ANNONS

Horoskop vecka 43, 2020

/

Planetaspekter den 19-25 oktober, 2020

Lake, Flowers, Lotus, Water Lilies, Lily Pads, Leaves

Kära läsare,

Vi går in i den näst sista veckan i oktober. Här är vad som väntar oss, enligt stjärnhimlen.

På måndagen den 19 oktober möts Mars retrograd i en kvadratur med Jupiter. Samtidigt så befinner sig kärleksplaneten, Venus, i en fin trigon till Jupiter.

Vad kan vi vänta oss av måndagen?

Här är de bästa tipsen för måndagen den 19 oktober:

  • Lägg ned tid och energi på att arbeta på en ny plan för arbete eller livet. Du kan hitta en ny strategi för hur du ska ta dig närmare ditt mål. Du har mest att vinna på att befinna dig i planeringsläge, snarare än actionläge.
  • Kärlekslivet blomstrar och det kan ske något särskilt roligt när du är tillsammans med vänner och dina närmaste.
  • Passa på att unna dig lite lyx! ( Undvik dock stora impulsiva inköp med tanke på att Merkurius backar just nu)

På tisdagen den 20 oktober möts Merkurius retrograd med Uranus retrograd i en opposition, grad 9. Se upp med kommentarer som bara ”rinner ur munnen”. Hastiga nyheter om förändringar gällande resor eller knas med teknik (telefoner, datorer, tv etc ) kan utmana ditt dagliga schema.

På onsdagen den 21 oktober kan stora och viktiga förändringskliv tas i en kärleksrelation. Venus möter Pluto i en möjligheternas trigon. Nu är en utmärkt dag för att bryta mönster, börja om på nytt och blåsa ny liv i ett förhållande så att det fortsätter att utvecklas. Vackert!

På torsdagen den 22 oktober flyttar Solen in i Skorpionen för sitt årliga besök. Med Skorpionens tid brukar tankar, information och möjligheter kring att utforska sitt inre, besöka ett medium eller ta en seriös titt på pengar och delat ägande, bli märkbart mer uppmärksammat. Se bara vad nyheter och tidningar kommer fokusera på.

Detta är Skorpionens tid för att starta om på nytt. Vad har uppnåtts sedan förra året vid den här tiden? Och vilka mål vill Skorpionen sätta inför det kommande året?

Veckans helg bäddar för att mycket fina löften avges i kärlekslivet. Med Venus och Saturnus i en trigon på lördagen den 24 oktober så kan samtal om bröllop, samboskap, frieri  och bröllop florera. Löften som avges under fredagen 23- söndagen 25 oktober, kan faktiskt hålla för alltid. Tryggt och realistiskt och fullt av kärlek!

Vecka 43 avslutas med att Solen sluter upp med Merkurius retrograd i Skorpionens tecken (grad 3), på söndagen den 25 oktober. Denna söndag är det ingen konst att kommunicera klart och tydligt. Samtidigt kan det som diskuteras ha att göra med ett ämne/fråga/situation som ägt tidigare, och som nu kommer på tal igen. Det är som om orden flyter och det är kristallklart vad du har att säga om saken!

Jag önskar er alla en positiv och härlig vecka!

Kramar

Helena

3
91

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00