ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop den 24-30 augusti, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 35, 2020. Inlägget innehåller reklam.

***IDAG är det sista dagen för att anmäla dig till Digital She Boss- hur du skapar, marknadsför och säljer din webbkurs!***

Från och med imorgon höjs kurspriserna, efter ett år med massor av nytt material uppladdat till kursen. Missa inte chansen om du vill skapa en kurs för att dela med dig av din gåva inom astrologi, healing, tarot eller yoga!

Fyra kursverioner, cirka 40 filer (instruktionsvideor, PDF och workbooks) och massor av pepp för att sprida din kunskap och expertis!

Varmt välkommen att starta din onlineresa med mig!

Tarotkort, läggning vecka 35, 2020

Horoskop den 24-30 augusti (Läs gärna för ditt ascendenttecken också- HÄR visar jag dig hur du får reda på ditt ascendenttecken.)

Väduren 21/3- 20/4Solen lyser upp ditt sjätte hus. Dags att ta hälsa och träning på allvar, OCH få koll på de dagliga rutinerna. Efter en månad då livet varit mer fokuserat på att njuta, resa och vara ledig så gör hösten nu sitt inträde i ditt liv. Torsdagen ser väldigt mysig ut.

Något i ditt hem glittrar. Ett möte med din älskling, eller tacksamheten över hur fint du bor? Till helgen är du på G med en ny idé. Testa onlinevärldens möjligheter! Kärlekslivet känns brännhet, på gott eller ont. Är det en fantastiskt eller dags att gå vidare?

Oxen 21/4-21/5

Okej, höstterminen har startat, ändå tycks du fullt fokuserad på semester och nöjen, mer än arbete. Men kanske kan du faktiskt kombinera det du älskar att göra på fritiden med arbete? På tisdagen kan du kallas för både geni och galen när du berättar om en ny, banbrytande idé. Jag skulle inte bli förvånad om du tänker göra en hastig förändring där kunskap/undervisning har ett finger med i spelet. Din energi kring det hela ser ut att växa och till helgen är du verkligen på gång! Djupandas lite emellanåt också…

Tvillingarna 22/5-21/6

Det är full fart i ditt hus för familj och boende. Mycket av det som sker dig under kommande veckor har att göra med nyheter och information om köp/försäljning av bostad, nya möbler, möten med familjen därhemma eller skolor/utbildning och nyheter kring/om familjen. En otippad nyhet väntar på tisdagen. Till helgen möter din styrare, Merkurius, din kärleksplanet. Det ser ut att bli en väldigt speciell helg för romantik och sällskapsliv. Kanske ger du dig iväg på en resa för att fira ett bröllop, dop eller jubileum.

Kräftan 22/6-23/7Venus reser fortsatt genom ditt tecken och ger dig extra flärd och skönhet. Om du inte redan har märkt det så är det fler än vanligt som tittar efter dig på gatan. Singlar kan ha haft spännande två veckor. Med Solen i ditt hus för kontrakt och kunskap så kan ett kontrakt eller avtal landa på ditt bord snart. Till helgen kanske du undrar över vad som är smartast att välja, gällande ett beslut?

Försök att ta dig in i september för att fatta det avgörande beslutet och skriva under eller anta en utbildningsplan. (Den 3 september är kalasbra för kontrakt och formella handskakningar!)

Lejonet 24/7-23/8

Din ekonomiska planet har flyttat in i ditt hus för pengar och tillgångar. Perfekt! Nu kommer pengarna som du behöver! Efter en månad som kan ha inneburit att du tagit ut pengar från sparkontot, för att kunna njuta av livet under sensommaren, så behöver du påfyllning på kontot. I augusti/september kommer pengarna! På tisdagen kan en unik idé, där du verkligen använder dig av din zone of genious, ge dig framgång. Snabbt. Det du säger uppskattas och du får bevis för att du besitter kunskap och tillgångar som är värda pengar. Mycket pengar. Du tar ett stort, avgörande beslut gällande karriär till helgen. Det ser ut att grunda sig i de härliga flödet i pengar som du ser i början/mitten av veckan.

Jungfrun 24/8-23/9

Ok, det är DIN tid! Solen befinner sig i ditt tecken. Din styrarplanet, Merkurius, befinner sig i ditt tecken. Nu är det läge att kommunicera med omvärlden om vad DU vill. Så vad vill du? Vilken är din plan? Dina ambitioner för hösten? För året som kommer? Det kan vara lätt att överväldigas när man ger sig själv chansen att vända blad och börja om på nytt inför framtiden. Till helgen sker så mycket, och du får massor av influenser, att det kan bli lite av ett stopp. Men upp med hakan för den 3 september är det supergrönt ljus för att välja väg. Faktum är att du gör det. Du tar ett avgörande beslut inför framtiden då :-)

Vågen 24/9-23/10Din kärleksplanet, Mars, befinner sig i lite gnissel med planeten för planering inför framtiden, på måndagen. Ta det lite långsammare så blir det bättre, smartare och mer harmoniskt i kärlekslivet.

