ANNONS

Horoskop 5-11 april, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 14, 2021

Daffodils, Tea, Tea Time, Cup Of Tea, Spring

Väduren 21/3- 20/4

Du befinner dig i en energi av flirt, glädje och pirr i magen. Använd starten av veckan till att göra en skönhetsbehandling, köpa hem något vackert eller ge kärleken en chans.Mot slutet av veckan närmar vi oss nymånen i ditt eget tecken (som äger rum på måndagen den 12 april). Alla planeter ställer upp sig på rad för att ge dig det du önskar dig. En väninna kan visa hur mycket hon bryr sig om dig. Dessutom har du turen är med dig. Använd helgen till att funderar över hur du bäst använder all tursam planetkraft. Vad önskar du dig i livet under det kommande halvåret? Året?

Oxen 21/4-21/5Det är full fart kring dina pengar. Utgifter och budget kan ha varit ett viktigt tema sedan början av mars. Om det stressar dig- lugn- det kommer snart bli mindre utgifter att ta hand om. Ett stor nyhet, gällande arbete kan dyka upp i mitten av veckan. Du kanske måste hantera saken diskret. Kanske är det tystnadsplikt eller en något liknande som gör att du inte kan berätta exakt vad du har planerat.

Med en kommande nymåne, på måndagen den 12 april, ser det ut som att du tar tag i uppdraget/arbetet med start redan under vecka 15.

Tvillingarna 22/5-21/6

Håll schemat öppet för kärlek och socialt liv i början av veckan. Måndagen- onsdagen är riktigt underbara dagar för en första date eller riktigt mysig samvaro med dina vänner. Och apropå dina vänner! Du kommer snart få en chans, mycket möjligt via en väns rekommendation, till ett arbete som ger dig chansen att möta världen. Du kommer inte behöva resa på annat sätt än genom datorns och internets motorvägar. Du älskar kommunikation och intellektuella möten och i samband med nymånen, den 12 april, kan du få chansen att visa vad du kan i ett utbildningsprojekt, PR, sälj eller sociala medier. Glöm inte att tacka den av dina vänner som öppnade dörren till denna möjlighet åt dig!

Kräftan 22/6-23/7

Du står i startgroparna för ett MEGASTORT kliv i din karriär. Det kommer börja röra på sig i samband med nymånen den 12 april. Men redan i början av den kommande veckan kan du få nyheter om att något är  görningen. Markera tisdagen och och onsdagen som bästa dagar för möten eller presentationer. Det väntar dig en chans att tjäna mer pengar och nå ett nytt steg i din karriär. Efter de senaste veckornas fokus på hem och familj, tror jag att du kommer älska den här positiva vändningen.

Lejonet 24/7-23/8Det är mycket troligt att du skrev på ett kontrakt under sista dagarna av mars. Din affärspartner eller motpart är någon som du känner dig trygg och lugn med. En person att lita på. Nu tycks det som ett nytt livsäventyr precis startat. Några exempel på vad det handlar om är studier, publishing eller någon form av satsning som berör sociala medier eller din närvaro online.

Alla dessa områden kan from den 12 april ge dig en chans att arbeta internationellt. I mitten av den kommande veckan kommer en vänskap stå i centrum för en kul upplevelse. Vi har vant oss vid enklare förhållanden och sociala begränsningar, men tillsammans med riktiga goda vänner kan en kaffe i handen och nygräddade criossanter- promenad till en parkbänk bli en riktig lyxupplevelse på tisdagen eller onsdagen. I samma veva kan du också få ett mail från din nya samarbetspartner, som gör dig på toppenhumör.

Jungfrun 24/8-23/9

Denna vecka får du ett helt perfekt datum för att be om en löneförhöjning, diskutera ett arbetserbjudande eller förhandla om löneförmåner: tisdagen den 6 april. (Även om du kan använda onsdagen också. ) Med otroligt fina aspekter mellan din styrare, Merkurius, och långsiktige Saturnus så kommer veckan som startar den 12 april, ge dig pengar i form av en check, kommissionsbetalning, bidrag, lån eller skatteåterbäring. Om du har behov av mer pengar och ska ansöka om ett lån, underhåll eller ersättning- förbered dina handlingar under vecka 14 och skicka iväg det från och med måndagen den 12 april. Det kommer gå bra! Kanske till och med bättre än du vågar hoppas på…

Vågen 24/9-23/10Ditt kärleksliv har underbara aspekter under de två första veckorna i april. (Singlar: låt era vänner och bekanta sköta blind-dates. De känner dig och det kan visa sig bli ett väldigt lyckat möte med en ny person. ) Kärlek, romantik och härligheter är temat som styr tisdagen och onsdagen. Gå på date eller köp med lite gott vin eller blommar för att njuta med din partner. Och, unna dig lite lyxshopping! Kosta på dig det där extra som ger uttryck för dina goda och eleganta smak. Du gör smarta val och inköp nu. När helgen närmare sig, väntar också en underbar nystartstid för ditt kärleksliv.

