ANNONS

Flerveckorshoroskop 2-22 mars, 2021

/

Vad väntar stjärntecknen de närmaste veckorna?

Flower, Woman, Smelling, Female, Young, Person, Happy

Väduren 21/3- 20/4

Ditt astrologiska nyår startar den 20/3. Det är en tid som du startar om, lägger mer tid på dig själv och ditt välmående. Vad vill DU?

Kärlek: Du startar perioden i lugn och ro med din kärlek. Hemmakvällar och tid bara för er, är det som prioriteras. Den 21/3 flyttar kärlekens planet in i ditt eget tecken. Då blir du mer utåtriktad med din kärlek och får som du önskar i kärlekslivet. Det är som om din partner vill göra allt för att du ska vara nöjd och lycklig. Singlar, lyft blicken! Det väntar en klassisk period för flirt, uppvaktning och nya möten.

Bäst just nu: Din hälsa och energinivåer är strålande. Efter den 20/3 kommer du märka av det ännu mer. Unna dig något extra fint.

Oxen 21/4-21/5

Efter den 4/3 kommer det börja hända mycket gällande din ekonomi och pengar.  Din intuition gällande ekonomi ger dig rätt vägledning. Du kan ta emot en summa pengar som du inte hade anledning att förvänta dig.

Kärlek: Du är inte supersugen på romantik den här perioden.

Nu tycks det handla mer om att odla vänskapsband. Ett möte med en spirituellt intresserad person, yogalärare eller läkare kan dock få dig att titta upp. Ditt drömliv kan ge dig god vägledning i ditt kärleksliv.

Bäst just nu: Dina vänner och intressen ger dig mycket glädje under hela perioden. Efter den 20/3 vänder du dig mer inåt. En spirituell övning, såsom meditation, astrologi eller healing, kan helt uppsluka dig.

Tvillingarna 22/5-21/6

Dina vänner kommer verkligen visa sin uppskattning för dig. Du kommer känna har du fylls av pepp och mod att göra nya saker i livet. Du kommer också bli mer tävlingsinriktad när det gäller att nå dina mål.

Kärlek: Du får väldigt lyckosamma kärleksdagar den 4-6/3. Stadgade kan uppleva hur kärlekslivet känns i det närmaste perfekt. Singlar kan möta en ny person med stor framtidspotential.

Bäst just nu: Det rör sig snabbt i livet just nu. Din karriär är det som går allra bäst. Den 9-11/3 samt den 14-15/3 kan du få särskilt goda nyheter i jobbet. En stark nystartsenergi letar sig in i ditt liv efter den 20/3.

Kräftan 22/6-23/7

Det är som om hela världen drar efter andan och börjar om på nytt. Du har samma känsla av att det startar något nytt. Du söker efter nya idéer och visioner. Om du vill satsa på ett nytt arbete eller projekt är tiden kommen, särskilt efter den 20/3.

Kärlek: En oväntad händelse dyker upp den 13/3. Ett meddelande eller hemlighet kan komma fram och få dig att reagera, positivt eller negativt. Det ligger blandade energier kring det som sker.

Bäst just nu: En löneförhöjning eller åtråvärt drömjobb, från hemmet, kan bli ditt efter den 20/3. Våga be om lönesamtal eller söka en tjänst.

Lejonet 24/7-23/8Vissa perioder på året lämpar sig för att rensa ut saker och börja om, mentalt.

Mars är en sådan tid för dig. Nu kan du göra dig av med saker som bara ligger i skåp och lådor. Detta kommer frigöra ett flöde som gör att mer och nytt kan komma in i ditt liv.

Kärlek: Tiden fram till och med den 20/3 är mer sexuellt aktiv. Riktigt bra sex kan släta över problem i relationen.

Bäst just nu: Du har tur i ekonomi den 4-5/3. Behöver du få ett lån godkänt eller omförhandlat? Den 15/3 och därefter har du möjligheter att få koll på ekonomi. En låneansökan kan godkännas, skatter och skulder betalas av. Om du behöver en god ekonomisk rådgivare eller affärsängel, så kan en sådan också visa sig under andra delen av mars.

Jungfrun 24/8-23/9

Du är oerhört populär och uppskattad av dina vänner och i sociala kretsar. Njut av alla chanser att träffas och interagera med människor. Efter den 20/3 går du in i en mer introspektiv period och kan behöva mer tid för dig själv. En viktig transformationsresa kan inledas då.

Kärlek: Du befinner dig i en årlig topp för kärlek och romantik. Den 14-15/3 ser särskilt positiva ut.

Bäst just nu: Notera dina nattliga drömmar den 9-11/3. De bär viktiga budskap till dig och kan kännas som meddelanden som levereras till dig direkt från den andliga världen.

