att vänta denna vecka. Både ditt ekonomiska hus och din zon för karriär aktiveras på ett tursamt och snabbt sätt. I vecka 16 startar ditt astrologiska nyår och du kommer få sola dig i glansen av att det är din tid på året.

Men först, använd vecka 15 till att nå ett avslut, ta farväl och summera sådant som behöver bli klart innan du är redo att träda in i rampljuset. Du är som en superstjärna som gör sig redo för sin världsturné. Planering och förberedelse är allt.

Tvillingarna 22/5-21/6

På måndagen lyser nymånen och Solen upp ditt elfte hus för vänner och social gemenskap. Kommunikation, studier och bekanta kommer få en framträdande roll i ditt liv under vecka 15. Om du studerar kanske du gör stora framsteg när du skriver en tenta eller på annat sätt använder din förmåga att skriva/tala/uttrycka dig. Kärleksmässigt så kan de mest underbara saker hända dig. Din kärleksplanet, Jupiter, möter din styrare, Merkurius, och man kan riktigt höra fladdrandet av kärleksänglarnas vingar. Men, du är samtidigt superfokuserad på din egen självständighet och ditt sociala liv. Hur göra? Lugn, det ena behöver inte utesluta det andra.

Kräftan 22/6-23/7

Med en mycket positiv nymåne i din zon för karriär och långsiktig framtidsplanering, på måndagen, så får du nya chanser i livet. Du kanske har känt ett extra behov av att ta hand om din hälsa och värna om din kraft. Särskilt i arbete. Vid denna nymåne och under denna vecka kan du planera nytt. Om bara några veckor så kommer energiske Mars att blåsa in massor av livskraft och förmåga i ditt liv, håll hoppet uppe om du skulle känna tvivel gällande din förmåga och energi. I mitten av veckan ser det ut som att du fattar ett förändrande beslut som i det långa loppet kommer leda dig till lugn och framgång. Ibland måste man släppa vissa saker innan nytt kan komma in i livet. Så verkar det vara för dig under veckan. På ett mycket positivt sätt.

Lejonet 24/7-23/8Även om resandet är fysiskt begränsat så kallar utlandet på dig.

Det kan ske i form av inspiration från någon utomlands eller möjligheter att, via internet, sikta på utlandet. Eller så köper du en resa, för långt fram i tiden. Nymånen på måndagen äger rum i ditt hus för utland och akademiska satsninar. Det är det horoskophus som är mest förknippat med tur. Med närmast otroliga aspekter vid nymånen så innebär det att det kommer regna tursamma möjligheter för dig. Publishing/kommunikation, utbildning, världens möjligheter… Romantik, violiner och framtidshopp. Du kommer bli som en riktig bomb av optimism! Förbered dig på kärlek, pengar och nya världar av möjligheter!

Jungfrun 24/8-23/9

Den vackra nymånen på måndagen aktiverar ditt åttonde hus för andras pengar och delat ägande. Men också inre personlig utveckling. Det kan bli en mycket positiv vecka när du når en nystart gällande ett banklån, skatter eller bidrag. Samtidigt så kan du också få kraften att starta om i livet. Du vågar släppa det som har varit och går med mod i bröstet vidare. Med nymånens styrare i din zon för karriär och framtidsplanering så tar du bestämda kliv framåt. Även ditt boende och familjeliv får en dusch av tursamt konfetti. Om du vill sälja ditt hem så kan du få ett väldigt bra erbjudande under denna vecka, alternativt är det en bra tid för att lägga ut bostaden till försäljning.

Vågen 24/9-23/10Ditt kärleksliv, wow! Att få en nymåne i det sjunde huset är en härlig upplevelse bara i sig men att få det med så otroligt fina planetaspekter som på måndag… Det är bara att gratulera! Frieri, nya kärleksmöjligheter eller en frid och sällsam inre lycka för din kärlekspartner, väntar Vågen. Eftersom det sjunde huset även inbegriper partners affärer så kan du också få chansen att knyta ihop dina påsar med någon. Kärleksvibbarna under veckan är väldigt starka och passionerade.

Band förbjupas och blir ännu mer intensiva. Om du är singel så kan en ny person ta ditt hjärta med storm. Du är på ett lekfullt härligt humör och känner livet i dig! Du är redo att satsa ditt hjärta.

Skorpionen 24/10-22/11

Söker du ett nytt arbete? Nya uppdrag? Eller behöver du få ordning på vardagen och rutinerna lite bättre? Då är veckan som väntar, din turvecka! Måndagens nymåne aktiverar din zon för tidseffektivitet och eget mående. Om arbetssituationen är under kontroll så kan du istället satsa på att ta dig an hälsa och träning inför sommarens mer lättklädda tider. Du ser ut att ta dig an ”att få koll på vardagsplikterna” så att det nästan ser ut som en karriär i sig. Mars i din zon för inre utveckling, rädslor och fobier, kan ha gett dig lite gungiga energier under vecka 14. Men i vecka 15 lämnar du mycket bakom dig och kastar loss mot framtiden. Hej fågel Fenix! Detsamma ser ut att ske gällande pengar. En större klumpsumma, såsom skatteåterbäring, bidrag eller ackumulerad ersättning, är på väg.

