ANNONS

Nymåne 12 april 2021

/

Rätt tid, rätt plats. En period präglad av positiv energi och tur.

Woman, Girl, Freedom, Happy, Sun, Silhouette, Sunrise

På måndag den 12 april är det nymåne i Vädurens tecken. Nymånen äger rum på grad 22. Denna nymåne kommer med riktigt fina aspekter till flera planeter och ger oss en chans att komma igång med något nytt initiativ eller en personlig satsning.

Här är några av de aspekter som står ut, astrologiskt, vid nymånen:

Solen + månen sextil till Mars

Solen vår utrstålning mer värme, vilket gynnar kärleksrelationer. Mars förknippas med självsäkerhet och sexdrift och dessa områden får massor av kraft av solen. Sexlivet och attraktionskraften når högre nivåer och vi mår toppen av det.

Det är en väldigt bra månad för att förbättra existerande kärleksrelationer eller bestämma dig för att ge dejtande en ny chans.

Mars styr även över träning och fysisk aktivitet. Dags att loppa ett lopp? Utmana kroppen med en större ansträning? En start vid nymånen på måndagen ger dig den uthållighet och kraft du behöver för att bygga muskler och förbättra tider.Slutligen så styr Mars och Väduren över egenföretagande och personliga mål.

Med Mars och Jupiter i en trigon vid tiden för nymånen så kommer företag eller personliga satsningar som görs vid denna nymåne att få en stor dos tur och framgång i sitt astrologiska DNA.

Mars är oerhört tävlingsbenägen. Du är inte rädd för att leda andra eller står upp för dina drömmar. Det DU vill åstadkomma, lyckas du med. Om det är mer pengar/inkomster som du önskar så kan denna nymånes krafter hjälpa dig om du agerar från och med måndagen. Din förmåga att utvärdera möjligheter och hoppa på rätt chans, vid rätt tidpunkt, är väldigt god. Du tar kloka beslut.

Det är lite magi över det hela. Som om det som sker, idéer, möjligheter, nya tankar, sker precis vid rätt tidpunkten för att lyckas.

Håll koll på vilka möjligheter som erbjuds dig!

Solen sextil Jupiter

Och plötsligt känns det SÅ lätt. Optimismen och framtidstron är där, glädjen och andras generositet också. Wow!

Under den kommande månaden kan du ta nya steg genom att informera dig, utbilda dig eller vidga dina perspektiv. Spirituella insikter och din relation till pengar kan ge dig intressanta tankegångar. Samtidigt kan du också erbjudas möligheter att öka dina intäkter. Hur du värderar dig själv och dina kunskaper i en arbetssituation kanske är det som får dig att beslutsamt be om en högre lön eller, om du är egenföretagare, höja ditt arvode.

Om du har kämpat med depression eller förminskande tankar om dig själv, osäkerhet eller blyghet, så kan denna nymånen ge dig chansen att läka det inom dig som gett upphov till dina känslor. Du har modet att ta dig an din uppfattning om din egen förmåga och förbättra den enormt. Vi är alla så mycket större än våra rädslor och minnen.

Så, en underbar nystartschans som väntar oss från och med måndagen!Planering är allt.

Ge denna helg lite tid till att fundera över vad du, om du fick önska vad du ville, skulle vilja lyckas med. Välkomna sedan måndagen och var öppen för möjligheter, nyheter och chanser att börja agera i linje med det målet.

Agera från och med måndagen, och så nära inpå det datumet, för att utnyttja denna fantastiska nymånes kvaliteter till max.

Vilka horoskophus som påverkas för stjärntecknen vid nymånen skriver jag mer om på måndag.

Jag önskar er alla en fortsatt underbar torsdag!

Kramar

Helena

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00