Sluta stressa fram saker. Tips: Det går inte. Så mycket härligare blir det på torsdagen. Din styrare möter då vackra, drömska Neptunus och livet ser ljusrosa och vackert ut. Ge dig ut och gör det du älskar: odla sociala kontakter och möten med de som betyder mest för dig. Mycket nya idéer och möjligheter poppar upp under helgen. Det är som om du i hemlighet kontemplerar olika möjligheter gällande ditt familjeliv och boende. Kanske till och med en möjlighet att resa med familjen eller flytta utomlands (när pandemin så tillåter).

Skorpionen 24/10-22/11

Den här veckan kommer du märka av hur det plingar till och händer extra mycket i dina sociala kanaler, din mail och din sms. Slutet av augusti kommer ge dig flera nya bekanta. Ni möts troligen genom vänner eller genom ett gemensamt intresse. Du kan också få upp ögonen för ett nytt sätt att arbeta, som verkligen gör din vardag lättare och mer tidseffektiv. Till helgen blir det nästan fullmånekänsla i horoskopet. Din styrare, Pluto, möter Venus på söndagen.  Detta betyder starka känslor. En kärleksaffär kan ta fart, med en upplevelse av att det är ödesmenat. Men, det kan också gå åt andra hållet, erotik och närhet kan kännas helt… borta. Dags för avslut?

Skytten 23/11-22/12Solen besöker ditt tionde hus för karriär och framtidsplanering. Samtidigt möter din styrare både vackra kärleksplaneten, Venus, och din egen kärleksplanet, Merkurius. Wow! Vad ska inte hända dig den här veckan! Det ser ju rent av avgörande ut för både jobb/karriär och romantik. Jupiter kan levererar väldigt mycket av det goda. Om du skulle känna dig en aning överväldigad av allt som sker, minns då att du inte måste ta något beslut i någon annans takt. Ta det lite varligt mot veckoslutet. I vecka 36 får du en fantastiskt fin dag, den 3 september, för att ta långsiktiga beslut.

Njut av allt det goda, rosafärgade som sker dig denna vecka! Drömlikt!

Stenbocken 23/12-20/1

Höstterminen har startat men du tycks ha mycket tankar kring sådant som känns som nya äventyr, utanför det vardagliga. Men lugn, du får utrymme för både kreativitet och arbete och plikt. Med kreative Solen i ditt hus för äventyr, nya livsvyer och det internationella så kan en utbildning eller resmöjlighet ge dig chansen att få starta något som känns spännande så här i början av terminen. En härlig, kortare resa, eller möte med vänner eller en kärlek förgyller din torsdag. På lördagen kan du gräva ned dig i massor av information och nya intryck eller lätta ditt hjärta gällande vad DU önskar dig inför framtiden. Jag tror att du kommer att älska det! Kanske sätter dig på ett flygplan till utlandet/reser lokalt för att mätta ditt behov av nya intryck och kunskap också!

Vattumannen 21/1-18/2

Dags för lite nya friska vindar i livet! Med Solen i ditt hus för förnyelse och livstranformation så kan du ta beslut börja fundera över nya steg i livet. Det kan kräva att du både går utanför din bekvämlighetszon och besöker banken för att få ordning på finanser, skatter och skulder. Ett nytt besked eller möjlighet kan hastigt dyka upp på tisdagen. Det berör ditt boende och familjeliv. Behöver du rycka upp vissa rötter och tänka i nya banor? Ja, det vore inte fel säger stjärnorna! Omgivningen kan dock vara av en annan åsikt. Låt inte dina idéer tryckas ned utan stå på dig om det känns rätt för DIG. Till helgen ser du ut att smida planer, lite i hemlighet rent av! Fantisera och fundera men, för bästa förutsättningar för framtiden, avvakta med avgörande beslut tills i början av september.

Fiskarna 19/2-20/3Det är tiden för din årliga sociala topp.

Både för möten med vänner och dina närmaste men även för ditt kärleksliv och möjligheter till samarbeten i arbete. Med en härligt nytänkande energi på tisdagen, som kan för med sig mycket nyheter och idéer,  så kanske du ställs inför ”kontraktsläge”. Ett avgörandee beslut om studier eller oväntade nyheter från syskon, grannar och vänner kan ge dig valmöjligheter att överväga. Ge dig själv lite tid innan du tar beslut eller lämnar besked i någon riktning. Den här veckan att du lyssnar inåt och njuter av härligt umgänge och lite förlängt semesterläge innan du tar tag i plikterna. Helgen ser särskilt drömsk ut. Om du fotograferar, målar eller ger spirituell vägledning och healing så är det ett underbart veckoslut för att använda din inre kompass. Mingla och njut av vänskap och möjlighet till träffar med likasinnade. Avvakta med formella beslut.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00