ANNONS

Horoskop vecka 27, 2020

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken 29 juni-5 juli, 2020

Bench, Fashion, Friendship, Fun, Girls, Happiness

TAROTVIDEO: Veckans energier 29 juni- 5 juli, 2020

SOMMARTAROT- läggningar för alla stjärntecken. Juni, juli, augusti 2020

TACK till er som prenumererar och stöder mitt arbete med att skapa tarotvideor!

Väduren 21/3- 20/4

Din styrare har flyttat in i ditt eget tecken och stannar där resten av året. Nu blir du modigare och självsäkrare än någonsin när det gäller dina mål. Men du, kom ihåg att inte tala omkull omvärlden. Inte alla kan ha samma önskemål som du. Tisdagen ger dig möjlighet till stor framgång i arbete och pengar. Till helgen är du redo att ta ett viktigt beslut gällande dina framtidsplaner och arbete.

Oxen 21/4-21/5Det kan bli ett intensivt kommande halvår då du lägger mycket tid på läkande. Både på ett själsligt och fysiskt plan. Det är en bra tid för att göra lite healingarbete gällande relationer och stänga dörren till det förgångna. Utlandet och/eller möjligheter till utbildning kallar på tisdagen. En rättsprocess kan ge dig en möjlighet att komma vidare efter att du får ett ekonomiskt beslut eller dom.

Till helgen är du redo för nya livsäventyr och möjligheter. Du har kommit till en viss punkt i livet, vart vill du nu?

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare backar ännu. Ta det varsamt med stora livsbeslut och misströsta inte om du inte riktigt vet i vilken riktning du vill ta livet. Venus ger dig flöde i kärlek och socialt liv. Du bör ha sett en stor förbättring sedan torsdagen den 25 juni. Nyheter och möjligheter om pengar- kanske genom en fin gåva, arv eller delat ägande med en partner- ger dig nya möjligheter. Se vad som sker på tisdagen! Ett beslut kring pengar, till viss del livstransformerande, väntar till helgen.

Kräftan 22/6-23/7

En gemensam plan med en partner eller ett förtida arv. Pengar, bankkontakter och andras inblandning, på ett positivt sätt, präglar din tisdagen. Spännande nyheter som lär falla dig i smaken väntar under mitten av veckan. Det är som om nya vindar blåser i ditt liv. Är du redo för ett nytt steg i ditt kärleksliv? Jo, till helgen händer något och du kan gå från ett skifte till ett annat i socialt liv och med en kärlekspartner. Giftemål? Förlovning? Avslut?

Lejonet 24/7-23/8

Din karriärplanet rör sig framåt. Nu når du rikting i arbete och framtidsplaner. Ett härligt möte mellan din kärleksplanet och merkurius kan bjuda på ett oväntat kärleksmeddelanden på tisdagen eller onsdagen. För övrigt lär starten av din vecka bjuda på nyheter, idéer och möjligheter kring pengar och boende. En hastigt flyttmöjlighet? Jo, det kan ske något nu! Månförmörkelsen på söndagen signalerar att du är redo för ett nytt arbete eller plan för just hem och boende. Tänk ”vad är realistiskt möjligt?” och agera sedan.

Jungfrun 24/8-23/9En härligt passionerad start på veckan! Intensive Pluto möter Jupiter i ditt femte hus för kärlek och flirtar på tisdagen. En kreativ idé kan alternativt ge dig möjligheter att skapa en lukrativ inkomst på något som du älskar.

Månförmörkelsen på söndagen kommer kännas av när veckan närmar sig sitt slut. För din del berör den just kärlek, kreativitet, fertilitet och kärleksaffärer. Känn med hjärtat, välj det du älskar. Då kommer du rätt inför framtiden.

