ANNONS

Horoskop: Mars retrograd. Den 9 sep-14 nov, 2020

/

Så här påverkas stjärntecknen när Mars, händelsernas planet, backar.

Vintage 1950S, Pretty Woman, Vintage Car

Veckohoroskop för alla stjärntecken den 7-13 september, 2020

KÄRLEKSHOROSKOP sep/okt 2020

Merkuriushoroskop//Det här pratar stjärntecknen om den 5-27 september, 2020

Tarotkort, läggning, vecka 37, 2020

Tarot/kärleksläggning för SEPTEMBER  2020

MARS RETROGRAD: BEHOV AV TÅLAMOD, MÖJLIG FRUSTRATION MEN OCKSÅ EN CHANS TILL POSITIV UTVECKLING OCH VIKTIGA INSIKTER

Väduren 21/3- 20/4

Detta kan bli lite av en prövningarnas tid för dig, kära Vädur. Du gillar när det går snabbt och då du kan skrida till verket med dina planer, direkt. Men inte nu. Bromsarna tycks på. Men vet du vad, det kan faktiskt gynna dig att sakta ned lite. Tänka. Reflektera. Njuta av det faktum att resten av världen inte tycks ha det minsta bråttom heller. I november kan du öka takten igen.

Oxen 21/4-21/5

Hej inre liv! Med Mars retrograd i ditt tolfte hus är det en perfekt tid för att vända dig inåt och stänga dörren till omvärlden för ett tag. Nu är en givande tid för att lyssna mer inåt, än utåt. Läka, hela och begrunda hur långt du har kommit hittills. Med Uranus i ditt tecken så kan du redan ha fått se prov på att livet kan förändras snabbt och oväntat. Tankar kring det kan poppa upp under kommande två månader.

Tvillingarna 22/5-21/6

Med Mars i ditt elfte hus så kan information och kommunikation med vänner, nätverk och bekanta kännas en aning, eh, oklar. Se till att ha säkerhetskopior av alla viktiga dokument och filer. Tänk två gånger innan du skriver av dig och trycker på publicera knappen i sociala medier. Ha lite extra tålamod med tekniken såsom mjukvara, datorer och smartphones. Du fixar detta genom att djupandas och prova igen.

Kräftan 22/6-23/7

Du höll precis på att bli varm i kläderna på jobbet och så, tystnad! Stopp. Behov av väntan och att trycka på bromspedalen. Inte vad du hade lust med. Men, se de kommande två månaderna som en välbehövlig paus från den snabba rytm som gällt i arbete och karriär på sistone. I mitten av november får du framåtrörelse igen. Nu, njut av fördelarna med att allt inte sker idag. Har chefen somnat?

Lejonet 24/7-23/8

Du har legat i startgroparna för ett stort projekt inom resor/resebranschen, akademiska studier, undervisning, publishing/media eller juridik. Och så känns det som om du just fick bränslestopp. Vad? Lugn, du får en chans att genomföra dina planer. De kräver bara lite mer tid av dig. Sätt sikte på den 14 november då Mars vänder framåt. Då kommer du ha både bränsle och finslipade planer och kan starta med en riktig rivstart. Tålamod, tålamod nu.

Jungfrun 24/8-23/9

Livet kändes medsvepande, romantiskt och passionerat och sen kom Mars retrograd och stack hål på din fina bubbla av intensiva känslor. Under kommande två månader kan en relation behöva lite mer arbete. En resa mot fertilitet/graviditet gynnas av mer tid och planer på att flytta ihop/äga med någon annan läggs lite på is. Försök att se på det som sker som en möjlighet att vända och vrida på perspektiven. Efter den 14 november kommer du ha hittat helt rätt och kan tuta och köra igen. Då kommer nya möjligheter, som du dyker upp som en effekt av den ofrivilliga inbromsningen, gynna dig.

