ANNONS

Horoskop vecka 50, 2020

/

Planetaspekter 7-13 december, 2020

Gift, Box, Loop, Band, Surprise, Christmas

Kära läsare,

Jag har som vanligt tittat in i den kommande veckans planetaspekter.

Låt oss ta det dag för dag:

Onsdag 9 december

På onsdagen möts Solen ( i Skytten) i en kvadratur till Neptunus (i Fiskarna) på grad 18. Det här kan göra oss lite mindra kvicka. Kanske känner du mest för att ta det lugnt, titta på en film eller lyssna på musik, istället för att interagera och prata med andra. Ligg lite lågt och använd dagen till att dyka in i fantasins värld istället.

Om du arbetar kreativt eller har en skapande hobby så är det en bra dag för att lägga ned kraften på det området.

Vad kan man säga, vissa dagar är man bara inte på topp för att vara tidseffektiv och duktig på jobbet.

Torsdagen 10 december

Nobeldagen och allt. Och vilka fina aspekter för att ge kärlek och intresse åt ett viktig område. Venus ( i Skorpionen) möter Pluto i (i Stenbocken, på grad 24. Pluto styr över passionsprojekt, antingen de handlar om en forskares ivriga intresse och dedikation att finna en lösning, men även inre personlig utveckling.

Med kärleksfulla Venus i en så fin aspekt till Pluto, är det en dag då starka och intensiva känslor kommer märkas av.

Det kan särskilt ske gällande framgång och satsningar inom kärlek, till sig själv eller en partner, pengar, vaccinsnyheter, eller något som man tar sig an med den största satsning.

Kärlekslivet kan bli oerhört passionerat på torsdagen. Jag säger latin-lover-vibbar, röda rosor, stora hjärtan och kärleksdeklarationer…

Jo, jo.

Fredagen 11 december

Solen ( i Skytten) möter Mars ( i Väduren) på grad 20. Alltså, WOW! Detta är verkligen högenergi i sitt esse!

Mars är snabb, initierar nya händelser och Solen ger kraft och ännu mer energi. Det är en rätt tävlingsinriktad energi.

Fredagen är en dag som är perfekt för att nystarta i en relation eller ett samarbete. Nu är tiden för att ge sig iväg ut med mod och våga en ny väg. Livskraften är stark så mycket kan åstadkommas under torsdagen-lördagen.

Vad vill du göra? Vad vill du satsa modigt på?

Vilket äventyr drömmer du om nu? Är det i kärlek, affärer, på ett inre plan? Den 10-12 december får du chansen att sätta bollen i rullning.

Söndagen 13 december

Lucia år 2020 markeras av Merkurius ( i Skytten)  i kvadratur till Neptunus ( i Fiskarna). Okej, Luciatågen är inte vad de brukade vara. Firandet är inte som vanligt. Men, försök att se det från ett nytt sätt och gör det bästa av det som är. En av de största synderna är att glömma bort att uppskatta stunden som är NU.

Merkurius vanliga kvickhet och förmåga att notera de små detaljerna gör att det är ett bra tips att avvakta med viktiga beslut. Särskilt om det berör pengar, kontrakt eller andra överenskommelser. Du kanske saknar detaljer eller inte ser helheten. Neptunus är känd för att lägga en dimridå över fakta när den möter upp med Merkurius.

Jag önskar dig en fantastisk kommande vecka!

Vill du lyssna till mina tarotläggningar för december?

Här finner du kärleksläggningen

Här finner du jobb/karriärläggningen.

Ta hand om dig!

Kramar

Helena

0
162

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00