Vågen 24/9-23/10

Starta ett nytt projekt eller ett samarbete, från och med den 13/3 och framåt. Då har du mest möjlighet att lyckas. Alternativa sätt att ta hand om din hälsa kan göra mirakel för dig. Använd dagarna 9-11/3 samt den 14-15/3.

Kärlek: Du tycks benägen att tänka om gällande en kärlekspartner. Kanske börjar du ifrågasätta vad du egentligen attraheras av. Du törstar efter någon med smart huvud, att bolla idéer med. Du inleder en väldigt romantisk och social perioden den 20/3. Du får mycket uppmärksamhet och kärlek av både en partner eller ny person, men även av vänner. Det ger dig en riktig må-bra-period full av bekräftelse.

Bäst just nu: Mer inbjudningar och möjligheter att träffa dina närmaste väntar efter en 20/3.

Skorpionen 24/10-22/11

Du är så sugen på nöjen, flirt och att leva livet! Din energi är på topp. All känslomässig tyngd och fokus på det förflutna, är borta.

Kärlek: Du har verkligen kul, men det är inte särskilt seriöst! Du vill inte tänka på framtiden utan mest njuta av det som råkar dyka upp. Den 11-16/3 kan ett härligt kärleksmöte äga rum.

Bäst just nu: Njuta, roa dig, dans och flirta. Efter den 20/3 blir tonen mer inriktad på arbete och hälsa. Du har turen med dig gällande ekonomi. Det blir lättare att tjäna pengar och du kan göra en god vinst på en fastighetsförsäljning. Notera den 5/3 som en turdag för pengar och hem- och familjelivet.

Skytten 23/11-22/12

Du utstrålar självförtroende och är en poppis gäst eller vän. De som anordnar tillställningar och sociala träffar som är möjliga, vill alla ha med dig. Den 20/3 får du en riktig rusch av energi. Perfekt för att starta på nytt i livet.

Kärlek: Den seghet som fanns i februari, är över. Nu är det klart och tydligt vad du vill ha och du kommunicerar med lätthet med din partner eller flirt. Efter den 4/3 kommer det ske mycket i kärlekslivet. Singlar kan tiden fram till och med den 15/3, springa in i en ny person, i de lokala kvarteren. Samtal eller kontakt med en person från det förflutna kan dyka upp efter den 15/3.

Bäst just nu: Ditt viktigaste uppdrag den här perioden, till och med den 20/3, är att hamna i känslomässig balans. Familjelivet och ditt hem är som din karriär. Efter den 20/3 är det dags att gå vidare och starta nya projekt och mål. Då kommer du börja roa dig mycket mer.

Stenbocken 23/12-20/1Pengarna rullar in!

Du kanske inte är tokig i det du gör, men du blir i alla fall nöjd över att se resultatet på ditt bankkonto. Ta lite extra hand om din hälsa. Vid låg energi kan meditation, promenader eller samtal med en andlig vägledare, hjälpa dig mycket.

Kärlek: Du glittrar som vackrast efter den 18/3. Annars tycks du vilja fokus på andra områden i livet. Om en familjemedlem vill arrangera en blinddate så kan det bli en hit efter den 20/3.

Bäst just nu: Bygga muskler och tona kroppen inför sommaren? Du har alla förutsättningar att lyckas om du startar i mars. Du tycks också reagera särskilt bra på krävande träning såsom långdistanslöpning eller mer militärisk träning.

Vattumannen 21/1-18/2

Du har massor av energi med dig för att starta ett nytt kapitel i livet. Bäst förutsättningar har du efter den 13/3.

Kärlek: Du attraheras av personer med pengar och en stabil situation. Stadgade aspirerar mot att uppnå ekonomisk trygghet med sin partner. Efter den 20/3 ändras din inställning i kärlek och du blir mer benägen att falla för en ny person, bara genom fysisk attraktion. Men, vänta lite, spring inte iväg för fort nu!

Bäst just nu: Du befinner dig i en årlig lyckotid gällande pengar och ekonomi. Goda nyheter eller möjligheter kan särskilt dyka upp den 9-11/3 samt den 14-15/3. Använd dagarna för att agera om det är något du önskar förbättra gällande din finansiella situation.

Fiskarna 19/2-20/3

Du startar perioden fylld av kraft och energi. Den 9-11/3 kanske du besöker en healer eller läkare, med gott resultat. Om du vill starta om gällande någon del i livet får du en fantastisk chans att göra det veckorna direkt efter den 20/3.

Kärlek: Det rör verkligen på sig i ditt kärleksliv. Singlar kommer märka en stor förändring efter den 15/3. Kärleksmöjligheter förföljer er! Stadgade kan njuta av att partnern gör allt för att få Fiskarna nöjda. Kärleken är på dina villkor.

Bäst just nu: En ny, mycket positiv, period för pengar, startar den 20/3. Se över dina mål och satsa på en ny budget. En fastighetsförsäljning, uthyrning eller köp av mark ger dig möjligheter och aktivitet under hela perioden.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00