ANNONS

Horoskop den 12-18 oktober 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 42, 2020

Hot Air Balloons, Valley, Girl, Woman, Tourist

Årshoroskop 2021: Stjärntecknens tur för det kommande året

Tarotkort, läggning, vecka 42- 12-18 oktober, 2020

PUBLICERINGEN AV ÅRSHOROSKOPEN FÖR 2021 PÅGÅR JUST NU. ETT TECKEN PUBLICERAS PER/VARDAG. Håll utkik efter ditt tecken!

Väduren 21/3- 20/4

På måndagen känns det som om livet flyter. Du har koll på små detaljer, tar till dig information och kommunicerar tydligt med de runt omkring dig. Så kommer onsdagen och saker och ting kan börja kännas lite… mer knepiga. Merkurius börjar backa och din styrare befinner sig i opposition till Solen. Du kanske behöver stå upp för dig själv. Fredagens nymåne skapar en ny trend för din kärleksrelation och till dina närmaste, men även gällande affärssamarbeten. Något kring de nyheter som når dig kan ta dig helt på sängen. Avvakta med alla formella svar och åtaganden tills i början/mitten av november.

Oxen 21/4-21/5

Din styrare, Venus, möter Merkurius i en fin aspekt på måndagen.  Pengar och det du anser bör prioriteras, lär gå dig till mötes. Din ekonomiska planet, Merkurius, börjar backa på onsdagen. En god tid för att se över din ekonomi och din budget väntar under kommande veckor. Nymånen på fredagen ger dig en chans att börja med ett nytt jobb, ett nytt uppdrag eller projekt OCH att ta tag i dina hälsorutiner. Något relaterat till pengar och arbete/hälsa/träning ger dig ett överraskande budskap. Du behöver ta fram din mest flexibla förmåga för att lösa det.

Tvillingarna 22/5-21/6

När din styrare, Merkurius, backar, är det som att du tillfälligt tappar riktningen inför framtiden. Inte helt. Men en aning. Under kommande veckor kanske du trevar i olika riktningar och söker efter nästa steg i livet. I mitten av november lär du har saker och ting klara för dig. Stressa inte. På fredagen äger en nymåne rum i ditt femte hus. Du kan känna dig redo för ett nytt kliv när det gäller att utnyttja din kreativa förmåga mer, leva mer i sikte på glädje eller kanske vågar ta ett första kliv i en kärleksrelation. Det som är knepigt vid denna nymåne är att Uranus och Mars är inblandad i det som plötsligt sker. Nyheter kring samarbeten och arbete/hälsa kanske tillfälligt kastar fram ett stopp som du måste lösa innan du kan gå vidare framåt mot det eller den du älskar.

Kräftan 22/6-23/7

Behöver du tänka om i nya banor gällande vad du ska lägga din tid och uppmärksamhet på? Sålla bland det du ska prioritera? Du kan redan ha märkt av den här energin när Merkurius gått in i sin skugga i ditt femte hus. Från och med onsdagen och under kommande veckor backar Merkurius i ditt hus för fertilitet, barn, kreativitet, passionsprojekt och kärleksaffärer. Så mycket att välja mellan men begränsad tid- nu är en bra tid att bestämma vad som är viktigast för dig att ge förtur. Nymånen på fredagen öppnar ett nytt kapitel för dig gällande hem- och familjeliv.  Dina plikter i arbete och karriären verkar dock få dig att känna dig kluven eller att stressa dig att inte räcka till. Ta det varligt och lova inte bort dig i ett kontrakt eller annan formell överenskommelse.

Lejonet 24/7-23/8

När veckan startar möts din karriärplanet, Venus, och din ekonomiska planet. Du kan få ett mycket fint besked gällande pengar eller arbete. Det du gör och arbetar för, tas emot mycket väl. Ditt goda rykte föregår dig helt enkelt. Under perioden onsdagen den 14 oktober och under kommande veckor gör du gott i att stanna upp och utvärdera din ekonomiska situation. Kan du ändra din budget, tjäna mer, arbeta smartare? När mitten av november kommer har du allt klart för dig och bara tutar och kör. Tills dess- begrunda och utvärdera, men inititera inget nytt. Nymånen på fredagen öppnar för ett nytt steg gällande hur du hanterar information och kunskap. Nu kan det bli dags att börja studera, eller själv undervisa. Det är bara vissa aspekter kring teknik eller rent fysiskt var du ska befinna dig när du studerar/undervisar, som måste lösas först. Ge inte upp- du hittar lösningen!

Jungfrun 24/8-23/9

Goda nyheter, idéer och inspiration väntar dig på måndagen. Kärleksmässigt så är det också en mycket fin dag då du samtal om en relation tycks glasklar mellan dig och en partner/flirt. På onsdagen börjar din styrare backar och du kan behöva lite tid för att hitta rätt väg framåt, i livet. Kanske har du flera valmöjligheter och behöver sålla bland alternativen. Ge dig själv oktober för att kryssa mellan oväntade nyheter och till viss del förvirrande budskap och information. Fredagens nymåne äger rum i ditt inkomst- och ägande hus. Du är redo för att starta på nytt gällande  arbete, extraarbete eller budget, men med Mars i en tuff aspekt så kanske en bank eller medlåntagare, eller någon annan som du har delad ekonomi med (ex-partner, dödsbodelägare, skatteverket, bidragsutbetalning, försäkringsersättningssummor), sätta käppar i hjulet för dig. Det kommer inte vara för alltid men du kan behöva klura ut en lösning på hur du tar dig runt detta ekonomiska hinder.

