ANNONS

Horoskop 22-28 februari, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 8, 2021

Supermoon, Full Moon, Moonlight, Night, Moon, Lunar

Väduren 21/3- 20/4

Kommunikationen med en vän kan ha påverkats av Merkurius retrograd de senaste veckorna. Nu kommer det bli lättare att planera och tala klarspråk med vänner och bekanta. Tekniken kommer också ge dig mindre trassel. På torsdagen flyttar Venus in i ditt privata hus. Har du en stadgad partner så är det en bra tid för att dra dig tillbaka med hen och bara fokusera på varandra. Singlar kan finna en själsfrände med likadana spirituella vibbar. På lördagen tar du ett viktigt beslut gällande hur du ska lägga upp dina arbetsdagar och hälsorutiner.

Oxen 21/4-21/5

Har du gått som katt kring het gröt och väntat på besked om arbete eller på att få klartecken för att kunna planera framåt? Då kan du känna hur veckan börjar levererar i enlighet med dina önskemål. Ditt kärleksliv blir mer präglat av vikten av att vara en god vän med din kärlekspartner. Singlar kan under kommande veckor finna att en vänskap utvecklas till en romantisk relation. Onlinedating och sociala medier ökar dina möjligheter att finna en ny speciell person. På lördagen tar du ett nytt steg gällande ditt kärleksliv. Något positivt sker oväntat.

Tvillingarna 22/5-21/6

De senaste tre veckorna kan du ha känt att du har stått lite still. Du har velat göra något men kanske inte riktigt vetat riktigt vad. Från och med denna vecka kommer du få nya möjligheter att vidga perspektiven och starta nya livsäventyr. Kanske är du sugen på att studera? En oväntad vändning i ditt hem eller boende väntar i samband med fullmånen på lördagen. Den resa och nystart som du startade för 6 månader sedan, gällande hur du bor och hur ditt familjeliv ser ut, når sitt slut.

Kräftan 22/6-23/7

Olika typer av oro som du kan ha haft under de senaste tre veckorna gällande delad ekonomi eller bidrag/ersättning kommer börja redas ut under veckan. Torsdagen är en bra dag för att visa framfötterna i karriären. En kreativ idé som du har kan få en chefsperson intresserad. Lördagens fullmåne aktiverar kontrakt och avtal och kommunikation med vänner och syskon. Ett avtal kan läggas på ditt bord eller en överenskommelse med en vän/syskon nå i mål. Du har troligen arbetat för detta det senaste halvåret.

Lejonet 24/7-23/8

Kommunikationen med en kärlekspartner eller ny person kan ha gått ned på sparlåga de senaste tre veckorna. Under denna vecka får samtal, sms och chattkommunikation, fart igen. Nu är ni på samma linje. Frå och med torsdagen kan kärlekslivet bli riktigt passionerat. Mot slutet av veckan väntar goda nyheter om pengar. Ett banklån för en bostad kan, oväntat, beviljas, eller en större gåva eller utbetalning sättas in på ditt konto. Ett lukrativt kontrakt eller försäljning av något du äger, eller säljer, kan alternativt vara det som glädjer dig. Du har arbetat mot detta de senaste sex månaderna- fira din ekonomiska seger!

Jungfrun 24/8-23/9

Om det känns som du har vadat fram genom en flod av måsten och plikter på jobbet, de senaste tre veckorna, så kommer du märka av en märkbar lättnad. På torsdag kan du vinna på att göra en satsning för att förbättra din ekonomi, särskilt om du är beroende av medhåll från en partner, delägare eller bank. Fullmånen på lördagen äger rum i ditt eget stjärntecken. Vilka personliga mål har du arbetat för det senaste halvåret? Oväntade nyheter kan komma från utlandet eller juridikens värld när du knyter ihop säcken gällande en viktig personlig fråga.

Vågen 24/9-23/10

En flirt från förr eller tidigare partner kan ha upptagit dina tankar de senaste veckorna. Kanske skapade det också stress mellan dig och din nuvarande kärlekspartner. Den här veckan vet du hur du ska agera och kommer känna dig klar över eventuella beslut du vill fatta.  Fullmånen på lördagen aktiverar ditt privata hus. Dags att dra dig tillbaka, summera det förflutna och göra dig redo för att ta fart in i framtiden.  Du ser ut att vilja arbeta för mer aktivitet i jobbet men också enas med en kärlekspartner för att få ihop vardagslivets att-göra-lista.

Skorpionen 24/10-22/11

Kontakten med en person från dåtiden, eller familjemedlemmar, kan ha känts lite, eh, off, på sistone. Från och med denna vecka rättar det till sig. Ni talar med varandra igen och ni förstår varandra! På torsdagen ror du iland ett viktigt projekt på jobbet. Din förmåga att uttrycka dig är klar och tydlig och du framstår som oövervinnerlig. Fullmånen på lördagen hjälper dig att summera ett samarbete eller satsning på ett intresse som du har gett extra kraft det senaste halvåret.

Skytten 23/11-22/12

Utmaningar med hur du ska pendla eller vilket jobbprojekt du ska sikta på framöver kan ha utmanat dig de senaste tre veckorna. Kanske upplever du att det har stått still gällande idéer och kommunikation kring både kärleksliv och karriär? Lugn, nu lättar det märkbart! En positiv möjlighet gällande ditt boende eller pengar och kontrakt väntar på torsdagen. På lördagen går du i mål med en karriärsatsning som du har arbetat mot de senaste sex månaderna. Det öppnar oväntat för möjligheter att göra en förändring i ditt boende och familjeliv.

Stenbocken 23/12-20/1

Funderingar kring hur du ska lägga upp din budget eller hantera ägodelar kan ha gäckat dig under februari. Denna vecka kommer du hitta de svar du behöver för att lösa eventuella frågetecken. Vill du renovera eller göra en förändring med din familj eller boende? På torsdagen kan du få gehör för din plan. Lördagens fullmåne ger dig en möjlighet att ta ett viktig beslut som kanske rör en utbildning, juridiskt ärende eller fråga kring sommarens utsikter för nöjesresor, visum och vaccinationspass.

Vattumannen 21/1-18/2

Vad du ska prioritera i livet, vad som ger dig mest glädje, kan ha varit frågor som du har tänkt många vändor kring under hela februari. Nu kommer du börja nå vissa slutsatser och kan börja ta beslut därefter. Vilken lättnad!  Oväntat positiva ekonomiska nyheter väntar på torsdagen. Lördagens fullmåne för med sig en dos av positiv överraskning som tycks beröra både dina pengar och din familj/boende. Kanske säljer du oväntat snabbt ett boende med god vinst eller får nyheter om att familjemedlemmar står inför en spännande förändring i livet.

Fiskarna 19/2-20/3

Solen reser genom ditt tecken och laddar dig med energi. Fokus på ditt inre och det förflutna är ett starkt tema för dig under hela 2021 men visst är det kul när det känns som att du kan koncentrera dig på livet utåt också. På torsdag flyttar vackra Venus in i ditt tecken och ger dig en underbar period för att inleda en ny romans, uppleva mer harmoni med en stadgad partner och att unna dig någon fin sak. Med Venus här är det en bra tid för att satsa på en skönhetsbehandling eller att gå till frisören. Du kommer tänka mycket på dig och vad du vill ha av livet.  Fullmånen på lördagen äger rum i ditt hus för seriös kärlek. Dags att ta nästa steg med en partner? Eller sätta ett nytt framtidsmål tillsammans? Oväntade nyheter kan poppa upp som sätter fart på dina fantasier och drömmar. Du kan snart göra verklighet av något du drömt om.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00