Skytten 23/11-22/12Tjolahopp, tjolahej, nu satsar du på glädje, kärlek, barn/fertilitet och nya satsningar i livet. Det är modigt och fullt av massor av optimism och nystart. Allt startar med nymånen på måndagen som under veckan benådas med den ena lyckosamma planetaspekten efter den andra. Särskilt lyckosamt för dig är att din styrare Jupiter, finns med i bilden. Dina personliga mål och drömmar, som ofta innebär en koppling till utlandet, resor och att vidga livsvyerna, får massor av nya möjligheter. Många Skyttar är skickliga skribenter och lärare. Under veckan kan du få bekräftelse på din förmåga och nya möjligheter på samma linje kan öppna världen för dig ytterligare. Kärlekslivet är fartfyllt och även om det under vissa stunder kan bli tal om lite power struggle så kan du i alla fall inte klaga på att inget händer. Njut kära Skytt!

Stenbocken 23/12-20/1

Du älskar dina höga mål och brukar vara skicklig på att kavla upp ärmarna och agera för att nå dit du vill. Om du, mot förmodan, inte redan har inlett nya personliga satsningar så ska du använda dig av tiden från och med måndagen och under veckan som kommer. Ett projekt med fokus på harmoni (färger, inredning, mode, skönhet, design) kan gripa tag i dig på måndagen. Eftersom nymånen äger rum i ditt fjärde hus för hem och familj så kanske du bestämmer dig för att ditt hem och dina familjerelationer är ditt nya kärleksprojekt. Graviditetsönskan? Nymånen hjälper dig i din önskan. Börja försöka denna vecka. Husletar du så har du likaså nymånens vägsignelser med dig. Månen är din kärleksplanet och med otroligt fina aspekter till överflödets Jupiter så kan en särskilt härlig känsla av trygghet och tillit kännas av i ditt romantiska liv under den kommande veckan.  Inleder du en ny relation så får den de mest fina aspekter för lycka och passion.

Vattumannen 21/1-18/2Ett fantastiskt tidsfönster för att göra en nystart i livet är med dig. Om du inte redan har gjort slag i saken så kommer nymånen på måndagen att ge dig den extra framgångspuff som du kanske väntat på. Nymånen äger rum i ditt tredje hus vilket antyder att ett kontrakt kan bli aktuellt. Massor av mail, nyheter och information kommer prägla din vecka. Mars befinner sig i ditt hus för tidseffektivitet så det du har skrivit upp på din att-göra-lista avverkar du i riktig robotstil. Du bara gör. Det är en mycket bra tid för att rensa och organisera. Med tanke på att det väntar dig en nystart gällande ditt boende om en månads tid, så är det en toppenidé att få allt klart innan visningar, skiften, tillträden och liknande väntar i början maj.

Du är på bollen. När du är ute och gör ärenden eller träffar vänner under veckan- så kan kärleken slå till! Kärleksmöjligheter för singlar finns i din närhet: i de kvarter du rör dig dagligen, bland vänners vänner och i intellektuella miljöer. Stadgade mår under veckan toppen av att befinna sig i dessa miljöer med sin partner och kanske känner ett extra stort behov av att kunna prata och byta idéer med sin kärlek. Inga mentala trögbollar här, tack! (I vecka 16 ändras Vattumannens preferenser och känslomässig närhet blir istället det viktigaste i kärlekslivet.)

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt inkomsthus får allt ljus på sig vid måndagens nymåne i Vädurens tecken. Har du haft planer på en förändring gällande pengar eller det du äger så kan nyheter och möjligheter fyllda med tur och optimism svepa in under veckan som kommer. I arbete är det viktigt att hålla dig framme och visa vad du har att erbjuda. PR, presentationer, ansökningar- nu går du framåt på ett självsäkert sätt. Om du letar efter ett nytt arbete så kan nätverk, vänner, bekanta och sociala medier ge dig nya möjligheter. Slutet av veckan är särskilt tursam för jobbframgång och för en löneförhöjning. På det sättet kan din månadsbudget förändras, till det bättre, under denna vecka. Din kärleksplanet signalerar till nymånen och överflödets Jupiter. Vackra gåvor från en partner, eller dina närmaste, kan ge dig en varm och lycklig känsla. Till helgen kanske du själv sätter du på dig spenderbyxorna och klickar hem ett fynd.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00