ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 18-24 januari, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 3, 2021

Tarotkort, läggning. KÄRLEK I JANUARI. Vecka för vecka- vad väntar enligt korten?

Väduren 21/3- 20/4

Solen flyttar in i ditt elfte hus på tisdagen. Vänner och möjligheter att skapa nya kontakter, som känns glädjefyllda, kommer få kraft av Solens energi, under den kommande månaden. Mötet mellan din styrare, Mars, och Uranus, på onsdagen äger rum i din ekonomiska zon. Snabbt kan du behöva hantera en fråga kring pengar, ägande, en fastighet eller ta ställning till var du står gällande moraliska värderingar. Till helgen känner du dig inspirerad i kärlekslivet. Dags att prata lite framtidsplaner? Eller drömma om något som kan komma framöver?

Oxen 21/4-21/5Med Solen i ditt karriärhus, från och med tisdagen, får du en chans att blåsa liv i dina mål och aspirationen inför året. Kanske är det dags att sätta ett nytt karriärmål? Eller söka ett nytt, bättre arbete? Med Mars och Uranus i konjunktion i ditt eget tecken, på onsdagen, så kan denna vecka kännas oerhört transformerande. Var beredd på snabba händelser och nyheter.

Följ med i flödet som uppstår. Du leds mot något nytt. Till helgen är du i ett inspirerat läge. Dröm, fantisera och känn efter om du kan hitta en praktisk väg mot det du drömmer om.

Tvillingarna 22/5-21/6

Kanske börjar du sukta lite extra mycket efter en chans att få se något nytt, lära dig ny kunskap eller få planera en utlandsresa. Med Solen i ditt nionde hus för kunskap och vidgade livsvyer, från och med tisdagen, så kommer du lockas av att expandera din kunskap och testa dina möjligheter. Världen är din, inga drömmar är för stora! På onsdagen uppstår ett kraftfullt möte i ditt tolfte hus. Hastigt och överraskande kan du behöva ta hand om din inställning till vad du kan och inte kan göra. Din mentala inställning, dina begränsande tankar, eller din hälsa kan behöva extra tid och uppmärksamhet. Alternativt kan du starta/om ett projekt, som du behöver arbeta på i enskildhet innan det är redo att visas för världen. Möjligen är det kopplat till eget företagande och den digitala världen. Allt är menat för att du ska kunna göra dig fri och starta en ny resa i livet.

Kräftan 22/6-23/7

Med Solen i ditt åttonde hus, från och med tisdagen, så kan inre arbete och agerande kring gemensamt ägande, ge dig en givande och förändrande månad. Frågor kring kommissionslön, aktier, försäkringsbetalning eller underhåll blir aktuellt för dig att hantera under de kommande veckorna som Solen reser genom ditt åttonde hus. På tisdagen kan en händelse med en vän eller i din bekantskapskrets skaka om dig. Något förändras snabbt. Till helgen drömmer du om, och sätter nya mål, med en kärlekspartner, alternativt en samarbetspartner.

Lejonet 24/7-23/8Ditt kärleksliv får massor av energi av Solen och andra planeter, som reser genom ditt sjunde hus. Du kan känna dig mer inspirerad, mer harmonisk och kanske (om du är singel) möta någon som ger dig en känsla av stor framtidspotential.

Samtidigt, får din karriär en stor dos av energi och kraft på tisdagen, men du känner av det hela veckan. Vad är det dags att förnya i ditt arbetsliv? Gällande dina mål och ambitioner? Med Mars som styrare av internationella satsningar så kan en karriärmöjlighet, möjligen online eller rörande teknik, komma från utlandet. Du kan ta ett mycket stort kliv i ditt arbetsliv den här veckan. Kanske överraskas du av snabbheten kring det som sker. Häng med i flödet och ta världen med storm!

Jungfrun 24/8-23/9

Jungfrun styr över det sjätte huset- hälsa och plikter och vardagliga rutiner. Just detta område lyses upp av Solen från och med tisdagen. Finns det något som du vill ge lite extra kraft gällande arbete eller träning under den kommande månaden? Året? Söka ett nytt arbete? Eller kanske ge lite kraft till att få ett nytt uppdrag eller projekt på jobbet? Komma i form? Med Mars och Uranus i ditt nionde hus, på onsdagen, så kommer stora visioner och möjligheter att poppa upp. Nyheter kring en resa, en utbildning eller en juridisk process eller ansökan kan fylla dagen och veckan med ny information. Du kanske överraskas över att det hela sker så snabbt, eller att det överhuvudtaget sker.

Vågen 24/9-23/10

När Solen rör sig igenom ditt femte hus, från och med tisdagen, får kärlekslivet, fertilitet och kreativa lustar, massor av energi. En glädjefylld och lustbetonad tid då du vill göra kul saker, flirta och roa dig så mycket som det går. Med Mars och Uranus i en konjunktion i ditt passionerade, åttonde, hus på onsdagen kan en djup koppling till en partner ta ditt liv till en ny nivå. Kanske lite snabbare än du tänkt dig. Samtal om att samäga, flytta ihop eller skaffa barn, kan bli aktuellt att prata om. När din styrare, Venus, möter Neptunus på lördagen kan du känna dig inspirerad till att få det fint och mysigt där hemma och kanske ta klivet att följa en vision gällande en ny arbetsväg.

