ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 22-28 mars 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 12, 2021

Fantasy, Guardian Angel, Angel, Protector, Protect

Väduren 21/3- 20/4

Den här veckan går i kärlekens tecken för dig. Det är bara på onsdagen som du kan känna dig en aning stressad över något och kan behöva lite mer tålamod. Annars ger dig kärleks- och socialt liv en väldigt fin torsdag- söndag. Det som sker i en kärleksrelation uder helgen är väldigt positivt. Löften kan avges inför framtiden.

Oxen 21/4-21/5

Du befinner dig i start- och planeringsläge på flera plan. Detta hänger med under de kommande veckorna. En kärleksrelation kan ta fart, lite i skymundan, eller behöva begrundas i ensamhet. På fredagen är kärleksvibbarna underbara. Det är även en toppendag för dig att ta lite extra hand om dig och ditt utseende. Fullmånen på söndagen markerar slutet på en resa som du startade för ett halvår sedan som berör din hälsa och/eller din arbetssituation. Nu är du redo för nästa steg.

Tvillingarna 22/5-21/6Stora drömmar kan få rejäl fart på måndagen. Kanske berör det en resemöjligheten framöver, en utbildning eller bara kul nyheter och kommunikation.

Fredagen för med sig en festlig och social energi. Digitalt eller inte så kan du hålla många bollar i luften och ha kontakt och samtal med fler än vanligt. Söndagens fullmånen serverar dig nyheter eller en avgörande punkt gällande en kärleksaffär. En resa som startade för ett halvår sedan, gällande fertilitet, barn, kreativa ambitioner, kan likaså vara det som blir aktuellt vid fullmånen.

Kräftan 22/6-23/7

En kraftsamling för att förändra ditt liv hänger i luften på måndagen. Du kanske startar eller avslutar en viktig etapp i arbete eller gällande din hälsa. Sen kan du gå vidare. Med en fin aspekt i din karriärzon på fredagen så kan vänner eller nätverk ge dig en ekonomisk chans. Håll ögonen öppna i sociala medier! Fullmånen som äger rum på söndagen aktiverar din zon för hem och familjeliv. Du är redo att göra en förändring. Det är mycket möjligt att du satte igång tankarna på detta redan för ett halvår sedan, och att det är nu du når i mål.

Lejonet 24/7-23/8

Du kan skriva på papper eller skaka hand för att ingå ett samarbete, på måndagen. Juridiska klausuler, möjligen kopplade till utbildning eller publishing, ger dig de bästa förutsättningarna inför framtiden. Fira livet och din ekonomiska framgång på fredagen. Unna dig något särskilt fint för det du har lyckats med! Söndagens fullmåne antyder att ett kommunikationsprojekt, eller en plan du hade med ett syskon, når en slutlig punkt. Om du studerar kan det vara dags för en slutlig tenta innan examen.

Jungfrun 24/8-23/9Solen lyser upp ditt åttonde hus för delad ekonomi och tillgångar. Du kanske känner dig lite extra manad att få koll på budget eller lånemöjligheter. Fredagens fina aspekt kan ge dig goda nyheter i kärlekslivet. Det är en mycket fin energi i luften. Kanske får du en fin present av din älskling eller blir bjuden på något fint av en date.

Söndagens fullmåne hjälper dig att nå ett avslut kring just pengar. En löneförhandling eller ekonomiskt mål som du har arbetat mot det senaste halvåret, ger resultat. Möjligen inbegriper detta ett delägande som du har med någon annan.

Vågen 24/9-23/10

Du står i centrum från och med mitten av veckan. Din styrare, Venus, rör sig nära Solen i ditt hus för kärlek och härlig samvaro med dina närmaste. Torsdagen-söndagen kan bli särskilt mysiga dagar, fulla av värme och kärlek. På söndagen äger en fullmåne rum i ditt eget stjärntecken och sätter ett viktigt personlig mål på kartan för dig. Minns du vad du satte fart med för ett halvår sedan? En personlig önskan, som du arbetat för sedan i oktober, når målgång och du kan gå vidare framåt i livet. Det som sker ser väldigt positivt ut.

