ANNONS

Horoskop vecka 39, 2020

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken den 21-27 september, 2020

Fashion, Beautiful Woman, Woman, Hat, Covering

Tarotkort, läggning, vecka 39, 21-27 september, 2020

Väduren 21/3- 20/4

Hurra! På tisdagen flyttar Solen in i ditt sjunde hus för harmoni, seriös kärlek och kontrakt för samarbete i arbete. Med allt ljus på de här områden kommer ditt kärleksliv att få en kick. Vackra Venus besöker ditt område för nöjen, flirt och känsla av smekmånad. En riktigt härlig kombination! Med kommunikative Merkurius i ditt hus för passion och hemligheter, från och med söndagen, bäddar de kommande veckorna för spännande sms och flirtiga möten. Undvik dock att säga för mycket, för snabbt, på torsdagen. Diplomati vinner!

Oxen 21/4-21/5Med Venus i ditt fjärde hus har du troligen fullt upp med att göra fint och trevligt där hemma och måna om dina närmaste relationer. När Solen på tisdagen träder in i ditt hus för arbete och hälsa kommer du att få en chans att starta nya vanor och kanske landa ett nytt arbete ett uppdrag. Samtal eller nyheter om ekonomi kan ge upphov till spänning på torsdagen. Bit dig i tungan och tänk innan du säger något som du får ångra.

Tvillingarna 22/5-21/6

Solen träder in i ditt hus för flirt, glädje, lek och nöje, på tisdagen. Hösten har ju precis börjat och nu vill du vara ledig eller tänka på allt utom ansvar? En idé kring hur du kan ha mer skoj i arbetet kanske leder dig med företagsidéer in på en spännande ny väg. Kan du jobba med något som tidigare bara varit en hobby? Att föra in mer glädje och hjärta i livet, kommer kännas rätt för dig så ge dig hän. Din styrare, Merkurius, möter krigarens planet, Mars, på torsdagen. Det kan skava mellan dig och en vän på torsdagen. Ord kan såra mer än de var menade så var försiktigt med vad du säger.

Kräftan 22/6-23/7

Dags för lite ny energi kring hur du tankar kraft och mår bra? Från och med tisdagen kommer Solen lysa upp ditt hus för hem och familj. Slutet av september och oktober ger dig en chans att göra det riktigt mysigt där hemma. En bra tid för att uppgradera med lite snygga kuddar eller annat som får dig att trivas lite mer än vanligt när du kommer hem. Samtal med en chef eller gällande en jobbplan kanske känns lite motarbetad på torsdagen. Avvakta hellre om du har ett viktigt möte eller presentation på jobbet. Om du inte kan vänta: prioritera att vara den smidige diplomaten vid möten och samtal…

Lejonet 24/7-23/8Venus rör sig genom ditt tecken även denna vecka. I kärlekslivet har du det där lilla extra som får andra att uppskatta dig mer än vanligt. Du är snygg! Och kanske unnar dig lite extra fina kläder eller piffar till dig hos frisören. Flirtigt och fullt av möjligheter för singlar som söker efter kärleken. När din styrare, Solen, flyttar, in i ditt hus för kommunikation och mentalt utbyte så kan du komma helt till din rätt på möten eller på en utbildning/som lärare/föreläsare.

Du strålar och verkar självsäker i din roll. Din ekonomiska planet flyttar in i ditt hus för boende på söndagen. Dags att diskutera ekonomi för ett boende eller söka ett bostadslån? Passa på innan Merkurius börjar att backa i mitten på oktober.

Jungfrun 24/8-23/9

Din styrare, Merkurius, möter Pluto och Mars den här veckan. Det kan ge upphov till en känsla av gnissel. På ett sätt. Men du kan vända det till något positivt genom att på måndagen djupdyka i information och fakta kring pengar, lön eller ägande, och använda din utmärkta analytiska förmåga till att hitta rätt väg framåt. Solen i ditt ekonomiska hus från och med tisdagen kommer ge dig kraft att starta ett nytt kapitel gällande just pengar och ägande. Försök att förhålla dig mer avvaktande och lugn än att snabbt ge repliker på kommentarer på torsdagen. För husfridens skull.

