ANNONS

Horoskop 6-12 juli 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 28, 2020

Woman, Girl, Blonde, Shawl, White Dress, Summer, Rings

TAROT FÖR VECKA 28:

(TACK till alla er som prenumerar på min You Tube kanal och stöder mitt arbete med att fortsätta skapa tarot-videor!)

Väduren 21/3- 20/4

Vad är det som händer i jobbet? I livet? Dags för en ny struktur? Jo, säger stjärnorna och kastar fram något som du inte var beredd på. Nu får du en chans att knyta ihop det du har arbetat för de senaste två åren, och framförallt de senaste sex månaderna. På söndagen vänder kommunikationsplaneten framåt. Det kommer bli så mycket lättare att prata med dina familjemedlemmar nu! (Nej, de är inga UFON, det är bara Merkurius som har backat i din zon för familj och boende)

Oxen 21/4-21/5Din styrare rör sig framåt och du känner av ett personligt flöde nu. Förmörkelsen den 5 juli ger dig en chans att nå ett avslut som rör en resa eller internationell satsning. Hade du planerat att studera utomlands, och så kom pandemin? I början av veckan når du insikter och kan sålla ut och komma i rätt riktning gällande studier och juridiska ärenden.

Din ekonomiska planet vänder framåt på söndagen. Åh, klarhet gällande dina pengar och ägande är på intågande!

Tvillingarna 22/5-21/6

När din styrare, Merkurius, backat sedan den 18 juni så kan du har känt dig tvehågsen kring livsval. Vilken väg verkar bäst för dig? Från och med slutet av veckan kommer du märka hur förvirringen byts ut mot klarhet. Det kommer bli superskönt att känna att du har koll på situationen igen! På onsdagen möter Merkurius actionplaneten Mars i en kvadratur. Ta det varligt med att döma eller värdera personer och eller situationer. Du tänker inte riktigt klart ännu. En stor fråga kring pengar, arv, gåvor, försäkringsärenden och delat ägande kommer ta upp den inledande delen av veckan.

Kräftan 22/6-23/7

Något i en nära relation eller med en kärlekspartner når en avgörande punkt dagarna kring den 5 juli. Den resa som du inledde för ett halvår sedan, når ett avslut. Du är redo för nästa steg. Vad är det? Giftemål? Separation? Samboskap? Ett kontrakt kan bli aktuellt att skriva under i slutet av veckan/efter den 12 juli. Kan du vänta en dryg vecka, desto bättre. Du kommer då kunna ge bättre uttryck för vad som är viktigt för DIG.

Lejonet 24/7-23/8

Du är på gång med en omstart i arbete och, faktiskt, självkärlek. Dags att ta hand om dig lite mer för att minska på effekterna av stress och press. Ge dig själv mer uppmärksamhet och följ din känsla för vad du mår bra av. Du kan förändra mycket på det sättet! Ditt arbete ger dig en oväntat chans till förändring. Förvånas inte om du får en chans som rör teknologi, programmering, internet eller sociala kanaler. På söndagen den 12 juli vänder din ekonomiska planet framåt och du får riktigt skjuts och nystartskänsla kring hur du förvaltar dina kunskaper och vad du har rätt till för ersättning. (Högre lön och högre arvode- kör!)

Jungfrun 24/8-23/9

Har det varit lite knepigt att tala klart och tydligt med vänner eller hur du ska formulera dina livsmål och drömmar? Jepp, Merkurius, din styrare, har backat sedan den 18 juni och kan ha gett dig lite kommunikationsdimma att ta dig igenom. På söndagen den 12 juli lättar all grumlighet och du kommer kunna kommunicera så att alla förstår dig bättre igen. Veckan inleds med att du i kölvattnet av månförmörkelsen den 5 juli tar ett nytt grepp gällande en kärleksrelation eller satsning på graviditet/fertilitet. Eller hur du ger dig hän glädje i livet och din egen kreativitet. Du är redo för steg två i den process som du satte igång för ett halvår sedan.

Vågen 24/9-23/10

En våg av förändring gällande dina framtidsplaner och delad ekonomi, sveper in i början av veckan. Det hela triggas kring ett samtal eller händelse med din familj eller en situation som berör ditt boende. Ny information, som du inte kände till, dyker upp. Om du tror att du har läget helt under kontroll så kan du känna dig mogen att skriva under ett kontrakt på onsdagen redan. Men, NEJ, vänta. Du har inte allt riktigt klart för dig ännu. Avvakta ännu en tid och se över alla vinklar av situationen.