Vågen 24/9-23/10

En relation med din make/maka eller affärspartner kan ge dig skäl att tänka ”hur agerar den här personen egentligen mot mig?” Underliggande irritation kan komma fram i relationen och när Vågen brister ut med sanningen så kan relationen förändras snabbt. Detta är både på gott och ont. Din partner kanske chockas en aning men ni kan hitta en bättre väg framåt, om båda vill, OCH du får kanske en värdefull insikt i ditt eget känsloliv. En gammal kärlek kan dyka upp och in i ditt liv med en enorm kraft under kommande två månader. Är du redo för en återförening? Är du ledig för en återförening?

Skorpionen 24/10-22/11

Släpp! Kanske har du hört att det är det bästa rådet när man redan har försökt alla vägar och sätt? Nu stämmer det verkligen in på dig gällande arbete och hälsa. Nu tar stjärnorna över rodret. Du kommer inte ha något annat val, pga omständigheter utanför din kontroll, än att ge efter och slå av på takten. Och det kan gynna dig! Om du ex har jobbat så hårt att det tvingat dig till sjukskrivning så kan dessa kommande två månader leda dig in på en ny, mycket bättre väg i arbete. En hälsoresa kan på samma sätt, nå ett stopp, för att du ska kunna se andra alternativ som också finns tillgängliga.

Skytten 23/11-22/12

Med Mars retrograd i ditt femte hus för romantik och flirt så kan de kommande två veckorna bjuda dig på mycket intressanta reflektioner kring vad du önskar dig i en relation och i kärlekslivet. En relation som inletts snabbt och passionerat i somras kan nu inta en långsammare takt. Det är utvecklande för er båda så se det inte som något negativt. En föredetta flirt eller person som du tidigare har haft en kärleksaffär med, kan också komma in i ditt liv igen. Om barn eller en fertilitetsresa/graviditet eller kreativ satsning har känts som om den tagit väldigt mycket kraft av dig på sistone, så kommer du nu få en chans till en liten andningspaus. Vila och hämta krafter och ny inspiration. Om två månader är du redo att tuffa på framåt igen.

Stenbocken 23/12-20/1

Har du något dåligt samvete som hänger över dig där hemma? Känslor och minnen kopplade till familjen eller ditt boende? Ett praktiskt behov av förändring i ditt boende? Eller i relation till dina närmaste familjemedlemmar? Under kommande två månader får du en chans att ta tag i något som du kanske har viftat bort. Ansvar för ditt hem och dina familj behöver din uppmärksamhet. En modersfigur eller gamla känslor från din barndom kan trigga igång en resa (känslomässig eller praktiskt, såsom renovering) som till en början kan kännas rätt arbetssam, men, när den är gjort, kommer du känna dig helad, nöjd, klar och ute på andra sidan.

Vattumannen 21/1-18/2

Du kanske triggas av att någon annan verkar vilja styra dig genom att ge dig goda råd och ”välja åt dig”. Svalka ned dina ord med is och lugna tankar. Med Mars retrograd i ditt tredje hus för kommunikation, grannar, vänner och syskon, så kan ord flamma upp som öppen, riktad eld. Under kommande två månader kan du lockas av att ”säga ett sanningens ord”. Det är bra att säga sanningen. Men försök att göra din ärliga åsikt lite mindre taggig i sitt framförande. Ta det till en vana att tänka två gånger innan du talar och dubbelkolla allt du skickar iväg i skrift, INNAN, du klickat på skicka-knappen. Sociala medier- ligg lågt! Positivt är att du får en toppenchans att se över hur du kommunicerar med andra och lära dig massor på köpet. Ett skriv/tala/undervisning/studieprojekt förbättra av lite lugnare tempo och chans till utvärdering under dessa kommande två månader.

Fiskarna 19/2-20/3

Din budget? Ditt ägande? Kanske inser du att dina utgifter varit lite väl höga under sommaren? En överraskande utgift eller faktura som du lyckats förtränga, kan ge dig lite hicka. Nu är det dags att tänka i nya banor för att bättra din ekonomi. Tanken du ska sikta mot är att du ska känna dig trygg i din ekonomiska situation. När mitten av november kommer, kan du ha tagit kontrollen över plånboken, lån och sparande och fått superkoll på läget. Kanske har du till och med fått igång en liten sparfond genom att dra ned på onödiga prenumerationer, ränteförhandlat med banker eller på annat sätt exkluderat onödiga utgifter!

3
69

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00