ANNONS

Årshoroskop 2021: Fiskarna

/

Årshoroskop 2021 för Fiskarna

Zodiac Sign, Fish, Horoscope, Design, Astrology

Årshoroskop 2021: Stjärntecknens tur för det kommande året

Läs årshoroskopen för både ditt Sol- samt ascendenttecken, för bästa tolkning för dig personligen.

Osäker på om du har ascendenten i Fiskarna? Här visar jag dig hur du tar fram ditt ascendenttecken.

Årshoroskop 2021

Du kommer märka av hur livsenergierna återvänder under 2021. Borta är de långsiktiga planeternas stress på ditt tecken.

Under 2021 kommer du få en härlig försmak av de fina möjligheterna till överflöd, framgång och nystart som kommer in i ditt liv på allvar, under 2022. En underbar nystartstid, som endast kommer en gång vart tolfte år, startar för Fiskarna i december.

Nu till de övergripande trenderna.

Karriär och ekonomi

Notera vad som sker i ditt liv under perioden mitten av maj- slutet av juli. Det är din första inblick i hur 2022 kommer att bli. Massor av underbara saker kommer börja hända dig redan under mitten av maj- slutet av juli.

Du kommer äta på bättre restauranger, resa mer och i en flottare stil och klä dig i mer exklusiva kläder. Du kommer ge intrycket av någon vars liv är fyllt av överflöd, pengar, tur, framgång och lycka.

Jupiter är Fiskarnas karriärtecken. När Jupiter under perioden besöker ditt eget tecken (mitten av maj- slutet av juli) kommer bestämmande i din bransch (chefer, högt uppsatta, företagsansvariga) hålla dig under sina vingar. Fiskarna kan få fina arbetsmöjligheter som innebär ett steg upp på karriärstegen. En bättre tjänst, en högre lön, mer ansvar. Det händer verkligen grejer- det är nästan som om de fina karriärmöjligheterna jagar dig, istället för tvärtom!

Fiskar som är födda tidigt i tecknet, den 19-23 februari, lär känna av flödet under maj-juli, extra mycket

Övrig tid under året kommer Jupiter att tillbringa i ditt tolfte hus för avskildhet och läkande. Men också spiritualitet. Fiskarna är av naturen mycket intuitiva och ofta intresserade av andligt liv. Under 2021 kan en typ av spirituell karriär, eller låta intuition få utgöra en stor del vid karriärval, bli ett starkt inslag i livet. Fiskarnas omtänksamma natur gör dem till naturliga välgörenhetsengagarerade. Under 2021 kan ett viktigt initiativ till förmån för behövande bli något som Fiskarna tar lika allvarligt på som ett jobb. Som en karriär i sig.

Med Jupiter i Vattumannens tecken under större delen av året har Fiskarna stor fördel av att göra mesta nytta av internet och teknikens möjligheter. Zoom-möten, appar och mjukvaror och system- ju mer Fiskarna kan om tekniken, desto större fördel i karriären under 2021.

Ekonomiskt väntar en strålande period i januari. Dagarna runt den 18-21 januari kan ett oväntat pengaflöde uppstå. In på Fiskarnas konto. Fiskarnas intuition leder dem helt rätt gällande ekonomiska beslut under dessa dagar. Fiskar som arbetar inom PR, försäljning eller kommunikation har särskild tur.

Den 26 maj och den 4 december väntar en målförmörkelse respektive en solförmörkelse i ditt karriärhus. Snabba förändringar i arbetet, i chefers liv och företags struktur leder till ett oväntat hopp, uppåt och framåt i karriären och din livsplanering.  Steg som du kanske hade planerat att ta längre fram i tiden, sker oväntat mycket snabbare till en följd av nyheterna som förmörkelserna för med sig. Något du inte kände till gällande karriären, kommer fram i ljuset och förändrar allt.

Kärlek

De horoskopområden där det rör sig många planeter, brukar visa var man fokuserar sin uppmärksamhet. För Fiskarna så är det sjunde huset, kärlekshuset, inte ett av dessa områden. Jag tolkar det som att Fiskarna  är mer eller mindre nöjda med kärlekslivet som det redan är. Man behåller status quo.

Fiskarna kan snabbt ändra sig i kärlek. Under de perioder då kärleksplaneten, Merkurius, rör sig bakåt kan Fiskarna grunna lite extra över sitt val av kärlekspartner eller vad de önskar sig i livet. Dessa perioder under 2021 är:

30 jan-21 feb

29 maj-22 juni

27 sep- 18 okt

Det är klokt att fatta viktiga kärleksbeslut bortom dessa datum. Risken finns annars att du ändra dig eller tar ett förhastat beslut.

Fiskarnas vänskapsband är desto viktiga under 2021. Även 2020 gav dig chansen att fokusera på dina vänner. Dina sanna vänner. Du kan ha sållat ut massor av vänner, bekanta och kontakter som enligt dig inte har hållit måttet. De som blir kvar är kanske färre till antalet, men du vet att du kan lite på dem.

Spiritualitet

Intresset för det ockulta, andlighet, astrologi och livet efter döden, intresserar dig extra mycket under 2021. Det är en pågående trend som startade redan 2012 som håller i sig.

Med nytänkande planeten, Uranus, i ditt tredje hus för mentalt intresse och kommunikation, så kanske Fiskarna köper på sig och slukar böcker om andekontakt, planetaspekter, naturvetenskapliga ämnen, astrologi och banbrytande forskning.

Sanndrömmar och föraningarna kan kännas som en trogna inslag i Fiskarnas liv. Kanske har du redan vant dig och vet att du kan lita till vad ditt inre visar dig. Om inte, så gör det!

1
35

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00