ANNONS

Horoskop vecka 48, 2020

/

Planetaspekter den 23- 29 november, 2020

Autumn Leaves, Autumn, Wood, Leaves, Nature, Season

Välkommen att anmäla dig till mitt astrologiska nyhetsbrev

Kära läsare,

Jag hoppas att ni mår bra!

Vi går mot 1:a advent- här är vad som väntar på stjärnhimlen under vecka 48:

Tisdagen

Merkurius (i Skorpionen), nyhetsbäraren, befinner sig i en fin trigon till Neptunus retrograd (I Fiskarna). De möts på grad 18 i respektive tecken.

Vilken härlig dag för spiritualitet, medkänsla, kreativitet och inspiration! Och, för er som gillar det: visualisering och lagen om attraktion.

För er som köpte min kurs om att manifestera genom lagen om attraktion- använd tisdagen den 24 november till att skapa visionboards, dagdrömma om dina mål och fokusera på positiva tankar. Det belönar sig och, om inte annat, så mår man toppen under tiden man gör det.

Neptunus styr över vatten. Budskap eller inspirerande tankar kan dyka upp när du tar en promenad vid vatten. Eller så kanske du drömmer dig bort till en plats långt borta vid en härlig strand. Något som kan ge goda vibbar hela dagen.

Sist, men inte minst, så styr Neptunus läkande och sjukhus. Med en fin aspekt till nyhetsbäraren Merkurius så kan vi få hoppingivande nyheter på tisdagen.

Låt oss ha tillit och hoppas på det bästa.

Fredagen

På fredagen är det Black Friday. Nuförtiden tycks det vara detsamma som att hela veckan blir en Black Friday-vecka. Jag har inte bestämt mig för om eller hur jag ska skapa något erbjudande. Det brukar jag göra lite på känn eller på förfrågan. :-)

Det som jag i alla fall vet är att Merkurius (i Skorpionen) och Pluto ( i Stenbocken) kommer befinna sig i en sextil till varandra, på grad 23 i respektive tecken. Merkurius styr över nyheter, men också kommers, försäljning och kontrakt. Med en sextil som antyder goda möjligheter så är detta dagen då du kan göra ett fynd!

Ibland känns det ju som att man dränks i alla dessa erbjudanden som ”man inte får missa”. Eftersom Cyber Monday infaller på måndagen den 30 november så lär det fullkomligt regna in allt möjligt. Om det är något visst man har haft span på så kan det dyka upp ett fyndläge. Kanske en julklapp eller annat som man spar pengar på och verkligen ville ha. Håll utkik!

På samma dag, fredagen, så kommer Venus ( i Skorpionen) att befinna sig i en opposition till Uranus retrograd (i Oxen), på grad 8.

Kärlekslivet kanske känns lite knepigt då ett överraskande besked eller agerande blir aktuellt. Om du tänkt dig fredagen som en dag för att ”tala ut” med en partner eller person som du träffar, så lägg helst om din planering. Det är risk för att det blir känsligt läge och att ni inte förstår, eller når, varandra.

Venus styr även över våra närmaste så detta kan kännas av även inom familjesfären, eller med en samarbetspartner. Ta det lite varligt.

Söndagen

På söndagen den 29 november är det första advent. Neptunus vänder framåt efter att ha befunnit sig retrograd sedan den 23 juni. Om känslan av förlorat hopp eller inspiration varit närvarande så kan den inspirerande planetens framåtrörelse ändra på den saken.

Vi får aldrig sluta ha tillit till ljus, hopp och det goda och vackra i livet.

Söndagens andra aspekt, påminner ytterligare om att helgen den 27-29 november går i shoppingens tecken:

Merkurius ( i Skorpionen) och Jupiter ( i Stenbocken) möts i en sextil, på grad 26.

Detta ger massor av händelser kopplade till Merkurius och Jupiters ämnen. I normala fall hade det varit en utmärkt helg för att resa. Eftersom vi är begränsade där, så kan istället de andra ämnen som både Merkurius och Jupiter styr över; handel och kunskap florera.

Kanske hittar du en väldigt inspirerande bok, kurs eller online-workshop att ta del av. Julhandel kan inledas i god tid med de här aspekterna. Känslan är att det är lika bra att vara ute i god tid ifall ”alla” kommer handla online och riskerar att överbelasta postens utlämningsställen.

Man vill ju inte missa leveransen. I synnerhet inte om det är något till barnen.

Tjuvkik in i vecka 49:

Det är förmörkelsesäsong. På måndagen den 30 november väntar en månförmörkelse i Tvillingarnas tecken, på grad 9. Glädjande nog ser den positiv ut. Men som alltid, förmörkelser får tidsscheman att snabbas på och tidigareläggas. Gör dig beredd på oväntade nyheter som, snabbare än väntat, tar dig framåt.

Jag önskar er alla en positiv kommande vecka och önskar er allt gott.

Kramar

Helena

0
84

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00