ANNONS

Horoskop för alla stjärntecken den 10-16 augusti, 2020

/

Veckohoroskop för vecka 33, 2020

Attractive, Beautiful, Cute, Face, Fashion, Girl

Kärlekstarot, läggning vecka 33, 34 och 34/augusti, 2020

Sommartarot för alla stjärntecken, juni, juli och augusti, 2020

Tarotkort, läggning för vecka 33

Väduren 21/3- 20/4

Dela med dig av dina tankar och det du brinner för i livet. Med Merkurius i din zon för kreativitet och livsdrömmar så kan du hitta någon att samtal med som ger dig massor av inspiration och pepp. Nöj dig med ETT mål på måndagen. Annars blir du frustrerad… Du kan fördjupa din kärleksrelation till din partner, eller till dig själv, om du är singel. Fråga dig vad du behöver för att må bra och se till att din partner vet om det!

Oxen 21/4-21/5

Ta det lite lugnare och tänk igenom alla känslor som blossade upp i juli. Det finns lite nostalgitripp över dina tankar, men ge dig hän! Du kan känna dig superinspirerad på måndagen, men din omvärld kanske inte riktigt förstår din vision. Var inte för ”gå-på-ig”. Alla gillar inte samma saker. Med din styrare, Venus, i ditt tredje hus kan en vänskapsrelation plötsligt utvecklas till kärlek. Fler roliga möjligheter att ge dig ut och ha roligt med vänner, grannar eller syskon väntar dig.

Tvillingarna 22/5-21/6

I kärlekslivet söker du stabilitet och en känsla av att ha läget under kontroll. Singlar avstår hellre än date än slösar sin tid på någon som inte har samma framtidsmål som de själva. Se upp för att säga något som kan skada på måndagen. Bit inte ifrån för snabbt om någon triggar ett känsligt ämne för dig. Stadgade njuter troligen mer av det goda i livet. Som ett firande av det ni har åstadkommit tillsammans. Lite gemensam shopping eller uppgradering av inredningen där hemma?

Kräftan 22/6-23/7

På måndagen kan du behöva stå upp för sig själv om en arbetskollega eller partner försöker undvika sin del av arbetet. Var inte rädd för att sätta ned foten. Unna dig lite extra fina saker. Gå till frisören eller städa ut för gamla sminkprodukter ur necessären (du vet att du har dem) och köp lite nya fina produkter. Kärleksmässigt är du rena magneten för andra. Det är som om världen- läs din partner eller en ny person- vill göra allt för att du ska må bra och vara nöjd. Lyckliga du!

Lejonet 24/7-23/8

På måndagen kan du känna dig lite kluven mellan att stå upp för dig själv… eller låta karriären eller en chef styra. När ska du egentligen sätta ned foten eller dra en gräns? Det är oklart så därför är det bäst att diplomatiskt försöka sväva någonstans däremellan under denna veckan. Ge inga definitiva besked utan avvakta. På torsdagen gör du klokt i att inte försöka hjälp någon annan på jobbet, det kan missuppfattas, även om du bara vill göra det av välmening. Drömmar och visioner om allt från kärlek till karriär kan ge dig väldigt vackra nätter. På med de rosafärgade glasögonen och rakt in i en alternativ verklighet där bara fint, mysigt fluff och framgång bor. Njut!

Jungfrun 24/8-23/9

Låt dig inte känslomässigt manipuleras på måndagen. Antingen det handlar om ditt kärleksliv eller då någon försöker trigga dina hjärtasträngar för att sälja in en sak eller en idé till dig. Passa på att njuta av ditt sociala liv, vänner och bekanta. Du är stjärnan på mingel och events. Ditt kärleksliv hänger med och kanske utvecklas en flyktig bekantskap till en relation. Stadgade kan känna lite mer frihetsbehov än vanligt. Avstånd kan återuppväcka intresset så bege dig ut och möt sedan upp din kärlek för att berätta om allt kul, nytt och spännande du har gjort. Eller, kanske ännu, bättre, ta med dig din partner för att upptäcka ett nytt intresse tillsammans.

