ANNONS

Pluto konjunktion dagens nymåne

/

Nymåne i Stenbocken

North Star, Stars, Night, Night Sky, Sky, Trees

Kära läsare,

Dagens nymåne kan få en extra intensiv känsla över sig. Nymånen i Stenbocken styr våra ambitioner och våra mål och hur vi tänker strukturera oss för att nå dem.

Med en konjunktion mellan nymånen och Pluto så kommer underjordsplaneten intensiva, djuplodande och förändringsbenägna energi, att prägla det vi startar i början av året.

Det kan faktiskt hänga med oss resten av 2021.

Våra planer och ambitioner gällande hur vi vill leva och vad vi vill uppnå, får en extra skjuts om vi använder oss av Plutos närmast besatta intresse av att åstadkomma en förändring.

Det är dags att bli besatta av att lyckas uppnå det vi önskar oss! :-)

Nymånen äger rum på grad 23 i Stenbocken. Om du har några födelseplaneter på 22-25 graderna i ditt personliga horoskop, så uppstår en aspekt (harmonisk eller prövande) till nymånen och Pluto.

Ju mer du vet om ditt horoskop- desto fler ledtrådar kan du få.

Men, till att börja med kan du läsa nymånehoroskopet  som jag publicerade igår, för både ditt sol- samt ascendenttecken. Om du vet i vilket hus som nymånen äger rum, så läser du för det tecknet.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig onsdag!

Kramar

Helena

1
62

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00