ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 31 aug-6 sept 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 36, 2020

Tarot/kärleksläggning för SEPTEMBER  2020

Tarotkort, läggning för vecka 36, 31 aug- 6 sept, 2020

Väduren 21/3- 20/4

Med en fullmåne i ditt tolfte hus på onsdagen så kommer veckan att präglas av rening och avslut i ditt liv. Vad är det dags att släppa? Att förlåta? Vilka vanor gällande din hälsa och återhämtning kan du lägga åt sidan, till förmån för nya? En oväntad vändning gällande pengar/inkomster/fastighet/ägande, överraskar dig troligen under veckan. På torsdagen får du chansen att knyta an till en tidigare plan eller företag som du har varit i kontakt med. Ett sms, samtal eller mail kan kicka igång kommunikationen. Med Venus i ditt femte hus för flirt och nöje, från och med söndagen, så väntar härliga veckor framöver. Men hela helgen kommer bjuda dig på romantik och en kul, fartfylld energi. Livet kommer få lite mer guldkant än vanligt nu!

Oxen 21/4-21/5En vänskap eller din cirkel av bekanta står i centrum för det som väntar under veckan. Hur du interagerar med andra, troligen gällande dina livsdrömmar, når en avgörande punkt.

Kanske får du en viktig insikt som leder dig till ett genombrott gällande hur du ska tänka i nya banor i livet. Ta fram din egen unika röst och lita på att den tar dig dit du vill. Med din styrare, Venus, i en flirtig aspekt med Mars, så kan du en hemlig flirt eller dröm gällande hem/familjelivet, få massor av energi och kraft i slutet av veckan. Du tycks ha något både fint och viktigt på gång. Du kanske inte delar det med världen direkt, som en mysig hemlighet.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du får en fullmåne i ditt hus för karriär och livsambitioner. Om du arbetar med något kreativt, spirituellt eller inom läkekonsten/healing så kan du få en dubbel dos av nya visioner och möjligheter. Du når en avgörande punkt i karriären/livsplaneringen. Vad har du åstadkommit sedan den 23 februari i år och vart vill du nu? På torsdagen möts din styrare, Merkurius, med Saturnus. Du får en chans att knyta an till ett tidigare stort och viktigt jobbprojekt eller viktig chef eller företagsledare. Det är också möjligt att diskussioner kring gemensamt ägande av en fastighet, skatter, arv eller lån, ger dig framåtflöde. Spännande!

Kräftan 22/6-23/7Fullmånen i ditt nionde hus för nya livsmöjligheter och framtidsvisioner, på onsdagen, får dig att se på vad du har åstadkommit sedan i februari i år. Har en internationell dröm nått det mål som du önskade sedan dess? Eller planen på ett nytt äventyr med en annan företagare- gick det som du ville? Den här veckan ger dig en ”tipping point” då du kanske bestämmer dig för att ändra riktningen mot det som du känner tillför ditt liv kunskap och möjligheter. Om du studerar kan du nå fram till en avgörande tenta eller göra en viktig förändring i studieinriktningen. Kärlekens planet befinner sig i ditt tecken i några dagar till.

Helgen kan bli supersocial och mysig med vänner, roliga händelser och flirt med någon som du kanske mött genom arbetet.

Lejonet 24/7-23/8

Pengar, banklån, gemensamt ägande och skatter… Nu sker det grejer och du kanske bokar ett möte med din bankkontakt, i samband med onsdagens fullmåne. En plan för pengar som du satte i verket i samband med nymånen den 23 februari, ger snabb utdelning. Du kan till och med överraskas av den hastiga utvecklingen, som hänger samman med positiva och oväntade nyheter i karriären. Ta över ett bostadslån och/eller bli fri på både ett ekonomiskt och själsligt sätt; det väntar en positiv och avgörande tid för dig under veckan. Från och med söndagen flyttar Venus, kärlekens planet, men också din karriärplanet, in i ditt eget tecken. Åh, du vackra, tursamma tid för både romantiska möten, harmoni i relationer OCH stora kliv i karriären. Din kommunikativa förmåga (undervisa, skapa, underhåll, föreläs, skriv, tala) kommer ge dig mer på kontot under kommande veckor. Yeah, Lejonet, YEAH!

Jungfrun 24/8-23/9Med onsdagens fullmåne i ditt kärlekshus på onsdagen så väntar en avgörande tid i ditt kärleks- och sociala liv. En relation når en tidpunkt då det är dags för ett nytt steg i utvecklingen. En planerad fest, bröllop, dop eller annan festlighet kan bli aktuell att ta tag i eller närvara vid. Minns du vad du inledde i kärleksliv den 23 februari, och dagarna precis därefter? Fullmånen på onsdagen hänger samman med det som inleddes i februari. Du kan, alternativt, se hur ett samarbete med en affärspartner tar fart eller utvecklas till nästa nivå. Det kan dags att skriva ett avtal eller komma överens om nya, gemensamma planer. Torsdagen är bra för att få ordning på all planering och sätta mål och riktlinjer inför framtiden. Med Merkurius i ditt eget tecken från och med lördagen kommer du ha lätt för att uttrycka dina personliga värderingar och önskemål när det gäller det ekonomiska.

Bra för affärsuppgörelser, men även med en kärlekspartner.

