ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 11-17 januari, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 2, 2021

KÄRLEK- Tarotläggning för JANUARI. Vecka för vecka. Vad väntar?

Väduren 21/3- 20/4

Nyheter från vänner på måndagen är kul och känns hoppfulla. Du kanske ger mer uppmärksamhet till en vän som du behöver ta igen tid med. På onsdag får du en chans att sätta nya mål inför det kommande halvåret. Siktar du högt så måste du också vara beredd att ge saker och ting tid att utvecklas. Kom ihåg det, särskilt gällande karriärmål. Du har alla chanser att göra en lyckad satsning gällande din framtidsplanering och avseende dn karriär. Även om du har stora mål- du kan nå dem. Kör i vind! Torsdagen är fylld av flirt och oväntade händelser- på ett härligt sätt! En chef eller högt uppsatt person kan också träda fram och hjälpa dig.

Oxen 21/4-21/5Mars har precis flyttat in i ditt tecken och ger dig något av en tävlingskänsla i bröstet. Plötsligt har du inte lust att vänta på dina drömmar längre, du är redo att ta tag i dem. En nymåne i din zon för kunskap och nya vyer aktiveras på onsdagen.

Finns det någon plats som du kanske vågar börja fantisera om att kunna resa till när möjligheterna tillåter det? Eller är du redo göra allvar av en tanke om att läsa en längre utbildning? Denna vecka ger dig chansen att lyckas nå dina mål, i sinom tid. En person i utlandet, eller en lärare/författare/advokat sänder dig spännande och pirriga vibbar på torsdagen.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare reser genom ditt nionde huset. Mycket av det du pratar om och tänker på tycks ha att göra med resor, studier eller kontakt med personer utomlands. När nymånen äger rum på onsdagen aktiveras ditt åttonde hus för transformation. Skynda långsamt, oavsett om det gäller att göra en ekonomisk förändring eller arbeta med inre transformation. Nymånen ger dig dock skäl att tro på att du kommer lyckas, bara att det kräver tid. En hemlig flirt, kärleksaffär eller tid med din älskling ger dig en oväntat härlig torsdag.

Kräftan 22/6-23/7

Venus besöker ditt hus för seriös kärlek. Nu ter sig kärlekslivet seriöst, fullt av elegant beteende och vistelser i vackra miljöer/vackra kläder. Det är en härlig tid när du känner dig lite mer poppis bland vänner och bekanta också. Onsdagens nymåne aktiverar samma del av ditt horoskop. Dags att planera för ett bröllop eller att gå från särbo till sambo? Inom det kommande halvåret kommer mycket hända i ditt kärleksliv. Det finns något tursamt över det som du planerar eller startar denna vecka. Torsdagen känns särskilt flirtig och härlig! En vän kanske, oväntat, bekänner sina känslor för dig.

Lejonet 24/7-23/8Venus besöker ditt sjätte hus. Finns det någon på jobbet som får ditt hjärta att klappa lite extra fort? Eller en person som arbetar inom medicin och vård eller träning? Härligt är det i alla fall! Med din ekonomiska planet i Vattumannen så kan det för din räkning innebär en chans att samarbeta med någon annan.

Eller inleda en härlig romans. Högst troligast får ni kontakt online. Det finns mycket som talar för att 2021 blir ett väldigt viktigt kärleksår för dig. Torsdagen bjuder på en positiv, oväntad överraskning i kärlek eller karriär. Om du känner dig ur form så ger nymånen på onsdagen dig den allra bästa av förutsättningar för att lägga upp en ny träningsrutin eller diet. Skynda långsamt och du kan se ut som en ny människa till sommaren.

Jungfrun 24/8-23/9

Din styrare reser fram genom ditt sjätte hus för hälsa och dagliga plikter. Detta gör det lättare för dig att tala och kommunicera kring ämnen inom uppdrag, arbete, arbetssökande och medicin. Du gör din röst hörd. Nymånen på onsdagen äger rum i ditt femte hus för kreativitet, fertilitet, barn och inre passion och drömmar (ex egenföretagande eller karriärmässigt). Om du drömmer om att göra en nystart gällande någon av dessa områden, vet då att du har alla chanser att nå det du drömmer om. Men, det kräver tid, disciplin och tålamod. En viktig person kan på torsdagen hjälpa dig att sätta fart mot ditt hjärtas önskningar. Ta emot hjälpen!

Vågen 24/9-23/10Ditt kärleksliv känns mer grundat. Varma känslor och massor av mys, trygghetskänsla och harmoni präglar ditt hem- och familjeliv. När nymånen på onsdagen aktiverar samma del av ditt horoskop kan det ge dig en ny möjlighet att tänka gällande boende eller familjerelationer. Kanske sätter du ett mål att under kommande halvår göra dig fri från skulder eller lån, eller bygga om/ut ditt boende. Eller ge din nyckel till din kärlek. Du är redo att dela på en djup nivå med din älskling. En graviditet kan vara ett sätt att ta detta steg också. Torsdagens härliga planetmöten ger dig en oväntad knuff i rätt riktning både gällande kärlek och boende/familjeliv. Du tycks ha väldigt speciell hjälp från någon som kan hjälpa dig med mer pengar som du behöver för att nå en personlig dröm.