Startskottet är nymånen på måndagen den 12 april. En ung relation kan förvandlas till officiell status genom förlovning eller planer på giftemål/samboskap. Singlar kan möta personen med stort P. Den med framtidspotential. Wow.

Skorpionen 24/10-22/11

Nya möjligheter och potentiella samarbetspartners och kollegor börjar svepa in i ditt liv i nästa vecka. Ditt rykte är gott och alla kommer vilja ha dig med på sitt team. På tisdagen och onsdagen kan du knyta viktiga band med en ny person som passar dig och dina jobberfarenheter perfekt. Det är mycket möjligt att det blir ni två som skakar hand vid nymånen den 12 april. Ditt kärleksliv tar emot fina aspekter under veckan också. Det ser ut som en blandning av passion som möter tankarna ”hur får vi vardagen och personliga inre kritiker att leva i frid och lycka tillsammans”? Men, var inte orolig, det får ett lyckligt slut. :-)

Skytten 23/11-22/12

Ett kommunikationsprojekt med rötter i den digitala världen, eller pusblishingsfären, ser ut att ta upp dina tankar och din tid. Du som är bra på att arbeta ensam, kan ha lagt grunden för ett team-arbete. Det ger dig ett lugn och känslan av att inte bära allt ansvar själv. Spännande nyheter och fina ord når dig på tisdagen eller onsdagen. Både i kärlek och arbete faktiskt. I samband med nymånen den 12 april kan ett Teams-möte kröna den officiella starten för vad som verkar vara ett samarbete kantat av både kreativitet, tal/skrift och ett ämne som du verkligen älskar att ägna dig åt. Du kan inte välja ett bättre datum för att komma överens eller skriva ett kontrakt, än den 12 april.

Stenbocken 23/12-20/1Planer på att flytta eller göra en förändring i hemmet eller familjelivet, ger dig nyheter och möjligheter i början av veckan. Du kan hitta ett hus som känns som ”ditt” vid första anblicken eller anlita hantverkare som är särskilt skickliga.

Om du har en trädgård som behöver lite extra kärlek när våren kommer så kanske det är denna vecka som du köper ny jord, sätter frön och börjar ta fram utemöbler och grillen. Med en underbar och tursam nymåne i din zon för hem och familj, på måndagen den 12 april, så kan det visa sig att den satsningen du gör, ökar ditt försäljningspris (om du ska sälja ditt hem) eller ger dig den emotionella tillfredsställelse du behöver för att kunna leverera ännu bättre i din karriär. Win- win.

Vattumannen 21/1-18/2

Går du i tankarna på att köpa dig något extra fint? Håll då ögonen öppna på tisdagen och onsdagen. Lite flärd, som en flaska champagne ”bara för att” eller något nytt till garderoben gör dig glad. Det är ”fira”-stämning (ja, du är värd detta!) och mycket kul nyheter via telefon, sms och mail. Du går mot en mycket gynnsam nymåne, på måndagen den 12 april som kommer ge dig chansen att unna dig en kortare resa i dina trakter. En övernattning på ett lokalt hotell eller närmare samvaro med vänner, grannar eller syskon. (Pandemisäkert förstås) Nymånen kommer också markera starten för en perioden av mycket rörelse. Pendlande eller bilresor i närheten av ditt hem, samt massor av information som du ska ta ställning till, möjliga kontrakt och överenskommelser, väntar dig från och med den 12 april. Fartfyllt!

Fiskarna 19/2-20/3Sedan fullmånen 28 mars så kan pengar och skatter ha varit något du tänkt mycket på. Under april kommer pengarna du behöver. Redan under veckan som kommer väntar idéer och möjligheter. Ju mer du tänker som en egenföretagare, desto bättre går det. Det är mycket möjligt att dina intuitiva antenner har snappat upp en framtidsvision, innan någon annan har gjort det. Gå på din magkänsla och satsa på nytänkande idéer.

Elektronik, digitala produkter och tjänster, nätverk, där har du sfären som hjälper dig. Notera särskilt vad som sker på tisdagen och onsdagen. När måndagen den 12 april kommer, får du grönt ljus för att satsa. Du kommer avsluta april med mycket mer pengar på kontot, och mindre ekonomisk oro, än du startar den med. Härligt, eller hur?

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00