ANNONS

Horoskop 29 mars- 4 april, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 13, 2021

Car, Hood, Vintage, Classic, Oldschool, Girl, Woman

Väduren 21/3- 20/4

Veckan startar med en väldigt fin energi. Livet känns nog lite magiskt för dig. På måndagen- onsdagen får du en underbar möjlighet att planera inför framtiden med din kärlekspartner. En förlovning eller bröllopsdatum kan faktiskt vara på gång! En äldre person kan också ge dig väldigt goda råd inför framtiden. På fredagen får du en chans att ta ett nytt grepp kring din ekonomi. Du kanske upptäcker att det finns hål i din budget som du kan täppa till. På söndagen flyttar kommunikationsplaneten in i ditt eget tecken. Att klart och tydligt kommunicera med andra, om dina önskemål, kommer bli lättare än någonsin för dig under de kommande veckorna.

Oxen 21/4-21/5Din styrare, Venus, kommer möta upp både Saturnus och Solen under veckan. Dina önskningar inför framtiden får de perfekta omständigheterna för att gro. Du kanske planerar lite i skymundan eller gör upp en plan utan att någon vet om det, men DU vet det. Det är det viktigaste. Om en mer erfaren person erbjuder dig sina råd eller tankar så ta emot dem med tacksamhet.

Du kommer vara glad för det senare. På fredagen kan en vänskap hamna under lupp. Är personen så bra för dig, som du hoppas? Du kan få en insikt som gör dig uppmärksam på ett större perspektiv med en vän eller grupp av bekanta.

Tvillingarna 22/5-21/6

Bli inte förvånad om du känner en riktig energivåg av inspiration, drömmar, fantasier och spiritualitet, i början av veckan. Din styrare möter Neptunus och gränsen mellan fantasi och verklighet kan kännas tunn. I ditt arbete kan du få inspirerande idéer. Dubbelkolla att de är möjliga att förankra i verkligheten. Om du arbetar kreativt kan nyheter om en riktig drömchans, dyka upp. På fredagen är du redo för en förändring i arbete eller din inställning till din förmåga att tjäna pengar. Det är överlag en vecka full av nya perspektiv och möjligheter inför framtiden.

Kräftan 22/6-23/7

Drömmar om att resa, eller kanske ”byta liv”, kan uppta inledningen på veckan. Dröm och fantisera. Men, faktiskt, det finns möjligheter för dig att göra något nytt inför framtiden. Du kanske behöver utmana en del rädslor eller vara beredd att lämna något du redan byggt upp, men det finns stor potential för att förändra det som i grunden ger dig en känsla av emotionell trygghet. På fredagen kanske du hittar en möjlighet för dig och din kärlekspartner att starta ett nytt livsäventyr tillsammans. Lite nya vanor kan göra stor skillnad. Det kan också vara så att du får upp ögonen för ett annat sätt att se på er relation. Är det du ser bra eller dåligt?

Lejonet 24/7-23/8Måndagen- onsdagen ger dig en chans att göra en nystart gällande pengar och ekonomi. Ett spirituellt kopplat projekt, eller något med kreativa uttryckssätt (skriva, måla, fotografera, spela instrument, tonsätta) kan ge dig en ny grund inför framtiden. Ett nytt samarbete eller en chans till arbete ser ut att vänta på dig.

På fredagen gräver du djupt bland rädslor, pengar och delad ekonomi. Du kan hitta ett nytt sätt att se på ekonomiska blockeringar, ett samägande med en partner eller mentala hinder. Det du inser, eller de nyheter du får, kommer kännas som en befrielse. Du kan släppa och gå vidare.

Jungfrun 24/8-23/9

Kärlekslivet känns väldigt fint i  veckan. Inledningsvis känns det lite som i en film när alla ideal bockas av. Njut av denna stund. Arbetsmässigt så är tisdagen och onsdagen  väldigt bra dagar för att ta nya beslut inför framtiden. Nya uppdrag eller projekt tycks vara på väg in. Det ger en känsla av trygghet i oroliga tider. Torsdagen- lördagen är flirtiga och fulla av djupa och intensiva känslor i kärlekslivet. Wow! Passion, sex och precis det du önskat dig.

