ANNONS

Horoskop: Merkurius i Vågen

/

Det här pratar, tänker och lär sig stjärntecknen om då Merkurius befinner sig i Vågens tecken.

Happy Birthday, Birthday, Birthday Cake

Merkurius i Vågen: 5- 27 september, 2020

Väduren 21/3- 20/4

Dags att koppla på charmen för att förhandla i affärer eller nå balans med din kärlekspartner! Med snabbtänkte Merkurius i ditt sjunde hus kan det bli tal om att skriva under kontrakt och skaka hand med en ny affärspartner. I kärlek kommer du uttrycka dig på ett sätt som din partner inte kan missförstå. Det bådar gott för ditt kärleksliv. Förbered dig på mer mail och sms med inbjudningar till vänner och dina närmaste. Detta är en social, utåtriktad period.

Oxen 21/4-21/5

Kavla upp ärmarna och idka tankeverkstad på hög nivå- nu kan du lägga upp en detaljerad plan för hur du ska hinna med allt på jobbet och/eller ta hand om din hälsa och träning. Om du vet med dig att du har massor av dokument och ”måsten” som ligger i en enda röra på ditt skrivbord, kommer du under kommande veckor att effektivt städa upp, få ordning och arbeta av det du ligger efter med. Alla sätt för att göra ditt liv mer tidseffektivt, är bra. En ny mjukvara, en anställd eller en assistent/barnvakt/städhjälp kan ge dig den avslastning du behöver.

Tvillingarna 22/5-21/6

Nu kommer alla känslor att bubbla upp ur dig. En kärlekspartner kommer få höra det du känner på ett rakt och tydligt sätt. Det kommer kännas så lätt för dig att säga hur du mår och vad du önskar i relationen. En ny flirt kan inledas i chatt eller sociala medier. Om du brinner för tanken på att ta en risk i livet och satsa på att starta eget eller arbeta mer med en hobby så kan du läsa, höra och tala om hur just du kan göra detta. Dammsug nätet på information för inspiration och maila/ring/sms:s personer som kan hjälpa dig vidare.

Kräftan 22/6-23/7

Mer värme, mer lugn, mer trygghet. Tala med en kär väninnan, din mamma, eller någon som du anser vara en modersfigur, om sätt som du kan nå emotionell stabilitet. Under förtroliga samtal kan du också få smarta idéer och tips för hur du kan arbeta/agera för att förverkliga en dröm du har, Under de kommande veckorna kommer tid och samvaro med din familj och satsningen på myskänsla i ditt hem, bli högt prioriterat av dig.

Lejonet 24/7-23/8

Nu besöker kvicktänkte Merkurius, planeten känd för att kunna lukta sig till en bra deal på flera kilometers avstånd, ditt tredje hus. Har du några rabatter eller avdrag du kan få användning för nu? En ny dator, en finess till din smartphone eller en detalj till din bil kanske står på din ”behöver köpa”-lista. En studera eller själv börja undervisa eller föreläsa kan också intressera dig mycket nu. I sådana fall ska du använda dig av de kommande veckorna. Kanke blir den där mjukvaran, eller kursen du satsar på, rent av banbrytande för ditt liv?

Jungfrun 24/8-23/9

Din egen styrare, Merkurius, i ditt hus för ekonomi och inkomster ger dig en chans att få ordning på frågor gällande pengar och budget. Dags att löneförhandla med chefen, meddela att du höjer arvodet på dina tjänster eller lägger upp en ny, smartare sparplan för att kunna sätta guldkant på tillvaron! Du kan inse att du spenderar massor på ”ingenting”. Bara genom att sluta med en hämtkaffe per dag eller låta bli den där skvallerblaskan som bara åker ned i varukorgen, kan du spara massor av pengar per månad. Utan att lida för mycket. :-)

Vågen 24/9-23/10

Har du något personligt att dela med världen, eller kämpa för i en förhandling eller relation? Under de kommande veckorna får du ordet och kan på ett välartikulerat och smart sätt argumentera för att få igenom dina önskemål. Om du kämpar för någon annan eller en god sak, så får du likaså extra driv i dina ord och argument. Fler, kortare resor inom landet kan också bli aktuella.

Skorpionen 24/10-22/11

När Merkurius passerar genom ditt tolfte hus kan samtal och information om sätt att återhämta dig, läka eller släppa det förgångna, uppta mycket av din tid. Om du arbetar kreativt kan den här perioden verkligen få dina fantasier att florera. All denna inspiration kan tyckas komma från en andlig musa. Skriv ned alla dina tankar och idéer för att kunna plocka fram de du inte hinner följa upp på en gång. Information och/eller kurser i mediation eller konsten att manifestera passar dig bra under dessa veckor. Drömt om att få lagen om attraktion att fungera? Nu kan du lära dig massor!

Skytten 23/11-22/12

Samarbeten med likasinnade och teknologi/internet kan öppna nya vägar för dig att göra gott både för dig själv och andra. Dina vänner kan också komma med viktiga tips, råd och information. Med Merkurius i ditt elfte hus kan ditt sätt att satsa på din livsdröm, även bli en stor inspiration för andra. Skyttar är som informationssvampar, ni suger åt er allt, och bär ofta på mycket kunskap. Nu kan du göra slag i saken och lanserar en föreläsningsserie, skapar en onlinekurs eller blogga om dina erfarenheter och tips. Dina intäkter kan gå upp och andra få hjälp och inspiration, på samma gång!

Stenbocken 23/12-20/1

Okej, du är Stenbocken, så du HAR alltid stora mål. Med strategiske Merkurius i din zon för ambitioner och karriär är det dags att lägga upp en smart plan för vad du behöver åstadkomma varje vecka/månad och halvår, för att nå dit du vill. Se till att skapa ett system som på ett mätbart sätt visar dig att du hela tiden tar dig framåt, närmare ditt mål. När du når delmålen kommer det peppa dig och rätt som det är har du uppfyllt dina större mål!

Vattumannen 21/1-18/2

Merkurius i ditt optimistiska, internationella hus kan få dig att klicka på ”boka-resan eller kursen”-knappen snabbt! De senaste veckorna kanske har känts lite för intensiva och nu behöver du fly fältet, antingen det är rent mentalt eller genom att resa iväg. Om du inte styr din steg mot en flygplats eller tågstation kan den upplyftande atmosfär som råder i böckernas eller skolbänkarnas värld, ge dig nya intryck, kunskaper och må-bra-känsla. Du kan få en helt fantastisk, smart idé under de här veckorna. Sondera terrängen för hur du kan förverkliga idén men bind dig inte vid några större löften ännu.

Fiskarna 19/2-20/3

Upp och ut med alla dina innersta känslor, besvikelser och minnen! Ja, det här kan bli en riktigt intensiv upplevelse. Du och din partner kan nå en tid i relationen där du känner dig redo att praktisera total tillit och berätta om sådant du aldrig har vågat anförtro någon annan. Du kan också bli mer talför när det gäller vad du önskar dig i sovrummet. Dirty talk! Pengar, lån, arv, gåvor, underhåll, bidrag samt delat ägande kan likaså bli en stor del av det du och din älskling, eller annan delägare (investerare, bankman, revisor, ex-make/a, dödsbodelägare, arvtagare), samtalar om.

0
44

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00