Vågen 24/9-23/10

Solen befinner sig i ditt tolfte hus. Det är en tid på året då du laddar för att ” få komma på banan”. Under veckan äger en fullmåne rum i ditt sjätte hus för praktiskt arbete, rutiner och plikter. Dags att summera vad du sedan i februari har åstadkommit i arbete och gällande hur du tar hand om ditt välmående. Om du inte är nöjd, kommer du ta ett avgörande beslut för att bli nöjd. Med en överraskande aspekt i luften, som berör ”bakom lyckta dörrar” och din ekonomi, så kan ett ärende om delad ekonomi, skatter, lån eller arv, underhåll, ta en snabb vändning. Du hade hoppats på det som sker, men inte trott att det skulle kunna lösa sig så snabbt. Helgen ser väldigt positiv ut. Fliritigt, socialt superkul och lite devil may care. Jo, jo. Kul!

Skorpionen 24/10-22/11

Ett kreativt projekt, en graviditet/ resan mot fertilitet eller satsningen på att leva livet i mer  glädje, ger dig en känsla av att ha nått en banbrytande tidpunkt. Allt sker vid onsdagens fullmåne i ditt femte hus. Det som sker återkopplar till det som du startade vid nymånen den 23 februari. Minns du vad du startade då? En intressant konversation eller kontakt med en spännande person kan förgylla din fredag och lördag. Likaså kan nyheter, kunskap eller en bok/kurs om ett ämne som du älskar att ägna dig åt på fritiden, vara det som gör att helgen känns fartfylld och så kul!

Skytten 23/11-22/12Det är inte så lång tid tills din styrare, Jupiter vänder framåt igen ( markera den 13 september). Kanske har du funderat i många olika cirklar sedan i maj. Vad ska du satsa på för framtiden? Vilken riktning ska ditt liv ta? Det kommer ge sig efter den 13 september- håll ut, bara lite till!

I denna vecka väntar en fullmåne i ditt fjärde hus för hem och familj. Du kommer få överraskande nyheter som tycks beröra pengar och arbete. Det i sin tur påverkar en boende/familjesituationen. Som att äntligen nå toppen av det du har arbetat för! Ett kontrakt och/eller en ny plan för ditt boende eller ditt familjeliv klarnar på torsdagen. Från och med helgen väntar nya äventyr i livet. Kul, kreativt och fartfyllt! Om du är singel kan du under kommande veckor träffa en ny person dyka upp under en utlandsresa eller i samband med att du studerar eller träffar personer kreativa personer med internationell bakgrund.

Stenbocken 23/12-20/1

Dags att plocka fram block och penna och analysera en aning? Jo då, på onsdagen väntar en fullmåne i ditt tredje hus för kommunikation och nyheter. Vad har du lärt sedan den 23 februari i år? Om du tackade ja till ett nytt kontrakt i slutet av februari kan det bli dags att se över klausuler eller omarbeta avtalet. Det är dags att ta kunskap och överenskommelser till nästa nivå. Torsdagen ser särskilt lämplig ut för att summera allt och planera framåt, enligt vad som är personligen viktigt för dig. Från och med söndagen flyttar kärlekens planet, Venus, in i ditt åttonde, passionerade hus. Kärlekslivet kan verkligen blomma upp under de kommande veckorna. Singlar kan möta en ny person som är ”omöjlig” att stå emot för att det är så starka, passionerade vibbar. Men också en aning hemlighetsfullt. Är han/hon verkligen singel? Eller är det du som faller för en person, trots att du redan har en partner? Aj, aj…

Vattumannen 21/1-18/2Din styrare, Uranus, spelar en viktig roll vid onsdagens fullmåne. Med månljuset på ditt andra hus för pengar, ägande och självvärde så tycks veckan handla om pengar. Och så kommer Uranus in i leken och skickar en signal om att pengarna tycks ha att göra med din familj och en bostad du äger.

Nu går det undan när det är läge för hastig förändring. Det som sker är positivt och sker snabbt som rackarn. Ett genombrott gällande pengar och fastighet/boende/familjerelationer, helt klart! Du vädrar ny luft och livet kommer börja att kännas både lättare och roligare. Kanske kommer du att teckna ett avtal eller överenskommelse med ett vuxet barn eller satsa på att göra ett projekt med ett (vuxet) barn. Känslan av harmoni i familjelivet kommer växa från och med söndagen. September startar på ett lustfyllt sätt och en fin ny person kan på samma gång träda in i singelns liv. Stadgade kommer känna av en härlig upplevelse av att vara så lyckliga ihop. Lite som en andra smekmånad. Hösten 2020 startar bra!

Fiskarna 19/2-20/3

Du står i centrum för det som sker i veckan. Fullmånen på ondagen äger rum i ditt första hus. Vad du vill och vad du önskar inför framtiden hamnar i fokus. Sedan den 23 februari har du befunnit dig på en ny sorts resa. Nu når den sitt avslut och du kan göra bokslut och sikta mot nya mål och sätt att leva ditt liv. Fullmånen för med sig en överraskning också. Uranus, de oväntade vändningarnas planet, signalerar i en sextil till fullmånen. Med Uranus i ditt tredje hus för kontrakt och avtal så kan det hastigt hamna ett viktigt dokument på ditt bord. Du kan också få nyheter från ett syskon, granne eller gällande en kurs/utbildning eller kortare resa. Din styrare, Neptunus, berörs också av Uranus. Fiskarna kan verkligen ta megakliv i en ny livsriktning. En väldigt stark känsla av personligt genombrott väntar dig. Under kommande veckor kan du ta del av mycket ny information och kunskap gällande delad ekonomi, skatter och gåvor, äktenskapsförord samt arv. Vad har du på gång?

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00