ANNONS

Flerveckorshoroskop 19 jan-8 februari, 2021

/

Vad väntar stjärntecknen den 19 januari- 8 februari?

Woman, Beauty, Eyelashes, Eye, Makeup, Mascara

Väduren 21/3- 20/4

Information som du har väntat på i jobbet, börjar dyka upp. Den 23-24/1 verkar särskilt positiva gällande utvecklingen i karriären.

Kärlek: Du är lite mer försiktig än normalt. Seriöst är bra men kan kännas lite… tråkigt. Energin kommer att förändras till det bättre i mitten av februari. Håll ut.

Bäst just nu: Livets hjul har börjar snurra på snabbt och du kommer gilla det. Massor kommer att hända den 19-30/1. Du tar raska steg mot dina personliga mål.

 

Oxen 21/4-21/5

Du kan nå den framgång du önskar i arbete men i januari behöver du arbeta hårt för att lyckas med det. Din familj stödjer din satsning vilket gör det lättare för dig. Du har massor av energi och mod vilket antyder att du kan lyckas med det mesta av ren envishet.

Kärlek: Det råder en känsla av harmoni och samstämmighet. En framtidsplan eller stabil grund för en ny relation gynnar dina beslut och möten med nya personer den 6/2.

Bäst just nu: Goda nyheter gällande pengar väntar den 11-12/1 samt den 8/2. En spirituell vägledare eller coach kan komma in i ditt liv och lära dig smarta trick som hjälper dig och din inre utveckling.

Tvillingarna 22/5-21/6

Åh, om du bara fick ge dig av ut och resa igen! Efter den 19/1 törstar du verkligen efter att få packa väskan och ge dig iväg. Tips: testa böckernas värld eller börja följ en utländsk läromästare online. Det kan inspirera dig och räcka långt.

Kärlek: Kärlekslivet ser lyckligt ut för dig under denna period. Ett mycket fint planetmöte den 11-12/1 för med sig lyckliga kärleksmöjligheter och härliga händelser. Du får mer av ett harmoniskt liv. En träff med vänner eller annat socialt liv får dig att leva upp.

Bäst just nu: Du är alltid duktig på att läsa och studera men under den här tiden briljerar du verkligen. Har du en resttenta som släpat efter? Passa på att läsa in den i januari.

Kräftan 22/6-23/7

Om du startar året med en känsla av lite låg energi så vänder den känslan efter den 19/1. En detox skulle göra dig särskilt gott kring månadsskiftet januari/februari. Var lite mer tålmodig med en förälder den 5-6/2.

Kärlek: Romantik och socialt liv är på topp. Singlar får fler chanser att gå på date och stadgade lever ut i ett mer socialt liv. En hemmafest, inom ramarna för råd, skulle passa perfekt den 5-6/2.

Bäst just nu: Du kan få ett intressant förslag och ett kontrakt på ditt bord den 23-24/1 samt den 28-30/1. En kärlekspartner eller nära vän kanske är den som har hjälpt dig till det som sker.

Lejonet 24/7-23/8

Du startar året med stort fokus på din hälsa. Ditt hårda arbete, och stress, kan ta ut sin rätt. Det bästa hälsotipset är att ständigt arbeta på att tillåta dig själv vila och återhämtning. Utrensningar och detoxkurer hjälper dig att återfå energin om du känner dig låg.

Kärlek: Du startar en härlig kärleksperiod den 19/1. Du kommer känna att det är något som har klickat. Det händer äntligen saker i ditt romantiska liv och du vet själv vad du vill ha av en relation. Singlar går på flera dates. Ditt självförtroende kommer att triggas av att du får bekräftelser av hur uppskattad du är. Du är poppis!

Bäst just nu: Du får flera positiva dagar med goda ekonomiska nyheter: 11-12/1 samt den 28-30/1. Du tar ett avgörande, personligt beslut den 28/1. Det är något som du siktat på det senaste halvåret.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du njuter av livet. Du arbetar hårt och roar dig hårt. Äntligen balans! Du kanske känner dig vågad nog att göra en investering eller ekonomisk chansning. Den 11-12/1 samt den 28-30/1 har du turen med dig.

Kärlek: Dina värderingar i kärlek når en avgörande punkt den 28/1. Det senaste halvårets höjdpunkter i kärlek och nöje- räcker dem för dig? Eller vill du ha mer? En attraktion kan uppstå med en person på jobbet eller i din bransch. Satsar du?

Bäst just nu: Söker du ett extrajobb? Eller fler uppdrag? Nu finns flera möjligheter om du söker dem. Kanske är möjligheterna så många att du inte ens vilken du ska välja.

Vågen 24/9-23/10

Ditt hem och familjeliv är det som upptar det mesta av din tid. Om du har känt ett behov av att hamna i känslomässig balans, så är den tiden nu. Minnen eller händelser i dåtiden, som fortfarande påverkar dig, kan släppas med större lätthet nu.