Skorpionen 24/10-22/11

Hur tidseffektiv kan du bli? Du ser ut att planera minuterna för att bli både hälsosammare och/eller effektivare på jobbet. På onsdagen kan du känna dig lite frustrerad över något gällande en kärleksaffär eller en kreativ dröm, alternativt en situation med barn. På torsdagen vänder dock energierna till det bättre. En underbar fredag och helg väntar. Något kring ditt arbete men även kärlekslivet, börjar kännas väldigt mycket mer harmoniskt. En ekonomisk ersättning kan gör att du känner dig trygg. Fullmånen på söndagen antyder att du är redo att gå vidare med ett projekt eller en plan som du har haft i tankarna det senaste halvåret. Gör det, du har det bästa förutsättningarna för att lyckas.

Skytten 23/11-22/12Härliga nyheter i kärlek eller samarbete förgyller din måndag. Det ser väldigt positivt och stabilt ut inför framtiden. Torsdagen och fredagen glittrar av flirt, kul och nöjesmöjligheter. Även om det nuförtiden betyder att mycket sker genom/via en skärm :-) Fullmånen på söndagen hjälper dig att fatta ett beslut som kan beröra ett nätverksprojekt, en livsdröm eller ett onlineprojekt.

En vänskap kan också stå i centrum för det som sker. Det som sker ser positivt ut inför framtiden.

Stenbocken 23/12-20/1

Solen och Venus rör sig genom ditt hem- och familjehus. Nu vore det en perfekt tid för att försköna ett rum, byta möbler eller göra något särskilt mysigt tillsammans med familjen. Torsdagen- lördagen passar sig särskilt bra för härliga upplevelser i hemmet eller med dina närmaste. På söndagen lyser en fullmåne upp din karriärzon och du är redo för ett avgörande beslut gällande din arbetssituation eller framtidsplan gällande din livsstruktur. Du planerar för frmtiden. Du startade troligen processen redan för ett halvår sedan och nu är tiden mogen för att ta nästa steg.

Vattumannen 21/1-18/2

Har du märkt att det kan ha plingat mer i mobilen eller i mailkorgen? Med Solen och Venus i din zon för kommunikation så kan det också har varit mer rörelse i livet, såsom flera kortare resor med bilen eller ett tåg/buss. Fredagens fina planetmöte aktiverar denna zon ännu lite mer och kanske tar du fram champagne för att fira en försäljning eller andra goda nyheter.  Göra en kortare utflykt eller resa inom landet? Dags att unna dig något särskilt fint? På söndagen kommer en fullmåne i ditt internationella hus att lysas upp. Dina drömmar kan bli större än vanligt när du tänker på framtiden. Möjligen letar sig dina tankar till utlandet, resemöjligheter eller chansen att göra om livet i enlighet med lite grandiosare visioner. Det ser ut som om helgen bjuder på positiva nyheter och möjligheter för dig!

Fiskarna 19/2-20/3Din födelsedagstid är precis bakom dig. Om du vill unna dig något i efterhand så kan du göra det med bravur denna vecka. På torsdagen-söndagen kan du hitta något extra fint och guldkantat till dig själv. Om du inte får det av någon annan förstås… Söndagens fullmåne aktiverar ditt åttonde hus för andras pengar.

Om du under de senaste sex månaderna hade försökt få en situation gällande bidrag, ersättning, kommission, bonus, arv, gåvor eller skatt, under kontroll- då kan du nå en avgörande tidpunkt dagarna kring fullmånen. Med så fina aspekter mellan din ekonomiska zon och din familjezon så kanske nyheter berör möjligheten att hjälpa en familjemedlem eller göra en förändring i din boendesituation. Det som sker ser väldigt positivt och stabilt ut inför framtiden.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00