ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 2-8 november, 2020

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 45, 2020

Woman, Portrait, Model, Brunette, Female, Young Woman

Populära tarotvideor och blogginlägg just nu:

Årshoroskop för alla stjärntecken 2021

Här finner ni också den populära astrologivideon om ”STJÄRNTECKNENS TUR 2021” 

Tarotläggning: Karriär i november

Tarotläggning: Kärlekslivet i november

Attrahera oväntade pengar med lagen om attraktion

Veckohoroskop den 2-8 november 2020

Väduren 21/3- 20/4

Merkurius vänder framåt i ditt hus för kärlek och relationer, på tisdagen. Detta kommer förbättra ditt sätt att prata med en romantiskt partner, en affärspartner och dina närmare.  Med bara en dryg vecka kvar tills din styrare, Mars, vänder framåt också, så är det nog säkert att säga att livet kommer återvända till en energi som du känner dig mer bekväm i. På fredag kanske du känner att du vuxit ur en roll i livet, och är redo för ett nytt steg.

Oxen 21/4-21/5Fullmånen i ditt eget tecken, på lördagen den 31 oktober, satte dig och dina önskningar i centrum. Hastiga nyheter eller rena rama genialiska idéer kan ha flödat in i ditt liv. I veckan vänder kommunikationsplaneten framåt i ditt hus för arbete och hälsa.

Nu väntar klara budskap gällande dessa områden. Det blir välkommet, de senaste veckorna kan du ha gått som katt kring het gröt gällande svar och besked som du hoppats på. Du är redo för action och förändring och kanske triggas att inleda en förändring, redan på fredagen!

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare, Merkurius, vänder framåt och med den följer sakta men säkert kristallklara tankar gällande dina framtida planer och önskningar. Hur ska du styra din energi för att leva livet så som du vill det? Fullmånen på lördagen den 31 oktober kan ha varit en känslosam tid för att reflektera över förändringar gällande dagliga rutiner och arbete. Under den här veckan börjar du ta beslut, och får nyheter, som berör hur du kan leva mer glädjefyllt i livet. Kommunikation kan föra med sig nyheter om kreativa projekt, en önskan om att bli gravid, ett barn eller något kul som du vill göra.

Kräftan 22/6-23/7

Har du nyligen knutit ihop säcken gällande ett samarbete i arbete? Eller känt att du nått en avgörande punkt med en vän? Fullmånen på lördagen den 31 oktober kan också ha fört med sig en känsla av att ha nått ett mål som hade att göra med användandet av teknik eller onlinenärvaro. I vecka 45 vänder kommunikationsplaneten, Merkurius, framåt. Samtal om eller med familjen kring hemmet blir lite mer präglad av tydlighet. Missförstånd med familjemedlemmar och tillbakablickar i det förgångna, som kan ha varit ett tema sedan den 28 oktober, är snart ett minne blott. Hurra!

Lejonet 24/7-23/8Hur mycket har du oroat dig eller känt dig förvirrad gällande din ekonomi de senaste veckorna? Har du kanske försökt blåsa liv i möjligheter som var på gång i september? I ren desperation när allt annat tycks stå still? När din ekonomiska planet, Merkurius, vänder framåt på tisdagen så kommer du nå klarhet gällade din ekonomi.

Du sätter en budget och håller den. Du landar i något som känns bra. Äntligen! Men, för det kanske du behöver göra någon form av förändring i arbetet. Du kanske redan fått nyheter om att något är på väg att förändras i ditt arbete, i samband med fullmånen den 31 oktober. På fredagen i vecka 45 är du redo att fatta ytterligare beslut om förändring. Ett kontrakt och pengar tycks ligga och hägra.

