ANNONS

Horoskop 17-23 augusti, 2020

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 34, 2020

Beautiful, Woman, Flower, Girl, Attractive, Close-Up

Tarotkort, läggning vecka 34

Väduren 21/3- 20/4

Självförtroendet är det inget fel på den här veckan! Du har kraft, lust och inspiration och bara kör på framåt. Nymånen på onsdagen äger rum i ditt femte lekfulla och kreativa hus. Härliga nyheter och möjligheter både i kärlek och arbete väntar vid denna superproduktiva energi. På lördagen flyttar Solen in i ditt sjätte hus och du börjar kanske fundera över hur du omsätter alla dina härliga idéer i något rent praktiskt. Och möjligen känner du att det är dags att på allvar börja höstterminens träningsschema också.

Oxen 21/4-21/5

Finns det några planer på att genomföra en flytt eller överraska resten med familjen med nyheter om att det väntas tillökning eller att en kul förändring i boendet är på gång? Mycket roligt väntar dig i samband med familj och hem. Nymånen äger rum i Lejonet och du kan känna att du vill göra det roligare hemma. En hemmabio till vardagsrummet? Eller ett nytt ljudsystem för musiken? Underhållning känns som ett superhett tema i din familj just nu.

Tvillingarna 22/5-21/6

Veckan präglas av nymånen i ditt tredje hus på onsdagen. Det är en lekfull och härlig energi. Det kan bli mängder av sms, mail och samtal som har att göra med roligheter eller kanske ett kreativt kontrakt av något slag. Entreprenörskap är verkligen gynnar i kombination med att få göra något som du verkligen älskar och mår bra av. I slutet av veckan kommer du troligen känna en stor lust att få ording och reda där hemma. Storstädning där hemma eller planering inför hösten? Du är redo att bli supereffektiv och kanske ta bladet ifrån munnen och ärligt berätta hur du vill ha det för att må bra hemma och i relationen med din familj.

Kräftan 22/6-23/7

Med en väldigt positiv nymånen i ditt inkomsthus, på onsdagen, så väntar nyheter och möjligheter gällande arbete och pengar. Nymånen och Mars befinner sig i en perfekt aspekt till varandra. Mars signalerar från ditt karriärhus till ditt inkomsthus… Ja, mycket talar för ett nytt arbete eller chansen att ta ett steg upp i status och ansvar. Det kan gå riktigt snabbt när du får chansen så var beredd att hänga med i svängarna. Med Solen i ditt kommunikations- och kontraktshus från och med söndagen så kan du snabbt få många nyheter att ställa dig till alternativt ett dokument att signera. Du verkar få chansen att göra något som du både älskar och kan tjäna pengar på!

Lejonet 24/7-23/8

Det är din tid! Äntligen, äntligen, äntligen! En fullkomligt underbar nymåne äger rum i ditt tecken på onsdagen och agerar som en katalysator för att öppna upp idel fantastiska möjligheter. Personliga drömmar kan uppfyllas för dig den här veckan! Med actionplaneten Mars, i ditt nionde hus för publishing, högskolestudier och det internationella, kan nyheterna beröra en möjlighet att skriva eller få användning för din kreativa talang, studera en kreativ utbildning eller planera för en resa till utlandet (när pandemin så tillåter). Din karriärplanet, Venus, möter, Uranus, i ditt tionde hus för karriären. Detta kommer ge dig så härliga, oväntade nyheter gällande arbete. Allt tyder på att pengarna kommer följa tätt inpå, på söndagen flyttar Solen in i ditt inkomsthus och ger dig flöde och fokus på att få ordning på finanserna.

Jungfrun 24/8-23/9

Det kan bubbla mycket under ytan den här veckan. Med en nymåne i ditt tolfte hus kanske du, en aning i skymundan, planerar för att göra en rolig förändring gällande något som du drömmer om. Med ditt åttonde hus aktiverat av nymånen, via Mars, så kan ett viktigt inre steg påbörjas. En healingresa eller passionerad relation kan ta sin början. Ju mer du släpper, desto mer finns att vinna så våga göra dig av med relationer och beteenden som inte gynnar dig längre. På söndagen startar ditt årliga astrologiska nyår då Solen träder in i ditt tecken. Dags att känna efter vad DU vill satsa på inför det kommande året och ta tag i det!

