ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 11-17 maj, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 20, 2020

Väduren 21/3- 20/4

Din styrare, Mars, flyttar in i ditt tolfte hus på onsdagen. Fram till och med slutet av juni är det en bra tid för att ta dig an lite själsligt arbete. Finns någon eller något som du skulle må bra av att förlåta för att gå vidare sedan? Ditt kärleksliv påverkas av att Venus vänder bakåt på onsdagen. Under kommande veckor kan det kanske upplevas som knepigare att ”sitta ned och tala ut”. Satsa på inre kommunikation och vägledning med ditt högre jag/intuition. Det ger dig mer. Även om det kan kännas som om livet går ner i ett lugnare tempo så kommer ditt sinne vara i full gång. Du kommer beta av mycket information, fakta och kunskap under hela maj månad.

Oxen 21/4-21/5Din styrare, Venus, börjar backa på onsdagen. Skönhetens planet rör dig genom ditt hus för inkomster och livsvärderingar. Under maj är det möjligt att det dyker upp en tidigare flirt eller kärlekspartner. Du får en chans att utvärdera det ni hade och kanske ge det en ny chans.

Du har troligen tagit nya, modiga steg i livet sedan starten för 2020. Nu saktar takten av en aning. Du har börjat tillräckligt många nya äventyr och behöver stanna upp en stund och utvärdera dina nästa steg. Du är redo att sätta fart framåt igen med idéer inom karriär, internationella kontakter och resor, i mitten av september igen.

Tvillingarna 22/5-21/6

Har du haft lite för stora och optimistiska planer för arbete och karriär? Planeten som styr struktur och organisation börjar backa på måndagen och ger dig en chans att utvärdera läget på arbetet. Både önskan om nya livsäventyr/karriärmöjligheter och ekonomi kommer påverka det du beslutar dig för under sommaren. Din förmåga att kommunicera till egen fördel är på topp. Din styrarplanet, Merkurius, kommer från och med denna vecka att befinna sig i ditt eget tecken i maj. Ge uttryck för dina önskemål. I maj kan du samla ihop ett troget gäng som inspireras av det du har att säga, lära eller skriver.

Kräftan 22/6-23/7

Oops! Trubbel i paradiset? En kärleksrelation kan behöva lite extra omtanke och uppmärksamhet under kommande månader. En lite korrigering kan göra all skillnad så ge detta ett försök. Lita till din instinkt när det gäller arbetet, på tisdagen. Din magkänsla hjälper dig att ta rätt beslut. På fredagen kan du finna en vänlig, likasinnad person som du kan slå dig ihop med på arbete eller i en organisation eller nätverk. Ni kan nå långt tillsammans med era idéer.

Lejonet 24/7-23/8Både ditt kärleksliv och hur ditt arbetsliv ser ut, hamnar under lupp under kommande månader. Små detaljer i ett arbetsprojekt, eller hälsorutiner som du slarvat med, kommer tillbaka för att bita dig i svansen. En relation som känts ”trött” kanske testas genom att du och en kärlek tar en paus från varadra för att utvärdera sitationen.

Från och med denna veckan och under hela sommaren och in på hösten får du en chans att ”göra om, och göra rätt” inom dessa områden. På fredagen kan du få ett riktigt peppigt samtal gällande arbete, med någon som påminner dig om hur bra du är. Det arbete som du har gjort och gör, har noterats! Var stolt över det du har åstadkommit och fortsätt att tro på dig själv.

Jungfrun 24/8-23/9

Du är kvick i ord och tanke på måndagen. Men, det är inte rätt läge att säga ett sanningens ord. Särskilt inte på jobbet. Vakta din tunga. På tisdagen får du en bra chans att sätta dig ned och skapa lite brainstorm kring ditt arbete. En ny plan? Ett nytt system för att bli mer effektiv? En nygammal flirt med en person på jobbet får mer kraft under kommande veckor. Om du lever i en stadgad relation ger tiden fram till och med den 25 juni en chans att utvärdera läget. Är allt som du vill ha, eller är det läge att göra några förändringar?