En bankman eller delägare kanske?

Skorpionen 24/10-22/11

Ett ekonomiskt beslut gällande ett köp av bostad, eller nyheter om möjligheter kring boende och familj, ger dig en positiv måndag. Onsdagens nymånen innebär starten på en ny halvårsprocess gällande ditt sätt att kommunicera. Mycket, mycket mer användande av internet, appar, mjukvara, programmering,Facetime och chatt, väntar dig under det kommande halvåret. Du vet att du behöver tålamod gällande det eller den du pratar med, men, du har goda skäl att tro på detta som du kommunicerar om/lär dig. En oväntad nyhet eller meddelande ger dig en lyckokänsla på torsdagen. Kärlekslivet känns spännande och kanske är det också möjligheten att få ta del av en respekterad persons råd och hjälp, på torsdagen, som får dig att känna det som att du ”verkligen är på gång” mot dina drömmar.

Skytten 23/11-22/12

Din styrare möter upp med din kärleksplanet på måndagen. Jo, jo, här känns det som att det inte kommer saknas varken kärleksmeddelanden eller fina sms. Nymånen på onsdagen äger rum i ditt andra hus för intäkter och pengar. Under det kommande halvåret kommer du göra en storstilad satsning, som du verkligen kan gå i land med, men var beredd på att du behöver ha en väl utarbetad plan och rusta dig med gott om tålamod. Kanske är det så att du bestämmer dig för att på ren vilja lyckas nå vissa inkomstmål eller ökande av ditt sparande. Skytten, du har alla chanser att lyckas nå dina stora mål om du bara envetet arbetar på under de kommande sex månaderna. Du har hjälp av en bankman eller ekonomisk rådgivare, på torsdagen. Vilket flyt! Dessutom kan du på samma dag få en oväntad, positiv nyhet om arbete eller ett nytt uppdrag/projekt. Ka-ching!

Stenbocken 23/12-20/1Du står i centrum för det som sker under veckan. Med en nymåne i ditt eget tecken, på onsdagen, så är det dags att fira ditt astrologiska nyår.

Sätt mål, gärna höga, inför det kommande halvåret. Du har alla möjligheter att nå dit du vill. Rusta dig med ditt sedvanliga tålamod och håll ut så kan du spräcka glastak under de följande sex månaderna. På torsdagen kan en vän eller bekant räcka ut en hand till dig. Detta kan upplevas som att få hjälp från en räddare i nöden, för att kunna uppfylla en personlig önskan du har. Utan att någon annan får reda på det kan nya dörrar öppnas upp för dig i slutet av veckan. Venus reser genom ditt tecken och ger dig glitter, glamour och ”det”. På onsdagen-fredagen kommer du särskilt märka av vilken inverkan din utstrålning har på din omgiving. Det är oväntat härligt, kreativt och flirtigt som sjutton kring dessa dagar!

Vattumannen 21/1-18/2En sista runda med minnen, rädslor och avsked, eller sista handen vid ett stort arbetsprojekt som du arbetar på? Jepp, i och med nymånen på onsdagen så gör du dig mentalt redo för den nystart som väntar dig när Solen snart träder in i ditt tecken. Du ska bara göra dig av med det där sista som du gått och grubblat på, eller det som stoppat dig från att satsa på dina drömmar. På onsdagen kan du drömma en nattlig dröm som gör dig uppmärksam på vad du ska sätta siktet mot, under de kommande sex månaderna. Låt dig inte avskräckas, du kan verkligen lyckas uppnå det du önskar dig. Även om målet verkar stort. Kämpa på i sakta mak så kan du om ett halvår titta tillbaka mot stor förändring i ditt liv. På torsdagen får du oväntade nyheter som berör pengar och ditt hem och/eller familjeliv. Du ser ut att stå inför en stor, positiv förändring. Ge dig själv lite tid att fundera. Helgen antyder att du kan bli lockad att omedelbart agera, innan du har hunnit tänka igenom alla steg riktigt noggrant.

Sakta ned. Du har tiden för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen planerar du långsiktigt inför framtiden, med en kärleks- eller samarbetspartner. Det känns väldigt optimistisk och nytänkande! Nya möjligheter att interagera med andra, samarbeta och hålla kontakten med dina vänner, öppnar sig för dig i samband med onsdagens nymåne. Kanske känns det som att du hade velat snabba på processen ytterligare, men tålamod är den enda vägen. Gör det bästa av internet och teknikens sätt att hålla kontakten med andra. Kanske kan du till en början göra ett nytt jobb av dina kunskaper om appar, mjukvaror och hemsidebyggen? Bättre sociala tider väntar längre fram. På torsdagen får du en positiv nyhet eller meddelande/samtal/mail, som gör dig glad. Det sker helt oväntat. En person som du hittills bara sett som en vän kanske bekänner sina sanna känslor för dig.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00