Skorpionen 24/10-22/11

Med en månförmörkelse som berör ditt tredje hus för kommunikation och kontrakt så startar veckan med snabba nyheter och oväntade vändningar. Ett överraskande besked kring ett partnerskap, kanske med någon i utlandet, kan blomma ut. Merkurius, planeten som styr över dessa områden, backar till och med söndagen. Undvik därför helst alla former av formella beslut eller undertecknande av viktiga dokument och kontrakt tills en bra bit in i vecka 29.

Skytten 23/11-22/12En två-års process av förändringar gällande din ekonomi väntar i och med månförmörkelsen på söndagen den 5 juli.

Bara det senaste halvårets resa ger dig en form av uppnådd första anhalt. Vad har du åstadkommit gällande pengar, ägande inkomster sedan julen? Vilken plan ska du nu ta? En oväntad nyhet som berör delad ekonomi eller lån/skulder/skatter och ditt arbete, ger dig nya möjligheter när förmörkelsen blåser in med förändringar i ditt ekonomiska hus. Efter den 12 juli kommer du veta lite mer tydligt hur du ska hantera dina pengar och ditt ägande. Avvakta med viktiga beslut tills efter dess.

Stenbocken 23/12-20/1

Det är du som står i fokus för månförmörkelsen på söndagen den 5 juli. De senaste två åren har prövat dig, men också slipat dig. Du är mer Stenbock är någonsin. Med Saturnus, din styrare, och Jupiter och Pluto som hjälpare, så kommer du att kunna göra halt, för att börja en ny viktig resa mot dina mål i livet. Vad vill du göra under det kommande halvåret? Året? En kärleksöverraskning, (förlovning?) eller en oväntad möjlighet till att tacka ja till ett jobbsamarbete inom IT eller onlinevärlden, kan dyka upp under veckan. Avvakta tills Merkurius vänt framåt, på söndagen den 12 juli, för att få bäst aspekter för ett hållbart kontrakt.

Vattumannen 21/1-18/2Det tumlar runt inom dig. Förmörkelsen på söndagen den 5 juli faller i ditt tolfte hus för hemligheter och undanskymdhet. Det kanske inte ser ut som om något sker i ditt liv, från utsidan. Men inom dig händer det massor. Planer och mål som du har haft de senaste två åren och särskilt det som du satte fart med för ett halvår sedan, når ett sorts känslomässigt avslut. Energin kommer prägla veckan som kommer. Det är som om du summerar och bestämmer dig för vad du ska släppa respektive behålla, i livet. En oväntad nyhet från en familjemedlem eller gällande ditt boende bryter dina vardagliga rutiner.

Kanske behövs din hjälp när en familjemedlem ska flytta eller ta ett stort beslut om familjebildning? Från och med söndagen den 12 juli får du en chans att återigen känna dig ”nyttig” och som en expert på att få till de små detaljerna antingen det gäller heminredning eller smarta arbetssätt på jobbet. Du HAR en plats att fylla och kommer må bra av få fart på dagligt arbete och nya, effektiva rutiner.

Fiskarna 19/2-20/3

Din plats i förhållande till dina vänner och ytligt bekanta. Hur mår du egentligen? Har pandemin visat dig en annan sida av de som du kallar vänner? En oväntad nyhet om en vän kan ge dig fullt upp. Kanske behöver du stödja honom/henne om det är lite dramatisk i hens liv just nu. En oväntat positiv nyhet kommer gällande ett barn som får en god nyhet. Ett kontrakt kring ett nytt boende? Ett barnbarn som är på väg? Alternativt är det du som får en chans att leva ut din förkärlek för omhändertagande eller fantasi. Fisken, du älskar att se till att dina närmaste medmänniskor har det bra. Glöm inte bort dig själv bara… Kommunikation kring/om ett kul event, såsom en konsert eller resa eller fest, som kanske fått avvakta de senaste veckorna, väntar efter den 12 juli. Livet kommer kännas som att det blir roligare och att du inte behöver ”hålla tillbaka” så mycket som du har gjort de senaste månaderna.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00