Vågen 24/9-23/10

Hurra, för din styrare vände framåt den 25 juni och livet kan äntligen börja kännas lite mer ”du” och på dina villkor. Med ett härligt planetmöte på tisdagen så kan du få nyheter som berör ditt familjeliv och boende. Någon i familjen kan meddela en glädjande nyhet. Har ett banklån beviljats? Ett nytt boende dykt upp för dig? Eller en chans att förbättre din kredit för att kunna ansöka om ett bostadslån? Dags att ta klivet mot att bilda familj? Något stort är i görningen. Till söndagen kommer du att ha smält händelser och tar ett viktigt beslut gällande dessa frågor.

Skorpionen 24/10-22/11

Din styrare möter din ekonomiska planet på tisdagen. Jo, jo, nu kan det hända grejer för dina planer och dina pengar! Planetmötet äger rum i ditt tredje hus för kontrakt, nyheter, grannar och syskon. Ta in det som sker och dina möjligheter under dagarna som leder upp till söndagen. I samband med månförmörkelsen på söndagen tar du ett livsavgörande beslut om hur du tjänar pengar och vart du vill i livet. Ett kontrakt kan läggas på ditt bord. För bästa resultat avvakta med att skriva under tills efter den 12 juli.

Skytten 23/11-22/12

När din styrare, Jupiter, möter Pluto, på tisdagen signalerar stjärnhimlen att du har något stort att vänta. Det är som om din inre sinnesstämning och dina yttre mål, samarbetar på ett transformerande sätt. Du står inför viktiga förändringar denna vecka. Nya idéer kring arbete och lån, bidrag och pengar går hand i hand. På söndagen känner du dig manad av nya omständigheter eller nyheter, att ta ett modigt kliv framåt. Mot förändring!

Stenbocken 23/12-20/1

Ett viktigt möte mellan Jupiter, turplaneten, och Pluto, transformationsplaneten, äger rum i ditt eget tecken på tisdagen. Du kan ta ett viktigt beslut eller får upp ögonen för en ny möjlighet att förverkliga dina drömmar, tillsammans med andra. Användandet av internet eller nätverk kan vara en pusselbit i det som sker. Din styrare gör ett sista besök i ditt eget tecken från och med torsdagen och resten av året. Nu får du en chans att dubbelkolla att dina mål och det arbete som du har uträttat de senaste två åren, verkligen har lett dig in på rätt väg. Annars får du en chans att korrigera din plan innan december. Du står i centrum för månförmörkelsen på söndagen också. Det är en avgörande tidpunkt för att utvärdera de senaste två årens prövningar. Du kan känna dig redo för att lämna en del av livet för att sikta mot nya livsmål. Oväntade nyheter kan knuffa dig framåt, även om du känner dig lite osäker. Gör det!

Vattumannen 21/1-18/2

Ah, äntligen lite avbrott från tristessen sedan i mars. Nu anar du en ljusning i livet. Sommaren kan kännas riktigt härlig faktiskt. Jupiter och Plutos möte på tisdagen ger dig nyheter och möjligheter kring pengar och lite planer i det fördolda. Har du funderat på en alternativ väg framåt i livet men behövt kolla upp ekonomi och jobb, utan någon annans vetskap? Ja, nu kan nyckeln vridas om och du känner att det klickar till. Äntligen! Redan till söndagen, i samband med månförmörkelsen och fullmånen, är du redo att sätta fart och ta formella beslut. Ny transformerar du livet! Oväntat snabbt, oväntat positivt!

Fiskarna 19/2-20/3Det finns möjligheter för dig när det gäller karriär och utbilding, men även när det avser resor och det internationella, i samband med veckans starka planetmöte på tisdagen.

Du lär känna av vibbarna av att kunna förändra livet, under hela veckan. Söndagens månförmörkelse i samma del av ditt horoskop sätter punkt för en samvaro/samarbete som du har haft med vänner eller likasinnade. Kanske känner du att du ska byta karriärsökarportal eller gå med i ett nätverk för att öka dina möjligheter till inkomster, samarbeten, arbete och frilansuppdrag. En livsdröm som du tagit sikte på inför framtiden kan, tack vare oväntad ny information, plötsligt visa sig vara HÄR och NU. Tveka inte, utan att gå vidare i livet nu!

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00