ANNONS

Horoskop vecka 14, 2021

/

Planetaspekter den 5-11 april, 2021

Young Woman, Meadow, Concerns, Rest, Relax, Girl

Kära läsare,

här är vad som väntar på stjärnhimlen under vecka 14:

Tisdag 6 april

Venus (i Väduren) sextil Mars (i Tvillingarna), grad 20

Det är alltid en kul energi i luften när de två kärleksplaneterna möts i en fin sextil. Venus kvinnlighet matchar Mars manlighet perfekt. Det är sexigt, flirtigt, roligt och härligt.

Jag skrev tidigare på bloggen om att energierna kring en planetaspekt byggs upp tills dess att de når sitt exakta aspektmöte. Det innebär alltså att de energierna som är på väg att ge oss vackra ting i kärlekslivet på tisdagen den 6 april, även kan ”spilla över” på Påskhelgens slut.

Det bådar gott både för socialt umgänge och känslan av samhörighet med en kärlekspartner eller ny person. Även om det är på andra premisser än vanligt (jag vet, vi är alla så trötta på att höra det, men det är ju sanningen). Smarta ord kan värma hjärtat tack vare Mars i kommunikative Tvillingarnas tecken.

Greppa tag i telefonen och sprid kärlek via ord och omtanke om de du inte kan träffa personligen!

Fredag 9 april

Mars (i Tvillingarna ) kvadratur Neptunus (i Fiskarna), grad 22

Vad händer om man låter mental kvickhet, möta vacker och fantasifull inspiration?

Exakt.

Fredagens planetmöte bjuder oss på möjligheter att uttrycka drömmar, visioner, fantasier, kreativitet genom att tala, sjunga, läsa, skriva eller kommunicera i någon form.

Här kan nog alla typer bli nöjda. Den intellektuella får sitt och den mer spirituella och drömska också. Två sidor av ett och samma glittrande, uttrycksfulla mynt.

Kanske njuter du särskilt av en bok, film eller får massor av glädje av att själv ge dig i kast med ett kreativt projekt där du får uttrycka ditt inre, genom tal eller skrift.

Lördag 10 april

Merkurius (i Väduren) sextil Saturnus (i Vattumannen), grad 12

Venus ( i Väduren) sextil Jupiter (i Vattumannen), grad 25

Ser ni vad jag ser?

Nya möjligheter! Venus och Jupiter kallas för stjärnhimlens turplaneter. De för med sig expansion, pengar, nya livsmöjligheter och en allmän må-bra-känsla.

Koppla sedan på smarte Merkurius och planerande Saturnus så kommer mängder av tankar och struktur för nya saker.

Använd den 9-12 april till att:

  • Öppna dig för att tänka i nya banor.
  • Lägga grunden för nya intäkter
  • Skriv ett kontrakt
  • Lägg upp en affärsplan för en ny företagssatsning
  • Skriv under ett kontrakt/kom överens om en framtidsplan (med den superfina nymånen på måndagen den 12 april så är det som om allt som sker, gör det i precis rätt tid.)

Helgen kommer bubbla av idéer och aha-stunder! Var redo!

Jag önskar er alla en fortsatt underbar och kärleksfylld Påskhelg och kommande vecka!

Kramar

Helena

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00