ANNONS

Fullmånens blåvita ljus

/

Sömnen och drömmarna

Business, Paper, Coffee, Table, Cup, Desktop, Tea

Kära läsare,

Vad roligt att ni tyckte om, och testade, övningen för hur man får svar från andevärlden, som jag la på bloggen igår! Vissa av er hade fått snabba svar, andra behöver lite mer tid.

En av ser undrade hur länge man ska vänta på svaret? Jag tror det bästa svaret är att ”tills man inte längre går och förväntar sig ett svar”. Tills man har släppt. Då kan andevärlden och universum göra sitt.

Inatt har jag kört ett ofrivilligt vakenpass. Det drar ihop sig mot fullmåne och jag brukar alltid få en natt då det är svårt att sova då. Oftast är det två nätter innan fullmånen, men nu blev det en tidigare variant. Suck. Dränerande drömmer och hopplös vakentid fram och tillbaka hela natten.

Någon annan som genomgått samma, ehum, roliga övning?

Jag testar 16:8 fasta sedan snart en vecka tillbaka. Det i tillsammans med trötthet var kanske inte den mest energifyllda kombinationen idag. :-)

Men, detta med att fasta 16 timmar per dygn gillar jag verkligen! Jag har inga planer på hur länge jag ska fortsätta men det ska tydligen vara väldigt positivt för kroppen att praktisera periodisk fasta. Jag fortsätter väl så länge så som det känns bra.

Jag bryter fastan med sellerijuice (för att hjälpa mot gallsten) och det känns bra i kroppen. Jag är faktiskt förvånad då jag trodde att jag var en person som inte kan göra något vettigt utan att först äta frukost på morgonen. Men det visar sig gå alldeles utmärkt. Jag tar en 6 km lång promenad och dricker sedan juicen efteråt, cirka kl 10. (Då har jag bara druckit vatten och/eller svart kaffe sedan middagen kl 18 kvällen innan). Sedan äter jag två mål mat och ett mellanmål under tiden fram till och med kl 18.

Jag har Solen i mitt åttonde hus just nu (detox) så jag testade fasta som ett sätt att rena kroppen. Det visar sig vara väldigt effektivt för vågen också. Två flugor i en smäll :-)

Någon annan som fastar periodiskt på samma sätt?

Mitt sportlov kommer i år att inkludera genomgående rensning av skåp och lådor. Är det hus åtta som aktiveras så är det lika bra att go all in, eller hur?

Annat kul som väntar denna vecka är att jag snart kommer öppna en ny kursomgång av Digital She Boss. Är du sugen på att hänga med så är du varmt välkommen att anmäla dig till väntelistan för att få mer information om nästa kursstart.

Ok, dags att hoppa lite på stället för att vakna till och sedan fokusera på resten av dagen!

Ta hand om er!

Kramar

Helena

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00