ANNONS

Horoskop 15-21 februari, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 7, 2021

Blue, Sky, Night, Romantic, Almost Night, Evening

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG TILL ER ALLA!

Väduren 21/3- 20/4

Du är fortfarande under inverkan av nymånen den 11 februari. Nyheter eller en nystart som har att göra med en särskild vänskap eller samvaro med likasinnade kanske upptar din tid och planering. På onsdagen kan det bli dags att ta ett beslut som rör balansen mellan karriär och livsdrömmar. Fredagen ger dig extra glittrande energi. Du är attraktiv och tar för dig i kärlek.

Oxen 21/4-21/5

Är du redo för att bryta med det gamla? På onsdagen kan det bli ett starkt tema, särskilt gällande karriärfrågor kontra dina personliga önskningar och förhoppningar. På onsdagen flyttar solen in i ditt vänskapshus och ger dig möjligheter till fler möten med vänner under kommande veckor. Kanske bjuder du in till ditt hem, eller tvärtom. Om du har väntat på svar gällande en arbetsintervju/din karriär så kommer svar som låtit dröja, börja anlända efter söndagen. Likaså kan du nå en klarhet gällande vilken riktning du ska välja i karriären.

Tvillingarna 22/5-21/6

Stora livsplaner, kanske en viktig livsförändring, hänger i luften. Du kan känna dig lockad av tanken på att flytta utomlands så fort omständigheterna tillåter. Planer och tankar kring studier ligger också kring ditt tecken. Din styrare, Merkurius, har backat sedan den 30 januari. Sedan dess kan du ha känt av en viss förvirring kring livsriktning. Efter söndagen kommer saker att falla på plats och du kommer veta vad du ska satsa på framöver.

Kräftan 22/6-23/7

En starkt transformationsfas inleddes i samband med nymånen den 11 februari. En inre resa eller återhämtning på ett psykologisk eller fysiskt plan kan ha blivit aktuellt för dig. Det är också möjligt att en fråga kring pengar, ersättning eller bonusbaserad lön gav dig en möjlig nystart. På onsdagen är du redo att tänka i nya banor i arbetet. Möjligen tar du teknikens möjligheter till hjälp. På söndagen startar en månad då du kanske känner dig mer dragen än vanligt till att tillbringa tid på en båt, nära vatten eller drömmer om att resa. Planer för när du kan resa igen, kan göras upp.

Lejonet 24/7-23/8

Du når en brytpunkt gällande arbete och samarbeten, på onsdagen. Det är dags att tänka nytt. Med Solen i ditt hus för andras pengar så kan en kommission eller klumpsumma från en bank eller delägare, nå ditt bankkonto under de kommande fyra veckorna. På söndagen vänder din inkomstplanet framåt och tre veckor av ”stillestånd” eller väntan på klarhet gällande pengar och budget byts ut mot klarhet och framåtrörelse. Pengaflödet kommer igång igen.

Jungfrun 24/8-23/9

Din kärlekszon får besök av Solen från och med torsdagen. Fler inbjudningar och en känsla av att vara en poppis och uppskattad person i din närmaste krets väntar dig. Kärlekslivet blir mer harmoniskt och lyckligt. Barn eller tal om en graviditet kan glädja dig. Har du under de senaste veckorna känt av ett extra behov av tid att tänka igenom framtida planer gällande arbete och hur du tar hand om din hälsa? Goda nyheter i sådana fall. Från och med söndagen hittar du rätt riktning och kan gå från funderingar till action.

Vågen 24/9-23/10

Ditt kärleksliv fick en härlig kick av nymånen den 11 februari. En ny kärlek kan ha kommit in i ditt liv eller en nystart tillsammans med dina barn kan ha gett dig en kick av glädje och livslust. En fråga som rör kärlek och delad ekonomi kan skapa viss stress på onsdag. Våga tänka i nya banor för att lösa det hela. Fredagen ser väldigt passionerad ut. Du tar ut svängarna lite mer än vanligt. Är det nu du bestämmer dig för att våga riktigt släppa in en speciell person i ditt hjärta?

Skorpionen 24/10-22/11

Familjen och ditt boende tar upp mycket av dina tankar. Minnen från förr och kontakt med en person från ditt förflutna berör kanske ditt liv just nu. På onsdagen kan kommunikationen med en familjemedlem, möjligen ett syskon skapa lite drama. Kanske ska du överväga att ge situationen en helt ny väg framåt genom att våga göra något nytt? Dagarna torsdag- lördag kan bli riktigt mysiga tillsammans med den som du älskar. Det finns ett bekvämt men också väldigt starkt band mellan dig och din partner. En särskild kärleksgnista som är unik präglar slutet av veckan.

Skytten 23/11-22/12

Nya möjligheter att börja arbeta med ett projekt som involverar att skriva eller tala, kan ha dykt upp i samband med nymånen den 11 februari. En möjlighet att studera eller undervisa likaså. På onsdagen kan det bli dags att utvärdera nya möjligheter mot dina tidigare invanda mönster. Nyheter om en chans att förnya ditt arbete eller förbättra din hälsa kan inspirera dig. Din kärleksplanet vänder framåt på söndagen. Efter tre veckor som kan ha präglats av förseningar eller missförstånd med en kärlekspartner så kommer du välkomna flöde och klara budskap.

Stenbocken 23/12-20/1

Din styrare möter innovative planeten Uranus på onsdagen. Är det dags att göra nya livsval baserat på vad du älskar att göra? Istället för vad som är mer socialt rätt att göra? Våga testa nya möjligheter i livet! Med Solen i ditt andra hus för inkomster så kan de kommande veckorna bjuda på möjligheter att utforska dina kreativa förmågor och kanske tjäna en slant på något som du skapar eller en talang som du besitter. Efter söndagen kommer du märka av en klarhet gällande kommunikation kring pengar och ägande. De senaste veckorna kan du ha väntat på information om budget, lön eller inkomster. Denna vändning kommer du uppskatta.

Vattumannen 21/1-18/2

När strikte Saturnus möter din styrare, Uranus, på onsdagen kan du uppleva att du når en viktig brytpunkt. Ditt hem eller din familj kan stå i centrum för det som sker. Om du funderar över alternativa vägar, sådant som du inte testat förut, så kan du hitta en ny väg framåt. Din förmåga att uttrycka dig och nå fram med dina önskemål får en rejäl dos av energi och nystartskraft efter söndagen. Så skönt det ska bli med ett slut på missförstånd och förseningar gällande sådant som du vill sätta fart med, eller hur?

Fiskarna 19/2-20/3

Livsgivande Solen träder in i ditt tecken på torsdagen. Det är dags för ditt astrologiska nyår och en chans att börja om på nytt, med vad du än vill satsa på under det kommande året. Kanske känner du först ett behov av att säga adjö till något från det förflutna. Ett spännande kärleksmeddelande eller samtal kan förgylla din torsdag-lördag. Det är sexigt och vågat kring ditt sätt att kommunicera. På söndagen gör du avslut gällande att se tillbaka. Du har då under de senaste tre veckorna bläddrat igenom papper, gått igenom fotografier och tänkt tillbaka på samtal. Efter söndagen är det dags att börja gå framåt igen.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00