Vågen 24/9-23/10

Din diplomati kan behövas på måndagen. Någon kan behöva en liten, eh, reality check… Dina tankar inför framtiden engarerar dig väldigt mycket. Ta dig tiden att samtala med din kärlekspartner om det kommande årets mål. Om du är singel så kan en mental genomgång, där du når klarhet i vad som är viktigast för dig i en hållbar relation, vara det som behövs innan du ger dig ut och dejtar. Om arbete kräver mycket av dig så har du alla chanser att be om hjälp, och få den. Gör ett shout-out på Facebook och du kan få en hel parad av vänner och bektanta som vill hjälpa dig att fixa det som du inte klarar själv.

Skorpionen 24/10-22/11

Under förutsättningar att det är säkert och möjligt, så får Skorpioner en fin möjlighet att ge sig iväg på en resa med sin kärleksparter. Lite nya vyer och upplevelser är rena rama guldet för ditt kärleksliv. En romans, för singlar, kan vänta med en person i utlandet eller med en annorlunda bakgrund än du själv. På torsdagen kan du hamna i en situation, möjligen på jobbet, som kan kännas låst p g a det faktum att den du diskuterar med, bara har ”bestämt sig” för att inte ge dig en syl i vädret. Släpp det om du märker att personen inte ens är villiga att försöka se saken från din synvinkel en endaste liten aning.

Skytten 23/11-22/12

Stäng näbben på jobbet på måndagen. Punkt. Du tar inte kritik särskilt väl och kan säga något som du får ångra. Ta dig istället tiden att möta din partner. Prata. Unna er egentid. Tala om djupa känslor. Rädslor. Förhoppningar. Begär. Du har allt att vinna. Singlar kan dras med av passionerade känslor som snabbt uppstår med en ny person. Är det här ödet när det känns karmiskt? Se upp så att du inte flirtar med någon som i verkligheten inte är singel. Särskilt på torsdagen kan du känna att det kan vara klokt att bromsa dig lite inte du erbjuder husnycklar och en framtid till någon som du nyss har mött.

Stenbocken 23/12-20/1

Du kan känna särskilt stor glädje och tacksamhet för din kärlekspartner nu. Singlar kan likaså få en känsla av att personen de dejtar är så rätt, att de inte aldrig vill riskera att förlora honom/henne. På jobbet så kan en plan eller ett projekt, som du trodde var under kontroll, hastigt bytas ut mot något nytt. Störigt till en början, men, sen… detta lämnar ju faktiskt lite uttrymme för äventyr och nya möjligheter, eller hur?

Vattumannen 21/1-18/2

Du kan triggas av en familjemedlems eller närståendes kommentarer på måndagen. Undvik att nappa på beten som helt klart bara är till för att göra dig arg. Hemma-SPA hallå! Ge din kropp lite extra omvårdnad och kärlek. Med Venus i ditt område för hälsa så kanske du går loss i skönhetsdisken eller ser till att få i dig daliga juicer eller smoothies som både ska göra dig snyggare och mer hälsosam. När du tar hand om dig, hjälper du också ditt kärleksliv. Singlar kan hitta en likasinnad hälsodedikerad person. Stadgade- varför inte ta med dig din partner på detox eller de nya träningsrundorna?

Fiskarna 19/2-20/3

Låt inte någon trigga dig till ilska på måndagen. Djupandas och tänk goda tankar. Det blåser över. Unna dig istället lite färglada inslag i livet. Ett klädesplagg i härliga, energigivande färger eller en kudde eller blombukett som får dig att känna dig GLAD. Med Venus i din zon för glädje så kan skönhet, kläder och design ge dig en riktig kick när det gäller att må bra. En flirtig person, som du möter på en familjemiddag eller på en blind-date arrangerad av din familj, kan ge dig den där underbara förälskekänslan. Stadgade som önskar sig barn, eller som redan har barn, kan njuta av glädjen och stoltheten över tanken på att bli föräldrar, eller av lyckan över sina barn. Om en kollega på arbete ger dig lite motstånd på torsdagen, försök då att nå klarhet i varför det sker. Beteendet mot dig verkar inte höra ihop med själva anledningen till gnisslet som kan uppstå. Det gör det inte mer rätt för det men kanske gör det lättare för dig att förstå.

2
91

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00