ANNONS

Horoskop 8-14 mars, 2021

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 10, 2021. Inlägget innehåller reklam.

Girls, Lesbians, Best Friends, Female, Ladies, Women

SISTA CHANSEN! Kärleksdatum mars 2021. Säljs endast till och med söndagen den 7 mars.

gumroad mock up love mars 2021

POPULÄRA TAROTVIDEOR JUST NU:

Kärlekslivet i mars 2021

Arbete och karriär i mars 2021

FLERVECKORSHOROSKOP – Vad väntar ditt stjärntecken den 2-22 mars?

VECKOHOROSKOP 8-14 MARS, 2021

Väduren 21/3- 20/4En vacker och inspirerande känsla dominerar din vecka.

På torsdagen kan du känna av en sällsam glädje. Ditt hjärta berörs av härliga händelser i kärlek och…i livet. Nymånen på lördagen aktiverar din spirituella zon. Det är en tid för att återhämta krafter och finna inspiration för att planera för något kul under det kommande halvåret. Kärlekslivet genomsyras av skönhet, fantasier och drömmar under helgen. Är detta verkligen på riktigt?

Oxen 21/4-21/5

Du attraherar spirituella vänner som hjälper dig växa som människa och som berikar ditt liv med lite magi. Markera särskilt onsdagen och torsdagen som troliga dagar för en ny vänskap eller kontakt. Nymånen på lördagen fortsätter att skjutsa in goda bekanta och nya livsvisioner. Under helgen kanske du väljer att satsa på en personlig dröm efter att ha fått så mycket bekräftelse på att, ja, du ska agera för det du önskar dig.

Tvillingarna 22/5-21/6

Karriären går som tåget! På tisdagen till torsdagen men även under helgen, får du se tecken på extra mycket framgång och flyt. Du har kraftfulle Mars med dig och nu har du en superchans att lyckas nå det du drömmer om. Nymånen på lördagen ger dig ett sexmånadersfönster för att sätta fart, och nå i mål om cirka ett halvår. Så, vad drömmer du om?

Kräftan 22/6-23/7

Drömmer du om att vidga dina lisvyer, starta nya livsäventyr? Denna vecka kan du få chanser till studier, kontakt med personer utomlands och våga planera för en utlandsresa. En person från utlandet kan ge dig ett viktigt ekonomiskt råd, eller möjlighet. Det finns så mycket mer att se i livet! Till helgen kan du drömma en sanndröm, eller få en väldigt stark magkänsla. Lyssna till ditt inres vägledning.

Lejonet 24/7-23/8Din magkänsla när det gäller hur du ska lägga upp din budget eller hantera dina pengar, är på topp denna vecka! Du kan få väldigt starka inre budskap, eller nattliga drömmar, under tisdagen till torsdagen.

Notera dina tankar, drömmar och känslor under dessa dagar, de kan innehålla viktig vägledning för dig. Du kommer snart få en chans att ta ett nytt grepp kring  din ekonomi. En låneansökan kan beviljas efter nymånen på lördagen. Ett bidrag eller en ersättning kan ge dig mer på kontot under kommande månader.

Jungfrun 24/8-23/9

Nu ska du praktisera viljekraft och mod, i karriären. En chef eller medarbetare kan gå igenom en skakig tid och du kan få en chans att visa vad du går för när du tar över. Du klara mer än du tror så sikta högt. Nymånen på lördagen aktiverar ditt hus för seriös kärlek och samarbeten i arbete. Du kan känna dig superinspirerad och redo att ta de första kliven mot altaret, samboskap eller en gemensam satsning med en affärspartner. Gör det! Utsikterna för att åstadkomma en hållbar, positiva förändring är väldigt positiva.

Vågen 24/9-23/10

Du fokuserar på din hälsa under den här veckan. På tisdagen- onsdagen och under helgen har du chans till extra stor framgång om du använder dig av spirituella tekniker för att boosta din hälsa. Din attityd i kärlek har skiftat från omedelbar attraktion till behov av mentalt utbyte. Du går igång på smarta personer, framför skönhet och attraktionskraft. Helgen är som gjord för kärlek och njutning. En vacker miljö nära vatten eller särskilt vacker middagsdukning med din partner kan ge dig fina kärleksminnen. I samband med nymånen på lördagen kan en ny jobbmöjlighet, eller ett nytt projekt, dyka upp.

Skorpionen 24/10-22/11

Är du på jakt efter ett arbete inom sjukvård, kreativitet eller spiritualitet? Håll ögonen öppna för möjligheter under tisdagen- torsdagen. Ett härligt romantiskt möte, eller upplevelse, väntar under helgen. Med en nymåne i din zon för barn/fertilitet och livsglädje så börjar något vackert växa. En kärleksaffär kan kännas särskilt hoppfull eller inspirerande. Det kanske inte är din mest seriösa satsning, men du njuter av det som händer!

Skytten 23/11-22/12

Nya möjligheter för din boendesituation kan dyka upp under tisdagen-torsdagen. Du befinner dig i en tursam period. Kanske inreder du med något nytt och vackert eller hittar en chans att förändra ditt hem- och familjeliv på ett sätt som du inte tänkt på tidigare. Nymånen på lördagen aktiverar din familjezon. Om du har drömt om en graviditet eller att flytta så kan din dröm gå i uppfyllelse under de kommande 6 månaderna. Men, du måste AGERA för att lyckas. Inte bara drömma.

Stenbocken 23/12-20/1

Det är möjligt att du har startat en ny träningsrutin. Bygga muskler, öka din uthållighet och stressa av. Träning uppfyller fler kriterier än att bara lyckas med beach 2021. Om du har behov av en detox är dagarna tisdag-torsdag särskilt bra. Lördagens nymåne startar en sexmånadersperiod gällande ditt sätt att ta till dig information. Kanske är du sugen på att läsa vissa böcker, boka en onlinework-shop eller ta tag i en skrivardröm. Under helgen kan du känna dig väldigt inspirerad. Den kreativa musan levererar verkligen!

Vattumannen 21/1-18/2

Pengar, tillgångar, ekonomi… Du befinner dig en period då möjligheterna tycks finnas överallt. Dagarna tisdag- torsdag samt under helgen, har du särskild tur. Wow! Pengar kan komma in för en bostad vid vatten, konst som du säljer eller en löneförhöjning. Med en nymåne i ditt hus för tillgångar och ekonomi, på lördagen, är det en bra tid för att skriva kontrakt och skaka hand gällande ekonomiska uppgörelser såsom köp och/eller försäljning.

Fiskarna 19/2-20/3Solen, Venus och Neptunus ger dig en sällsynt charm, stil och skönhet. Detta är nästan som i en film när den där perfekta personen filmas i slowmotion. Alla blickar vänds efter den där vackra, magiska varelsen som obekymrat vandrar gatan ned. Och det är DU! Kärlekslivet glittrar hela veckan och du befinner dig i ett ovanligt tursamt och inspirerande flöde.

Nymånen på lördagen äger rum i ditt eget tecken vilket ger dig en chans, kanske delvis oväntad, för att göra en förändring i livet. Det är något magiskt över det som sker. Så inspirerande och vackert! Med händelsernas planet, Mars, i ditt hus för hem och familj, kommer det ske snabba saker under kommande veckor. Renovering, nyheter från famijemedlemmar eller förändring i ditt boende. Fiskarna, nu känns livet MAXAT!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00