ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop vecka 8, 2021

/

Planetaspekter den 22-28 februari, 2021

Kära läsare,

Hur har du upplevt den gångna veckan? Saturnus och Uranus kan ha skapat en spänd känsla eller stark lust att förändra ditt liv.

Har du känt av det?

Denna energi kommer vara med under hela 2021. Det är ett förändringens år och det bästa vi kan göra är att omfamna nya vägar.

Nu till den närmaste framtiden. Jag har spanat in i vecka 8- februaris sista vecka.

Här är det som väntar på stjärnhimlen under vecka 8:

Torsdag 25 februari

Venus flyttar in i Fiskarna. Solen befinner sig redan i Fiskarna. (Här kan du läsa hur ditt stjärntecken påverkas av denna soltopp.) Venus i Fiskarna påverkar vårt sätt att uttrycka kärlek. Kanske blir vi lite mer Florence Nightingale och vill ta hand om vår kärlekspartner på ett mer vårdande sätt. Kanske värderar vi spiritualiten och känslan av att vara på samma energinivå som vår romantiske partner, högre. Singlar kan känna att en delad andlig syn, blir viktigare i kärlekslivet.

Venus stannar i Fiskarnas tecken till och med den 21 mars.

På torsdagen den 25 februari möts också Mars i en trigon med Pluto. Mars reser genom Oxens tecken och Pluto befinner sig i Stenbockens tecken. De möts på grad 26 i respektive tecken.

Torsdagen kan verkligen bli en kraftfull dag. På ett mycket positivt sätt. Mars kommer ge oss mod och initiativförmåga. Pluto en genombrottskraft.

Har du ett mål att sikta på, för att vinna?

Använd dig då av onsdagen och torsdagen i den kommande veckan. Du kommer ta dig runt eller över hinder med en lekande lätthet. Vi är så inställda på att lyckas att inget kan stoppa oss.

På torsdagen äger även en tredje planethändelse rum: Solen ( i Fiskarnas tecken) sextil Uranus ( i Oxen), på grad 7. Detta är grädden på moset denna torsdag!

Oväntade händelser och nyheter ger oss något att glädja oss åt. Kreativitet, barn/fertilitet och kärleksaffärer- här kan det hända oanade grejer!

Lördag 27 februari

Fullmånedags! På lördagen äger en fullmånen rum i Jungfruns tecken. Plikt, arbete och hälsa sätts i förgrunden för det som sker.

Fullmånen äger rum på grad 9 i Jungfruns tecken.

Det fina med denna fullmåne är att den befinner sig i en trigon till Uranus, vilket leder till lyckliga avslut och nyheter.

Fullmånens styrare, Merkurius, har nyligen vänt framåt och befinner sig nära både Saturnus och Jupiter (i Vattumannens tecken). Samtidigt når Merkurius ut till Uranus i en kvadratur. Det är något som kan skapa visst drama. Otippade alternativ kan bidra med lösningar om något i arbete/uppdrag/arbetssökande eller hur vi tar hand om vår hälsa utmanas.

Var öppen för ”slumpmässiga” eller infallsmässiga alternativa vägar som dyker upp om det känns som du når ett stopp gällande något av Jungfruns ämnen. Du kan hitta ett ”räddare  i nöden”-alternativ.Beroende på var i ditt horoskop som Jungfrun och grad 9 befinner sig, så påverkas ett av de tolv livsområdena. Ju mer du vet om ditt personliga horoskop, ju mer ledtrådar och vägledning kan du få. Här visar jag dig hur du tar fram ditt personliga horoskop och hur du kan se var transiter äger rum i ditt horoskop.

I veckan som kommer publicerar jag som vanligt mitt fullmånehoroskop för stjärntecknen. Håll utkik efter det här på bloggen, i slutet av nästa vecka!

Jag önskar er alla en positiv och fin kommande vecka!

Kramar

Helena

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00