Skorpionen 24/10-22/11

Ditt hem… Var känner du dig trygg? Saknas något? Vill du sikta mot något finare och bättre inför framtiden? Med Solen i ditt hus för familj och hem från och med tisdagen kanske du sätter en ny plan i verket under kommande fyra veckor. Det kraftfulla planetmötet mellan Mars och Uranus äger rum i ditt hus för seriös kärlek och samarbete i affärer. Som en blixt från klar himmel kan förändringar äga rum. Med Uranus kan man aldrig veta exakt vad det är som kommer upp. Helt klart är det något som förändrar och transformerar en kärleks- eller arbetsrelation. Det är dags för nya tider! Det som sker är nytänkande och utanför de normala ramarna. På söndagen kan du känna dig väldigt trött. Långsiktiga planer, eller karriären (särskilt om du behöver pendla och kommunicera med mycket folk), väger tungt. Ge dig själv tid att vila och återhämta dig.

Skytten 23/11-22/12Ditt kommunikationshus är ett mycket händelserikt område under 2021. När Solen, på tisdagen, flyttar in i samma zon, kan du känna dig inspirerad att satsa på ett skriv-eller utbildningsprojekt som tar dig över landgränserna. Ett bokmanus kan flyga iväg digitalt eller en onlinekurs ge dig chansen att lära dig från någon som befinner sig på andra sidan Atlanten. Hastigt och oväntat kan du på onsdagen få nyheter om en chans till ett nytt arbetsprojekt. Din förmåga att se nya möjligheter och tänka utanför boxen kan ha noterats av någon som ger dig en arbetschans som du inte hade kunnat föreställa dig. Var beredd på överraskningar. Med det sjätte huset aktiverat av Mars och Uranus kan arbetet /uppdraget ha en kreativ inriktning eller vara ämnat för barn. På lördagen känner du dig oövervinnerlig och superpeppad att nå dina största mål. På söndagen inser du att du bara behöver, eh, vila lite innan du sätter fart.

Det kommer ha varit en rätt omtumlande vecka.

Stenbocken 23/12-20/1

Solen flyttar in i ditt inkomsthus på tisdagen. Nu kanske du inser en potentiell inkomstmöjlighet som går via en kommissionsbaserad lön, passiva inkomster eller att satsa på att samäga med en partner eller någon annan. Genom att tänka i nya banor kanske du inser att det finns sätt att ”hitta” inkomstmöjligheter som du inte sett tidigare. Din kreativitet når nya höjder av uppfinningsrikedom och möjligheter i mitten av veckan. Ge dig hän och våga följa ditt hjärtas lust och det du känner passionerat för att ägna tid åt. En hobby eller en möjlighet att få uttrycka dig genom sång, dans eller uppträdande kan ge dig en spännande vecka. Om du tänkt på att ställa upp i en tävling eller audition så är slutet av veckan, torsdag-fredag, superbra för att visa upp dig från din bästa och mest kompetetiva sida.

Vattumannen 21/1-18/2

Allt ljus på dig, Vattumannen! På tisdagen flyttar Solen in i ditt första hus. Det är dags för ditt årliga astrologiska nyår. En tid som lämpar sig för att se över dina mål och önskningar för det kommande året. Vad vill DU? Hur kan det fungera med vad andra vill? På onsdagen möts Mars och Uranus i ditt fjärde hus. Nu kan det verkligen ske grejer i ditt hem- och familjeliv! Mars brukar föra med sig snabba händelser och massor av ljud. En renovering eller ett hastigt beslut kring en fastighet eller flytt kan ge dig en mycket händelserik vecka. Med Uranus väntar alltid oväntade nyheter och överraskningar. En nyhet från en familjemedlem eller kring ditt hem överraskar dig kanske så att det känns lite vingligt, känslomässigt. På söndagen, ge dig själv chansen att vila lite. Reflektera och ta långsamma steg. Du kan behöva lite återhämtning.

Fiskarna 19/2-20/3På tisdagen flyttar Solen in i ditt tolfte hus för återhämtning och avslut.

Det väntar dig en tid för att reflektera och kanske göra lite healingarbete. Drömmar och tankar om det förflutna kan vara något som känns som ett extra viktigt tema i ditt liv under de kommande fyra veckorna. Onsdagens möte mellan din ekonomiska planet, Mars, och Uranus, i ditt tredje hus, antyder att nyheter om pengar och ekonomi kan överraska dig. Kanske är det dags att se över möjligheterna att skapa en ny budget eller ekonomiskt upplägg inför framtiden. Nyheter, sms, brev och samtal, om pengar eller det förgångna, kan vara det som får dig att minnas veckan. Det som sker är en förändrande fas. Ibland knuffas vi framåt, oavsett vi vill det eller inte. Vecka 3 är en sådan vecka. Den fina aspekten mellan din styrare, Neptunus, och Venus, på söndagen, ger dig en inspirerad helg. Vänner och/eller känslan av att du har ett nätverk av människor omkring dig som finns där för dig ger dig goda vibbar, tacksamhet och hopp.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00