ANNONS

Horoskop 23-29 november, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 48, 2020

Astronomy, Space, Abstract, Galaxy, Easy, Background

Nya tarotkortsläggningar: KÄRLEK DECEMBER 2020 och ARBETE/KARRIÄR DECEMBER 2020

Väduren 21/3- 20/4

Ah, solen i ditt nionde, utåtriktade hus och nu vädrar du verkligen morgonluft. Visst, det är pandemi, men dina tankar kan ändå i lite bli att gå till utlandsresor och nya upplevelser. På tisdagen drömmer och pratar du lite extra om sådant som inspirerar dig. Med Venus i ditt hus för passion och intensiva känslor har du en riktigt mysig och känslosam tid framför dig. En oväntad nyhet eller meddelande på torsdagen/fredagen kan överraska dig i kärlekslivet. Agerar någon svartsjukt? Djupandas, det är en snabbt övergående energi.

Oxen 21/4-21/5

Din styrare har precis flyttat in i ditt hus för seriös kärlek. Lycka i kärleksliv och sociala kontakter gör att novembermörkret känns lite ljusare. Se dock upp för fredagens mixade budskap i kärlek. Bättre att ligga lågt gällande relationer då. Helgen passar sig desto bättre för shopping :-)

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare, Merkurius, skapar fina aspekter till både läkande Neptunus och tursamme Jupiter, under veckan. Nyheter om arbete och/eller pengar gör att du känner dig både hoppfull och glad. Solen besöker ditt relationshus och gör att kärleksrelationer det sociala livet- hur annorlunda det än må vara- förgylls av något skoj.

Kräftan 22/6-23/7

Din inkomstplanet, Solen, besöker ditt sjätte hus. Under de kommande veckorna kan du få nyheter eller en chans att öka dina intäkter eller göra mer av din tid och förmåga. Något lyxigt och härligt väntar dig på fredagen. Gör du ett fynd eller får en fin present av din älskling?

Lejonet 24/7-23/8

Din styrare, Solen, besöker ditt hus för barn, kreativitet och modiga satsningar. Nu kan du lockas av att följa en önskan om att studera (vidare), ändra bana i livet eller ägna dig mer åt skoj i livet. Du har arbetat väldigt mycket de senaste åren… På fredagen kan du göra ett fynd till hemmet. Kanske hittar du något vintageplagg eller inredningsdetalj med anor från historien.

Jungfrun 24/8-23/9

På tisdagen känns samtal och nyheter extra inspirerande. En konversation med en väninna, syskon eller granne kan vara den som får dig att känna dig extra upplyft. Behöver du uppgradera tv:n, ljudsystemet eller vill du hoppa på ett erbjudande för att streama musik eller underhållning? Till helgen ser du ut att kunna göra ett fynd.

Vågen 24/9-23/10

Din styrare, Venus, rör sig genom ditt andra hus för tillgångar. Är det dags att satsa på tidigt julshopping i år? Du ser ut att göra fynd till någon i din familj i slutet av veckan. Drömmen om att åter kunna resa lever, särskilt när du talar med din vänner och bekanta online. Ett gemensamt intresse kan ha gett dig vänner världen över och nu väntar du bara på att den här pandemin ska vända. Tills dess använd zoom och Facetime för att hålla era konversationer och kreativa utbyten igång!

Skorpionen 24/10-22/11

Solen besöker ditt hus för inkomst och tillgångar. Solen styr över din karriär och långsiktiga ambitioner. En löneförhöjning är ett tänkbart scenario under de kommande veckorna, alternativt värderar du om möjligheterna att få ut mesta möjliga för dina kunskaper och förmåga. Din styrare, Pluto, möter Merkurius på fredagen. Något som du länge har önskat dig, såsom ett smycke, väska eller annat som du kan bära, kan bli ditt till ett rabatterat pris. Håll koll på Black Friday-erbjudandena!

Skytten 23/11-22/12

Solen besöker ditt tecken och ger dig ditt årliga astrologiska nyår. Minns du förra året, vid din födelsedag? Vad önskade du dig då inför året? Nu är det dags att summera vad du har åstadkommit och se vilka mål som du vill fortsätta arbeta mot. Till helgen möts din styrare, Jupiter, med din kärleksplanet. Får du ett passionerat kärleksmeddelande, lite i hemlighet? Eller sveper din partner iväg med dig när hen överraskar dig med en mysig hemmakväll för bara er två?

Stenbocken 23/12-20/1

Solen har precis flyttat in i ditt tolfte hus för återhämtning och omdirigering. Under de kommande veckorna kan du känna ett större behov av att få dra dig undan och tänka över och utvärdera det förflutna en aning. Kanske är det dags att släppa något eller någon i ditt liv? Förlåta dig själv eller någon annan? Lägga ett minne bakom dig, en gång för alla? Vänner och kontakter ger dig så mycket fint just nu. Njut av alla härliga kontakter som kommit/kommer till dig genom dina intressen. Behöver du göra en uppdatering av en dator eller mobil? Köpa ny mjukvara? Då kan du gör att superfynd till helgen!

Vattumannen 21/1-18/2

Du har alltid gillat det nya, det okonventionella. Med Solen i ditt elfte hus så kan en kärleksrelation eller ny person träda in i ditt liv, via onlinevärlden. Där kan du på tryggt + 2 meter-avstånd få kontakt med en intressant person.  Med Venus i ditt tionde hus så kan personen vara äldre än du och/eller arbeta i en chefsposition eller ha mycket erfarenhet bakom sig. Eller är det en chef? På fredagen kan budskapen vara lite otydliga eller rent av överraskande. Ditt hem/familjeliv, kontra ditt arbete/framtidsplaner, verkar lite knepigt. Till helgen ljusnar dock känslan och du får upp ögonen för en plan som känns både läkande och hoppingivande.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen känns så inspirerande! Då möts din styrare, Neptunus, med nyheternas planet. Du får upp hoppet rejält! Använd din fantastiska förmåga till att visualisera och fantisera. Det kommer höja din energi och kanske ge dig en uppfylld önskan snabbare än du trodde var möjligt. En oväntad nyhet från en granne eller syskon, alternativt kring studier, kontrakt eller något som berör hur du kommunicerar med andra, ger dig lite huvudbry i på torsdagen och fredagen. Andas in djupt, spänningen släpper snart. Din styrare kommer börja röra sig framåt igen på söndagen. Tiden sedan i juni kan ha fått dig att känna det som du går i cirklar eller inte hittar vägen framåt. Nu kommer snart oklarhet att bytas mot klarhet. Ge inte upp hoppet!

0
105

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00