Vågen 24/9-23/10

Det väntar dig en underbart rolig och social nymåne denna vecka. På onsdagen äger den rum i ditt elfte hus och Lejonets tecken. Lejonets tecken symboliserar allt som är roligt och uttrycksfullt. På onsdagen kan en chans att gå på en konsert med vänner, dansuppvisning eller att möta likasinnade som också älskar en viss typ av intresse, svepa in i ditt liv och ge dig mycket glädje. För den som är intresserad av att ge uttryck för sin kreativitet online så hjälper dig denna nymåne likaså. Det är nymånen för livsdrömmar för dig och med en underbar aspekt till din kärleksplanet så har Vågen härligheter att vänta i både socialt liv men också kärlek.

Skorpionen 24/10-22/11

Har du drömt om att få den där speciella chansen på jobbet, den där som alla drömmer om? I samband med veckans positiva nymånen på onsdagen så kan du få nyheter om att du har blivit utvald till tjänsten som du drömt om. Du kan få både högre status i din bransch och en högre lön. Ditt självförtroende och initiativförmåga gällande arbetsuppgifter är det inte det minsta fel på. Ta för dig. Från och med helgen startar en mycket social period. Många nya bekanta kan komma in i ditt liv under den kommande månaden. Kanske får du också en chans att bli ännu lite duktigare på att använda digitala kunskaper, såsom appar, mjukvara eller mötesplattformar online.

Skytten 23/11-22/12

Ditt favoritområde, som styr över publishing, högre kunskap, utlandsmöjligheter och juridik och rättvisa,  aktiveras av nymånen på onsdagen. Nyheter om en möjlighet att satsa på din kreativitert via en utbildning eller kontakt med utlandet/förlagshus eller resa (när pandemin så tillåter) kan ge dig en superhärlig vecka. Allt känns positivt och laddat av energi och glädje. När Solen och Merkurius träder in i ditt tionde huset från och med slutet av veckan är det dags för dig att lägga lite framtidsplaner i livet eller på jobbet. Vad siktar du mot inom det närmaste året?

Stenbocken 23/12-20/1

Nymånen på onsdagen äger rum i ditt åttonde hus. Den zonen i ditt horoskop styr över både passionerade kärleksaffärer, delad ekonomi och inre styrka. Ladda av möjligheterna som nymånen för med sig så kanske du känner att det är helt rätt att dela ut din husnyckel till din nya kärlekspartner, ansöka om ett gemensamt banklån, bli gravida eller kanske göra en djupdykning i ditt inre. Om du har känt ett behov av att testa en terapi av något slag så kan en inrikting med fokus på att använda kreativa inslag, ge bra utdelning. En oväntad kärleksbetygelse eller romantiskt händelse kan ta dig med storm under veckan.

Vattumannen 21/1-18/2

Dina nära och kära står i centrum för nymånen på onsdagen. En särskilt rolig fest eller firande, kanske med fokus på en graviditet eller barnkalas, kan ge dig en riktig härlig vecka. Nyheter om ett barn, eget eller i din närhet, som tar ett stort kliv i livet, kan också vara anledningen till att du känner dig särskilt i firartagen. Allt kring onsdagens nymånen berör härligheter: kärlek, kreativitet och livsglädje. Din styrare, Uranus, blinkar också till kärlekens planet, Venus, på onsdagen. En positiv överraskning och något mycket härligt väntar dig!

Fiskarna 19/2-20/3

Det uppstår en mycket fin aspekt mellan Mars i din inkomstzon och nymånen i din arbets- och hälsozon, på onsdagen. Snabba nyheter om arbete och pengar ser ut att vänta dig.  Med Solen och Merkurius i konjunktion tillsammans med nymånen så kommer nyheter och kommunikation gällande dagliga aktiviteter, att aktiveras i ditt horoskop. Nyheter och hög koncentration av ny information, möjligen gällande en utbildning eller en kurs, kan vara ett möjligt utfall av det som sker dig vid nymånen. Från och med helgen väntar din årliga topp av socialt liv och seriös kärlek. Det kan bli en härlig start på hösten. Kom bara ihåg att inte vara för kritisk mot din partner eller nye person. Om du är singel och sätter upp din ”krav-lista” gäller samma sak. Finns det verkligen en sådan perfekt person som du vill ha och kan du erbjuda samma perfektion tillbaka? Troligen igen. Sänk kraven och ge dig själv och din tilltänkte till mer uttrymme för att bara vara lite vanligt mänsklig.

1
129

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00