Vågen 24/9-23/10

Du står i centrum för de energier som inleder veckan. Fullmånen på söndagen den 28 mars äger rum i ditt eget tecken. Du får under veckan alla chanser att göra upp en plan för framtiden som ger dig en känsla av lugn och stadga. En kärleksrelation eller barn/graviditet kan vara det som känns viktigast för dig gällande planeringen framöver och också det som ger dig goda nyheter. På tisdagen och onsdagen kanske du känner dig särskilt glad över utvecklingen i en relation. Det finns framtidspotential här. Om du har väntat på besked i arbete eller gällande en familje/boendefråga så kan du nå klarhet på fredagen.

Skorpionen 24/10-22/11Något eller någon ger dig fjärilar i magen i början av veckan. Är du på väg att lova bort ditt hjärta? Din kärleksplanet bildar konjunktion med Solen och Saturnus så alla parametrar tycks stämma och göra dig lycklig och pirrig inför framtiden. På fredagen kan du få ett meddelande eller en nyhet som kröner torsdagen-lördagen. En kärleksaffär kan ta rekord i intensiva känslor.

Riktigt starka band finns mellan dig och en speciell person. En unik koppling som bara ni delar.

Skytten 23/11-22/12

Du inleder veckan med att ta nya steg mot större visioner för ditt liv. Nyheter om ett uppdrag eller kreativ satsning, ger dig en känsla av att du lägger grunden för en lugn framtid. En chef eller person med mycket erfarenhet inom sitt område kan träda fram och hjälpa dig i en jobbrelaterad fråga. Ta emot hjälpen, den leder dig till något gott. Fredagen för med sig nyheter relaterade till din familj eller din mamma. Alternativt kanske du får höra något som gör att du omvärderar din nuvarande boendesituation.

Stenbocken 23/12-20/1

Drömmer du om att få arbeta mer med skönhet, inredning, design eller konst? I början av veckan kan du få upp ögonen för just det. Du kan också få vara med om något särskilt inspirerande i form av nyheter du hör, historier du tar del av eller en film eller bok. Din styrare möter både kreative Solen och skönhetsplaneten Venus i mitten på veckan. De ger dig chansen att fokusera mer på skönhet och estetiska uttryckssätt. Hemligheternas Pluto, i ditt tecken, blinkar till intellektuelle Merkurius, i ditt tredje hus för nyheter, mot slutet av veckan. Du kan få en personlig insikt om hur du ser på dig själv. Kanske är det dags att se över din självbild? Eller är det en hemlig kärleksaffär som inleds via sms eller mail?

Vattumannen 21/1-18/2Det senaste halvåret har du hoppats på större visioner inför framtiden. I samband med dagarna kring fullmånen den 28 mars var det som om säcken knöts ihop och du kunde pusta ut. Du har nått vissa mål och kan nu börja titta framåt. Strukturerade Saturnus befinner sig i ditt eget tecken och ger dig starkt fokus på att skapa något bra inför framtiden.

Med fina aspekter till planeter i ditt tredje hus är det möjligt att relationer till ett syskon eller en vän, får en kick av det som precis har ägt rum i ditt liv. Det är möjligt att du signerat/signerar ett köpe-/försäljningskontrakt och att det är anledningen till ditt lugn. Om så är fallet så kan ett besök med en bankman eller revisor på fredagen ge dig de bästa förutsättningarna för hur du ska hantera din ekonomi framöver. Med lite smart planering så kan du spara pengar genom att djupdyka i klausuler och villkor för banklån, skatter och försäkringar.

Fiskarna 19/2-20/3

Merkurius och Neptunus möts i ditt tecken på tisdagen. Det kan bli melankoliskt vackert när du får nyheter från, eller kanske ett samtal med, en familjemedlem. Alternativt är det en kärleksförklaring som värmer ditt hjärta i mitten av veckan. Något nytt, som ett energiskifte, känns av. Det lovar gott inför framtiden och stärker dig i dina personliga värderingar. Du står trygg i vem du är. Och den du har varit hela tiden. Fredagens planetmöte kan få dig att se på bekanta och vänner på ett nytt sätt. Alternativt kanske du får reda på något nytt om en grupp av personer eller föreningsverksamma som du regelbundet håller kontakt med.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00