Vågen 24/9-23/10

Äntligen, på tisdagen, träder Solen in i ditt tecken och ger dig ditt astrologiska nyår! Under den kommande månaden är det din tid på året och du får chansen att se tillbaka på det gångna året och göra de förändringar du känner är på sin plats för att nå dina mål. Vad vill du uppnå? På onsdagen har du mest att vinna på en ”ensam är stark”-attityd. Särskilt i relation till familjeärenden såsom ett boende eller när det gäller att ta ansvar för något i hemmet. På söndagen flyttar nyhetsbäraren, Merkurius, in i ditt hus för pengar och delad egendom. Nyheter från banken, samtal med din partner eller ny fakta som rör pengar och lån/skatter/skulder, kan dyka in i ditt liv med stor hastighet under kommande veckor.

Skorpionen 24/10-22/11Solen i Vågens tecken, från och med tisdagen, ger dig en månad som kanske får dig att vilja sticka huvudet i sanden en aning. Bli inte förvånad om du hellre håller dig för dig själv än minglar med världen.

Du befinner dig i lite av en avslutande tid på året. Dags att summera, förlåta och säga adjö, för att sedan i slutet av oktober gå framåt med dina önskningar och nya planer. Merkurius kommer flytta in i ditt tecken på söndagen. Talets och skriftens gåvor är med dig. Satsa på att skriva av dig lite tankar eller, varför inte, fila på en bokidé?

Skytten 23/11-22/12

Din styrare, Jupiter, rör sig framåt och du går mot personlig klarhet hela tiden. På måndagen har du potential att reda ut en knepig fråga som kan ha att göra med en investering eller en mjukvara du kanske funderat på att investera i. Bra jobbat! Med Solen i Vågens tecken aktiveras ditt område för livsdrömmar. Nu ska du styra mot det du drömmer om. Du är den evige optimisten och med en positiv inställning är hälften vunnet! Vänner och ett roligt socialt liv med många möten med nya bekanta kommer ge dig en händelsefylld kommande månad. Kanske kickar du också igång ett kreativt publishingprojekt online eller med en vän.

Stenbocken 23/12-20/1

Arbeta ensam på onsdagen. Du får mer gjort och undviker risken att, i grupp, missa viktiga detaljer. Solen lyser upp ditt hus för långsiktiga ambitioner, från och med tisdagen. Nu är en bra tid på året för att ge sätta dig ned och planera för vad du vill uppnå i arbete och gällande livsstruktur, för det kommande året. Har du något att förmedla till världen? Inspirera? Stå upp för? Med Merkurius, kommunikationsplaneten, i ditt hus för interaktion med andra, sociala medier och välgörenhet så kan du effektivt använda tiden från och med söndagen, och veckorna därefter, till att använda din erfarenhet och idéer för att hjälpa och inspirera andra.

Vattumannen 21/1-18/2Det blåser in en känsla av äventyrslust och stort behov av frihet i ditt liv.

Med Solen i zonen för nya livsvyer från och med tisdagen kan du känna av en enorm längtan efter att resa eller lära dig något nytt. Med den pågående pandemin i världen kanske du får lugna dig innan du hoppar på ett flygplan men det finns andra sätt att ta in nya influenser; läs, studera eller börja följa den där gurun som alla prisar så högt. Du behöver lite mer kul i livet och att vidga dina vyer, ju mer desto bättre, kommer få dig att må toppen. Känslan av stillestånd, som kan ha präglat ditt liv sedan i mitten av maj, är snart ett minne blott.

Fiskarna 19/2-20/3

Den spirituella influensen i ditt liv är verkligen på topp. Har du märkt att du känner av mer än vanligt? Att dina berömda intuitiva antenner tycks lite mer känsliga? Ibland kanske det är nästan för mycket eller så att du undrar om det är dröm eller verklighet. Utmaningen är att finna en balans mellan just det verkliga och det spirituella. Så att inget tar över det andra. Din planet för hälsa och arbete, flyttar in ditt åttonde hus på tisdagen. Finns det något som du behöver ändra på i ditt vardagliga liv, för att nå en känsla av balans? Kanske inser du att det är tid för detox både där hemma och i ditt inre. Ut med gamla spöken, felaktiva föreställningar och energitjuvar! På torsdagen kan du med obeveklig kraft känna hur du vill stå upp för dina värderingar. Men, ta det lite försiktigt, risken finns att du tar i med sådan kraft att du kanske väcker ont blod hos den du pratar eller kommunicerar med.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroscope
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00