ANNONS

Horoskop vecka 15, 2021

/

Planetaspekter, 12-18 april, 2021

Aries, Zodiac Sign, Horoscope, Astrology, Symbol

Sedan länge har jag haft sikte på vecka 15. Detta med anledning av den, faktiskt, helt otroliga nymånen som väntar.

I torsdags skrev jag det här nymåneinlägget  som förklarar min upphetsning och varför du ska känna dig extra peppad också!

Nu till vecka 15 och vad som väntar på stjärnhimlen:

Måndag 12 april

Nymåne i Vädurens tecken, grad 22

Det är en fullkomligt underbar nymåne med otroligt positiva aspekter som startar veckan. Med nymånens styrare, Mars, i sextil till Solen och månen samt Jupiter i sextil till Solen, månen och Merkurius så kan mirakel ske.

Denna nymåne gynnar kärlek, företagande, personliga satsningar och läkandet av sorg, depression och bekymmer.

För bästa användning av nymånens krafter:

  • Ta initiativ till något som känns viktigt för dig personligen (Mars och Väduren styr över egot)
  • Särskilt tursamt är kärlek, pengar, företagande, personliga önskningar och mål.
  • Med en samtidigt pågående kvadratur mellan Venus och Pluto så kan det slå gnistor i kärlekslivet. Känslorna blir STORA, intensiva och väldigt passionerade.Eftersom Mars ökar vår attraktionsförmåga och sexuella utrstrålning vid denna nymånen så kommer självförtroendet att öka och kärleksmöjligheter blomma.
  • Gå på date, våga satsa på kärleken (igen) och berätta för din partner hur mycket du älskar honom/henne. Vecka 15 är glittrande romantiskt och kärleksfull!

Onsdag 14 april

Solen sextil Mars, 24 grader

Solen ger massor av energi till redan högenergiske Mars.På onsdagen är vi måldrivna, extra tävlingsbenägna. Med Mars i Tvillingarnas tecken så är kommunikationsförmågan på ett väldigt hög nivår. En bra dag för att kommunicera med andra, skriva mail, ringa samtal, hålla en presentation, ansöka om företagsnamn, avsluta ett skriftligt arbete eller skriva ett kontrakt.

Den här energin finns med redan vid nymånen. Det är verkligen en möjligheternas nymånevecka som väntar!

Torsdag 15 april

Solen sextil Jupiter, grad 26

Med universum redan så fyllt av underbara gåvor så kan torsdagens planetmöte bli som grädde på moset. Överflödets planet möter Solen och lovar god utdelning till de som tar initiativ till en ekonomisk satsning. Om du agerar under kommande vecka, och har ökade intäkter som mål, så får du de allra bästa försättningarna att nå framgång.

Med pågående deklarationstider så kan torsdagen också vara dagen då du får höra att du har en större skatteåterbäring att vänta än du först trodde.

Du kan också, alternativt, få goda nyheter från en revisor eller lånehandläggare/bank.

För allra bästa användande av denna energi, agera i samband med nymånen på måndagen.

Fredag 16 april

Solen kvadratur Pluto, grad 27

Normalt sett så kan denna aspekt innebära att relationen till en chef eller myndighet- någon med makten att avge beslut som påverkar dig- präglas av motstånd. Tack vare Mars och Jupiters trigon som äger rum på lördagen så kan envishet och kämparanda göra att man tar sig runt en knepig makthavare. Tvivla inte på din förmåga att lyckas utan stå på dig.

Lördag 17 april

Mars trigon Jupiter, grad 26

Merkurius sextil Mars, grad 27

Merkurius kvadratur Pluto, grad 27Talets och kommunikationens gåva är med dig.

Det är en underbar helg för att göra en kortare resa inom landet, spendera pengar på ett riktigt fynd eller fokusera på en ekonomisk idé och hur den kan förverkligas.

Om du har en ansökan att skicka iväg så kan du med fördel använda hela denna vecka.

Jag sa ju att denna veckas nymåne och dess aspekter är underbara!

Vad gör du dig redo för att starta i nästa vecka?

Fundera över dina målsättningar under det kommande halvåret och inleda vecka 15 med att ta de första stegen.

Med de här fina planetaspekterna i ditt projekts, eller personliga satsnings, astrologiska DNA så kommer du att nå framgång om du agerar.

Jag önskar er alla en fortsatt underbar helg och kommande nymånevecka!

Kramar

Helena

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00