Kärlek: Partyperiod, i januari? Ja, absolut! Du kommer må toppen av socialt samvaro, flirt och sex. Ta alla chanser som väntar- och de kommer vara många- det kommer hjälpa dig att må bättre på alla vis. Den 19-21/1 är du villig att experimentera. Ett one-night-stand eller en vild flirt väntar dig. Något som är kittlande, oseriöst och utanför ditt vanliga sätt att agera. Men så härligt! Men se upp, du är väldigt fertil i februari…

Bäst just nu: Trots att du inte fokuserar på karriären så kommer ditt banksaldo se ut som om du jobbat stenhårt. Du har dina ekonomiska planeters stöd och flöde med dig.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Det inre arbete som du gör nu, är märkbart för dig, men kanske inte för omvärlden. Men det är viktigt. Du lägger grunden för känslan av vad du kan och inte kan göra. Satsa på att planera för dina mål och lägga upp en strategi för hur du ska lyckas. Försiktighet i pengar, ger dig tur. Något du märker av den 28-30/1.

Kärlek: Det är lite av en berg-och-dalbane-känsla i romantiskt liv. Singlar kan tycka om den här känslan av att det är mycket som händer. Ett kärleksmöte kan äga rum på en föreläsning, de lokala kvarteren eller i en bokaffär. Kärleken finns närmare än du tror. Stadgade kombinerar gärna en date med sin partner med en träff med vänner eller syskon. Massor av stimulerande konversation över en maträtt på den lokala restaurangen gör dig lycklig.

Bäst just nu: Ett mycket lyckligt kärleksmöte väntar den 8/2 och dagarna som följer. Din ekonomi får en dust tur under samma datum.

 

Skytten 23/11-22/12

Du befinner dig i en period då du satsar på dig själv. Du är självständig och prioriterar din egen lycka. Med mängder av planeter i ditt inkomsthus så kan dina intäkter och möjligheter att få mer på bankkontot, öka i en rask takt.

Kärlek: Du håller i dig själv och tar inte ut svängarna. Du skämmer gärna bort en kärlekspartner med fina gåvor och kan få ta emot en present själv ,men du hoppar inte in i en ny relation utan att noga tänka efter först. Singlar attraheras av personer som kan konsten att prata och bolla idéer. En person som läser mycket eller som kanske arbetar med journalistik eller undervisning, kan få det att pirra till.

Bäst just nu: Turdatum för pengar och ekonomi väntar den 23-24/1 samt den 28-29/1. Den 28/1 fattar du ett viktigt beslut. Något som du har grunnat på det senaste halvåret, klarnar i och med det.

 

Stenbocken 23/12-20/1

Din energi är på högsta nivå. Du kan säkert känna av att planeterna är med dig för livet tycks gå din väg. Du kan uppnå det mesta just nu! En vikt eller kost-resa kan ge dig särskilt fina resultat. Det går lätt som en dans.

Kärlek: Med Venus i ditt eget tecken så är januari är tid på året då ditt kärleksliv går in väg. Du är extra snygg just nu och attraherar flirtiga blickar överallt. Singlar kan möta den rätte under tiden 19/1-1/2. Om du lever i en stadgad relation så kommer du märka att din partner tycks göra allt för att du ska vara nöjd och känna dig sedd.

Bäst just nu: Oväntade nyheter om pengar dyker upp den 19-21/1. Du kan få ekonomisk hjälp från en förälder. En lycklig karriärhändelse väntar den 8/2 och dagarna därefter.

 

Vattumannen 21/1-18/2

Allt startar inombords. Det är ett bra mantra för dig under den här perioden. Ge dig tiden att lyssna inåt och utgå från tanken att allt i livet styrs av din egen energi. Det är en perfekt tid för att meditera, föra drömdagbok eller ägna dig åt ett välgörenhetsprojekt. God karma kommer alltid tillbaka.

Kärlek: Solen i ditt eget stjärntecken är en utmärkt signal för ett strålande kärleksliv och goda sociala relationer. Goda vänner och kärlekspartners, eller nya personer, agerar för att få din uppmärksamhet och gillande. Du får verkligen bekräftelse på att du är värd enormt mycket för andra. Du tycks beredd att fatta ett beslut den 28/1, var dock noga med att inte förhasta dig.

Bäst just nu: En ny person kommer in i ditt liv den 23-24/1 eller den 28-30/2. En vän kan vara den som sköter introduktionen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har samlat dina tankar och dina erfarenheter och agerar nu helt i eget intresse och utan någon annans inverkan. Det är frihet i denna känsla av personlig självständighet. Vad vill du göra i livet? NU är tiden för att göra det du drömmer om. Den 28/1 tar du ett beslut som berör din hälsa eller arbete. Minns att inte agera för impulsivt.

Kärlek: Du är väldigt social men kanske inte superintresserad av att lägga kraft på kärlekslivet. Du vill ha frihet och ger det villigt också. Trots det kan ett nytt möte äga rum med en spirituell person eller någon som känns lite annorlunda och nytänkande i sitt sätt. Den 30/1 inleder du en tre veckors period då du utvärderar ditt kärleksliv och dina prioriteringar. I slutet av februari kommer du ha det romantiska läget klart för dig.

Bäst just nu: Massage av anklar och alternativ behandling, såsom healing, stärker din hälsa.  Våga testa något icke-konventionellt! Oväntade pengar dyker upp den 19-21/1.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00