Vågen 24/9-23/10

Du står i centrum för denna vecka. Ditt tecken är det där nymånen på fredagen äger rum. Du står inför ett skifte i livet och mycket tycks ha att göra med din kärleksrelation, alternativt eller affärsamarbete. Det tycks som att du är redo att gå från ett steg till ett annat i livet men så finns det visst motstånd gällande just det faktum att du måste ta hänsyn till en kärlekspartner eller affärspartner. Oväntade nyheter om pengar kan dyka upp i samma veva. Du gör klokast i att ta det lite varligt innan du skriver på ett formellt kontrakt, avtal eller skakar hand gällande någon form av överenskommelse. Det tycks som att någon form av problem med din kärlekspartner/affärspartner behöver överbryggas innan din nya livsplan kan ta form.

Skorpionen 24/10-22/11

Det är bara en dryg vecka kvar tills Solen flyttar in i ditt tecken och det är dags för din tid på året. De senaste veckorna har du fokuserat mer inåt än utåt. Med Merkurius i retrograd läge i ditt tecken från och med onsdagen så lämpar sig resten av oktober bra för att ytterligare planering och utvärdering av vad du hittills har åstadkommit i livet. Vad har du lyckats med och vad vill du ha uppnått inom det kommande halvåret? Året? Nymånen på fredagen äger rum i ditt tolfte hus för avskildhet, läkning, förlåtelse och avslut. En bra tid på året för att göra healingarbete och preparera dig för en nystart i livet.

Skytten 23/11-22/12

Din styrare, Jupiter, möter Neptunus på måndagen. Det är en fin dag då din inspiration är på hög nivå. Nyheter och möjligheter kring ditt hem/boende och ekonomi är goda. Du kan också få se bevis för att pengar och karriärmöjligheter är bättre än du trott. På sistone kan du kanske ha känt hur elden eller passionen för ett älsklingämne tycks ha svalnat en aning. Oroa dig inte, den finns där men du behöver en viloperiod också. I mitten av november kommer du tända till på alla cylindrar och kärlek och passionsprojekt på jobbet kommer få en underbar fart igen. Tvivla inte utan använd tiden till att putsa på dina tankaroch planer, i bakgrunden. Fredagens nymånen äger rum i ditt elfte hus för samvaro med andra och vänner. En ny era för bekantskaper, kontakter och livsdrömmar startar. Genom att ge dig i kast med ny teknik och innovation och följa ditt hjärtas röst, har du allt att vinna.

Stenbocken 23/12-20/1

På måndagen har du alla chanser att imponera stort på en ledare i din bransch. Du har förmågan att servera beslutsfattare, chefer, företagsledare, med en mycket kreativ vision av framtiden. Du kan få ett ja på ett projekt-möte eller jobbintervju. Under de kommande veckorna kanske du återknyter med tidigare vänner och bekanta för att ha en gemensam brainstorm eller bolla nya idéer tillsammans. Fredagens nymåne öppnar ny vägar för dig i karriären. Men, går det ihop med dina plikter i hemmet och mot familjen? Och dina mål gällande att leva i linje med glädje i livet? Med Merkurius, som styr över kontrakt och överenskommelser, i retroläge gör du klokt i att informera dig mer och sedan ta ett formellt beslut i början av november.

Vattumannen 21/1-18/2

Åh så skönt det ska bli när Jupiter träder in i ditt tecken, i december, och ger dig den där efterlängtade nystarten i livet. Det var då hela 12 år sedan du fick en sådan chans att börja om i livet. Tills dess… Dina visioner och kreativa förmågor är fantastiska i början av veckan och din lust att ge ditt allt också. Du kan få ett erbjudande om arbete genom en tidigare chef eller kollega i din bransch. Underbart, men låt dig inte utnyttjas ekonomiskt bara för att få en chans att göra det du älskar. Din kunskaper är inte gratis. Ställ alla frågor om ett eventuellt nytt arbete och avvakta med ett formellt ”ja” eller ”nej” tills i början av november. Fredagens nymåne blåser in luft under dina vingar och du kanske känner dig redo att satsa på en internationell möjlighet, såsom att flytta utomlands, ta ett arbete med internationella kontakter eller ansöka till en skola i utlandet. Ta det varligt. Frågetecken gällande både resemöjligheter, praktiskt med din familj/boende och rent kontraktsmässigt behöver redas ut i lugn och ro först. Detta är inte en tid för impulsiva beslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Med en härlig aspekt mellan din styrare, Neptunus, och turplaneten, Jupiter, på måndagen så kan du få en underbar chans att få kontakt med personer som är  likasinnade. Du kanske känner dig redo för att ta ett gemensamt kliv med någon och samarbete såsom att engagera er i ett välgörenhetsprojekt eller starta ett företag tillsammans med en vän eller ny kontakt. Dina stora visioner och livsdrömmar inför framtiden kan dock behöva utvärderas ordentligt under kommande veckor. Vad är verklighet och vad är fantasi? Med en nymåne i ditt hus för delad ekonomi, på fredagen, så kan just pengar vara den brännande punkten för hur du ska ta dig vidare. Detta är inte ett NEJ det är ett avvaka och utvärdera mer först. Fatta inga formella beslut och skriv helst inte under viktiga dokument förrän mitten av november. Särskilt inte kontrakt och avtal gällande pengar, hantering av ditt ägande och lån.

1
110

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00