Vågen 24/9-23/10

Din styrare, Venus, beger sig retrograd på onsdagen. Fram till och med slutet av juni så kommer du kanske uppleva en viss osäkerhet gällande framtiden och vad du ska lägga din energi på. En relation eller en satsing på en ny era i livet, som kändes som den gick som tåget alldeles nyss, kan sakta ned. Men, allt är inte förlorat. Tala med din älskling eller fundera ut nya vägar framåt. I slutet av juni kommer det kännas mycket klarare gällande planerna. Trots detta kan du känna dig både modig och redo för ett stort nytt steg i kärlekslivet, på fredagen. Du tycks redo att ”hoppa på tåget” och se vad som händer. Låt händelserna på fredagen sedan inspirera dig i din utvärderingsprocess under de kommande veckorna.

Skorpionen 24/10-22/11

Du talar mer öppet och våga än normalt. Hemliga tankar, fantasier och rädslor. Du är redo att blotta dig för den du älskar. En föredetta person kan komma in i ditt liv igen under kommande veckor. På jobbet är du väldigt försiktigt med att reagera på det du hör, på fredagen. Det är klokt. Du iaktar tyst det som sker och har ett bra svar om du får frågan. Annars föredrar du att behålla dina åsikter för dig själv istället för att säga för mycket, vid fel tillfälle.

Skytten 23/11-22/12

Din styrare, Jupiter, börjar backa på torsdagen. Med sin placering i ditt inkomsthus så kan de kommande fyra månaderna handla om att se över hur du bäst hanterar dina pengar och inkomster. Ditt stjärntecken välsignas med möjligheten att avsluta året rikare än det startade men en liten budgetöversyn är alltid klok med jämna mellanrum. Särskilt i dessa kristider. Praktisera lagen om attraktion på fredagen. Skapa en visionboard och ägna tid åt att visualisera det du önskar dig. Och, viktigast, AGERA när du får en ingivelse. Du KAN nå dina drömmar.

Stenbocken 23/12-20/1Din styrare, Saturnus, börjar backa på månadgen och vänder inte framåt förrän den 29 september. Har du tagit på dig lite för mycket på jobbet? Nu får du en chans att dra i handbromsen och finputsa lite på ett nytt projekt eller satsning till du känner dig bekväm igen. Behöver du och din kärlekspartner, eller affärspartner, tala lite mer med varandra om vad ni vill ska hända i framtiden? Med Venus i ditt hus för dagliga rutiner och planering så kan planetens retroperiod under de kommande veckorna bjuda på nya sätt att se på er relation. Lite uppdämda känslor kan hastigt bubbla upp på fredagen. Var försiktig så att du inte delar ut anklagelser utan istället går till roten med varför saken triggar så starka känslor hos dig.

Vattumannen 21/1-18/2

Det väntar dig en 4-månaders period av inre arbete från och med denna vecka. Med Jupiter retrograd i ditt tolfte hus som styr över dina hemligheter och privata sfär så kanske du finner dig ensam med dina egna tankar mycket. Varför fastnar du så mycket vid vissa minnen? Vid vissa människors handlingar mot dig? Du kan ta stora kliv på det inre planet under de kommande månaderna när du förlåter, lämnar och går vidare. Din magkänsla och din intution är otroligt finstämd på fredagen. Om ditt inre säger åt dig att agera på ett visst sätt eller svara ja eller nej, så kan du lita till att det blir för ditt bästa.

Fiskarna 19/2-20/3

Nu styr du världen! Med Mars, actionplaneten, i ditt eget tecken från och med onsdagen och i flera veckor framöver, så finns det inte en chans att omvärlden missar din framfart. Ditt självförtroende och ditt mod leder dig i rask takt mot sådant som DU vill göra. Du blir superattraktiv av den här självsäkra energin (men du kan också bli lite mer på krigsstigen än vanligt- påminn dig om att vara ödmjuk och djupandas innan du öppnar munnen om något/någon gör dig upprörd). På fredagen kan en nytänkande idé ge dig en chans att skriva ett kontrakt eller inleda ett nytt sätt att samarbeta. En teknikfråga kan också leda dig till att du klickar på ”prenumerera-eller ladda-ned-knappen”. Lägg ut möjligheter att knyta nya kontakter- du kan finna någon eller några som delar samma vision som du.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00