ANNONS

Horoskop 19-25 oktober, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 43, 2020

Breeze, Summer, Girl, Model, Mountains, Vacation, Bliss

Väduren 21/3- 20/4

Lägg tid på att finslipa ett projekt eller plan, på måndagen. Men avvakta med att inleda något nytt. Kärlekslivet är spännande och fullt av goda överraskningar under veckan. Se särskilt vad som sker på måndagen och fredagen-lördagen. Onsdagen är vrålpassionerade och transformerande, till det bättre. Du kan känna hur du kommer närmare en stadgad partner, eller, om du är singel, springa rakt in i en ny spännande person. På söndagen kläcker du bra idéer och kommunicerar klart och tydligt gällande hem- och familjelivet.

Oxen 21/4-21/5

Din styrare, möter Jupiter och Saturnus under veckan som kommer. Så mycket godhet som kommer till dig. Möjligheterna som du väntat på, tycks nu inom ditt räckhåll. Markera särskilt måndagen och fredagen-lördagen som mycket positiva dagar för att ta kliv mot dina personliga drömmar och önskemål. Kärlekslivet kan verkligen få en skjuts framåt och uppåt! På söndagen kan du få ett kärleksmeddelande, eller själv uttrycka hur du känner, med den största klarhet. Kanske är det en tidigare kärlekspartner som du får/har kontakt med. En andra chans?

Tvillingarna 22/5-21/6

När din styrare, Merkurius, backar så är det en god tid för att se över dina livsmål och riktningen i livet. Oväntade nyheter i arbete kan dyka upp på tisdagen. Kanske kommer dold information fram i ljuset. Fram emot slutet av veckan kommer allt att klarna och reda ut sig. På söndagen är du glasklar, mentalt, och kommunicerar dina önskemål supertydligt. Långsiktiga planering för hem/familjeliv och pengar ser ut att ligga i planen för vad som sker under helgen.

Kräftan 22/6-23/7

Solen flyttar in ditt femte hus för kreativet, fertilitet/barn/graviditet och nöjesliv, på torsdagen.  Om veckan startar med lite stress mellan karriär och kärleksliv, så kommer slutet av veckan att kännas så mycket härligare.  Härlig samvaro med vänner eller en kortare resa kan förgylla din helg. Ett spännande sms, samtal eller mail glädjer dig på söndagen.

Lejonet 24/7-23/8

Goda nyheter i karriär väntar dig på måndagen. Även om du känt dig som om du befinner sig i ”stopp-läge” sedan en tid tillbaka så verkar det i alla som att det rör på sig, på något sätt. Med Solen i ditt fjärde hus för hem och familjeliv, från och med torsdagen, så väntar en månad då helst fokuserar på livet där hemma. Myser ner tid. Fokuserar på känslor och minnen. Kontemplerar en flyttmöjlighet. Till helgen, fre-sön, kan du få en strålande idé/nyhet och planera för en långsiktig lösning både för pengar, hem och karriär.

Jungfrun 24/8-23/9

 Nej, det är inte en tid för att rusa framåt med nya idéer just nu. Men, du har allt att vinna på att se över dina planer i livet. Kanske behöver du göra en liten ändring? Mycket ny information och möten med vänner och bekanta väntar dig från och med torsdagen. Varför inte köpa en spännande bok eller gå en inspirerande sprituell workshop, under de kommande veckorna? På söndagen möts din styrare med Solen- en dag så din intellektuella och kommunikativa förmåga är på topp. Behöver du prata ut med någon? Använd då söndagen, helt klart till din fördel!

Vågen 24/9-23/10

Förra veckan var knepig, stressig och full av oväntade ändringar och knas med teknik.  Ditt tålamod testades till max. På måndagen möts din styrare, Venus, med lyckoplaneten, Jupiter och allt vänder. Till det bättre. Du finner en mer harmonisk känsla och lugn gällande hem och plikter. Det är rent av läkande för dig. Helgen bjuder dig på en chans att göra upp en framtidsplan som ger dig ännu mer lugn i bröstet. Detta lovar gott och verkar realistiskt, tänker du troligen. Det rör något som har att göra med ditt boende och familjerelationer. Ett meddelande/mail/samtal som rör en hemlighet väntar på söndagen.

Skorpionen 24/10-22/11

Du får alla chanser till en härlig kärleksvecka- på dina villkor! På onsdagen möter din styrare, Pluto, kärleksplaneten, Venus. Passion och het åtrå kan blossa upp supersnabbt. För dig i en stadgad relation så kan ett nytt steg i relationen leda till att du upplever att ni kommer närmare varanda än någonsin. Från och med torsdagen kommer Solen lysa upp ditt eget stjärntecken. Det är din tid på året. Vad vill du göra under det kommande året? Nu är en bra tid på att ta reda på det och sedan planera för hur du gör det rent praktiskt. På söndagen kan du få en riktig snilleblixt eller få ett meddelande eller nyheter som inspirerar och ger dig nya idéer.

Skytten 23/11-22/12

När din styrare, Jupiter, möter den lilla turplaneten, Venus, brukar det vänta dig goda nyheter och möjligheter. Så sker på måndagen. Goda nyheter gällande pengar och karriär glittrar för dig på måndagen. Till helgen kan du bli bjuden på ett kul party där inget har sparats på. Det är också möjligt att du får nys på en ny möjlighet att nå en av dina högt flygande ambitioner och att du hittar en väg för att lyckas. På söndagen tycks tankarna och idéerna mala runt för fullt och du kan komma på något riktigt smart.

Stenbocken 23/12-20/1

Turplaneten, Jupiter, signalerar till kärleksplaneten, Venus, på måndagen. Ett meddelande från en person från utlandet, eller en internationell relation kan ta fart. På onsdagen tar du ett utvecklande kliv i arbetet. Det du gör, eller inser att du kan göra, leder till att du känner dig mer i linje med dina mål och önskan om att nå högre, mer och bättre i livet.  En resa, eller internationell kontakt kan ha något med saken att göra. Mängder av vänner och nya kontakter kommer strömma in i ditt liv under kommande veckor. Lördagen är toppen för dig. Du mår så himla bra och känner dig på RÄTT väg!

Vattumannen 21/1-18/2

Vad är det du planerar för gällande pengar och delat ägandeskap, på måndagen? Något ser ut att gå i lås men du verkar ligga väldigt lågt med det. Alternativt får du reda på en hemlighet på i början av veckan. Från och med torsdagen så lyser Solen upp ditt karriärshus. Det väntar dig hektiska veckor med mycket fokus framtidsplanering och karriäraktivitet. En nyhet eller kommunikation gällande just arbete väntar dig på söndagen, alternativt, på måndagen den 26 oktober.

Fiskarna 19/2-20/3

En kul nyhetet om en fest, firande eller social tillställning, eller faktiskt händelse på måndagen, ger dig en kul inledning på veckan. Coronatristessen kan för en stund kännas väldigt långt borta. Unna dig lite lyx i livet också! En oväntad händelse gällande pengar, fastighet, ägande kan överraska dig på onsdagen. Nya idéer och livsperspektiv kommer in i ditt liv under den kommande månaden. Händelser med en vän eller bekant kanske är det som får dig att vidga dina tankebanor och/eller överväga att våga nya kliv i livet. På söndagen kan ett beslut om en utlandsresa eller studieplan bli aktuell.

1
122

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00