ANNONS

Norra noden transit AC

/

Läsarfråga.

Yoga, Meditation, Buddha, Yin And Yang, Buddhism, Zen

Kära läsare,

Stjärnorna är väldigt intressanta vägledare i livet. De ger tröst när de visar slutet på en tuff period och de ger pepp när de visar kommande härliga tider och möjligheter.

När det kommer till den norra månnoden så finns massor av spännande att få hjälp med.

Månnodarna handlar om livskarma: vad vi är menade att göra i detta liv och vad vi har för erfarenheter och kunskaper med oss från tidigare liv. (Varför vissa saker kanske känns mer lätta än andra).

Noderna rör sig runt födelsehoroskopet och när den norra noden, förknippad med livskall i detta liv, berör vissa punkter får man mer flöde.

En läsare frågade vad det kan innebära när den norra månnoden berör AC?

Generellt så visar den norra noden konjunktion AC var vi får grönt ljus och flöde gällande det vi är menade att göra i livet.

När norra noden berör AC handlar det om att ta initiativ för att få maximalt resultat. Viktiga och stora steg kan då tas för att finna sin väg i livet, utveckla sitt inre och komma närmare sina livsdrömmar. Det finns också en stor chans att befria sig från tidigare karma eller negativa känslor.

Den norra noden förknippas med överflöde (den södra noden med avsaknad).

När den norra månnoden berör AC, som kännetecknar utstrålningen och utseendet mot omvärlden, kan självförtroendet stråla. En särskild person kan också träda fram, nästan som en fysisk skyddsängel, och erbjuda hjälp och kunskap för att man ska lyckas på sin ödesväg.

Det negativa med en sådan här transit är att man blir för självcentrerad och glömmer att agera i enlighet med ett högre gott och sin andliga väg. Då kan transiten istället innebära att man får ett bryskt uppvaknande för att ”göra om och göra rätt”.

Vid tvivel på vad som är rätt väg: följ det som hjärtat säger dig.

Mina andra blogginlägg om den norra noden och att finna sitt livskall.

Jag önskar er alla en fortsatt underbar tisdag!

Kramar

Helena

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00