Jungfrun 24/8-23/9

Precis som för Tvillingarna, så kommer det faktum att Merkurius vänder framåt, att glädja dig. När din styrare vänder framåt i din zon för pengar och personliga värderingar, så kommer det bli lättare för dig att ta tala om pengar och bestämma dig för hur du ska prioritera i livet, för att nå dina mål. På fredagen kanske du ifrågasätter en kärleksrelation eller hur mycket tid du ska fortsätta lägga på ett kärleksprojekt (graviditet, kreativ hobby, egenföretagardröm). Dags för förändring!

Vågen 24/9-23/10

Pengar och livstransformation var ett starkt tema för dig vid fullmånen den 31 oktober. Vad behöver du göra för förändring gällande lån och delat ägande? I början av veckan kanske du funderar mycket över detta. När Merkurius vänder framåt på tisdagen så blir din förmåga att uttrycka bättre. Det du säger blir lättare att förstår för de du kommunicerar med. Slut på missförstånd och förseningar! På fredagen känner du dig i behov av en förändring gällande ditt familjeliv och/eller hem. Något nytt behöver komma in!

Skorpionen 24/10-22/11Solen i ditt eget tecken, befann sig i opposition till Uranus, ditt område för kärlek och nära relationer, på lördagen den 31 oktober. Du kan ha fått ett oväntat besked och veckan kanske inleds med att du anpassar dig eller tänker nytt. När Merkurius vänder framåt, på tisdagen, så blir din tankeförmåga klarare och du fokuserar på att lägga den på läkande och avslut, praktiskt och/eller känslomässigt.

När fredagen kommer kan meddelanden, mail eller nyheter ytterligare betona det faktum att förändringens vindar blåser i ditt liv.

Skytten 23/11-22/12

Du går mot ett väldigt starkt datum. Men än är det en dryg vecka kvar. Under vecka 45 är det istället det faktum att Merkurius vänder framåt som gör att ett nytänkande inslag (teknik, onlinevärlden, välgörenhetsprojekt) eller dina sociala cirklar äntligen får kraft och händelser igen. Detta efter en ganska syrefattig period då du mest väntat och vridit på perspektiv och tankar gällande kärlek och arbete. På fredagen tar du ett beslut som berör pengar och chansena att känna dig mer fri i livet.

Stenbocken 23/12-20/1

Känner du dig redo för något nytt? För att bryta dig fri och följa ditt hjärtas röst? Fullmånen den 31 oktober kan ha triggat igång dig. I veckan som väntar så kommer det bli ännu mer märkbart. Du behöver bryta dig fri från det som inte längre gynnar dig. På fredagen kan det bli extra märkbart. Hur du uttrycker dig i arbete och med en kollega eller chef, blir tydligare. Kanske är det det som gör att du känner luften under vingarna igen och motiverar dig i karriären och gällande dina livsambitioner.

Vattumannen 21/1-18/2

Har du funderat över en idé med koppling till att resa utomlands, kanske rent av att flytta utomlands och starta ett nytt liv? Eller läsa en högre utbildning? När Merkurius vänder framåt i din zon för kunskap och nya livsäventyr, på tisdagen, så kan du börja få lite mer klarhet kring de här tankarna eller planerna. Var allt bara en dröm som inte är realistiskt genomförbar, eller finns det en verklig chans att starta ett nytt spännande i kapitel i livet? På fredagen kan du få ett svar på de tankarna.

Fiskarna 19/2-20/3Med en fullmåne i ditt tredje hus för kommunikation och kunskap, på lördagen den 31 oktober, aktiverades en känsla av att ha nått i mål gällande ett mål som du arbetat för det senaste halvåret.

En utbildning eller plan tillsammans med en väninna, granne eller syskon, kan ha stått i centrum för det som skedde. När Merkurius under veckan går framåt i ditt hus för delad ekonomi, lån, bidrag, försäkringar och skatter, kan nyheter du väntat på, börja dyka upp. Klarhet, äntligen! På fredagen kanske du ifrågasätter ditt sätt att låna ut/låna pengar av/till vänner och/eller bekanta. Dags för en förändring där!

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00