ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 20-26 april, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 17, 2020

Väduren 21/3- 20/4

Din styrare, Mars rör sig genom ditt elfte hus. Nya kontakter och vänner får mycket av din prioritet. Solen befinner sig i ditt inkomsthus. Nu kanske du ser nya möjligheter gällande din ekonomi. Nymånen på torsdagen aktiverar just den del av ditt horoskop som berör pengar och personliga värderingar. Något oväntat kan ske gällande detta område. Kanske får du planera om gällande dina långsiktiga planer för budget och arbete.

Oxen 21/4-21/5

En nymåne i ditt tecken äger rum på torsdagen. Detta är stort för den sätter dig i centrum för det som sker. Med en konjunktion till Uranus, de oväntade förändringarnas planet, får du möjligen se dina planer eller önskemål ruskas om. En oväntad förändring som berör resor och/eller kommer ur politiska/juridiska beslut kan sätta käppar i hjulet för dig. Till helgen tänker du i nya banor och hittar en ny väg framåt.

Tvillingarna 22/5-21/6En nymåne i ditt tolfte hus på torsdagen ger dig en chans att skåda inåt. Du startar en ny resa där läkande och återhämtning, själsligt eller kroppsligt, står i centrum.

En oväntad nyhet som kan ha att göra med delad ekonomi eller lån/skulder kan samtidigt skaka om. På söndagen är du optimistik i kärlekslivet. Kom ihåg att hålla en stadig fot kvar på marken så att du inte svävar iväg i fantasier.

Kräftan 22/6-23/7

Gnissel i kärlekslivet? Det kan kännas lite trist både i socialt liv och/eller med en kärlekspartner, i början av veckan. Kanske får du höra ett sanningens ord från din partner. Försök att lyssna så objektivt som möjligt. Nymånen på torsdagen öppnar en ny trend för dig med vänner. En förändring väntar i ditt sätt att interagera med grupper och bekanta. Det kan kännas som om känslorna spretar åt alla håll. Ta det varligt och se vad som sker. Till helgen kan du få upp ögonen för något nytt sätt att göra smartare bruk av din talang. Du kan tjäna mer pengar genom att öppna dig för nya vägar framåt. Våga följa med flödet!

Lejonet 24/7-23/8

Din karriär hamnar i centrum vid nymånen på torsdagen. Nu är din årliga karriärtopp. Men det är inte utan att du behöver vara mycket noggrann med detaljer och lägga manken till. En krävande chef eller kunder ger dig att göra. Nya lagar eller regler kan också överraska dig. Du kan behöva tänka i nya banor för att komma runt ett problem. En ny tanke kring ditt boende och familjeliv, men även pengar, kan dyka upp till helgen. Det kan innebära att du kan få känslomässig ro under kommande månader. Äntligen!

Jungfrun 24/8-23/9

En nymåne med knepiga aspekter väntar på torsdagen. Planer på studier, examen, tentor, juridik eller resande får ett stopp, till följd av lagar och regler eller beslut av de styrande i samhället. Du kan dock ta kontroll över situationen genom att gräva efter information och söka klarare besked. Till helgen klarnar situationen och du kan till helgen börja ana en optimism och inspirerande känsla. Du lägger upp en ny plan framåt!

Vågen 24/9-23/10

Skatter, skulder och gemensamt ägande med en partner ger dig mycket att hantera, oväntat snabbt, i samband med torsdagens nymåne. Ditt boende/familjeliv tycks stå i centrum för det som du behöver ta hand om. Nu måste nya steg eventuellt tas för att följa lagar och regler. Vänner eller bekanta kan ge dig goda idéer eller inspiration under helgen. En ny tanke kan börja gro. Ditt kärleksliv får dig att känna dig riktigt uppåt under helgen också.

Skorpionen 24/10-22/11

En ny era i ditt kärlesliv startar under veckan, i samband med nymånen på torsdagen. Men en koppling till Uranus så kan ett oväntat besked dyka upp. Stämningen kan kännas bister gentemot en vän, granne eller ett syskon. På lördagen vänder din styrare, Pluto, bakåt. Under de kommande månaderna kan du dra ned på takten och vända dig inåt för att fundera över vad du verkligen vill göra i livet. En ny idé eller personligt möte som dyker upp under helgen kan bli det som tänder en ny gnista inom dig. Något som ger dig hopp.

Skytten 23/11-22/12

Du sliter hårt för brödfödan. Och det kan kännas av i början av veckan. Skjut upp sådant som inte är absolut brådskande och unna dig lite mer vila. Nymånen på torsdagen signalerar att en förändring är att vänta gällade just arbete och hälsa. En oväntad ekonomisk förändring kan kräva att du är flexibel och beredd att tänka i nya banor. Hälsobesked kan signalera detsamma. Detta är inte bara av ondo, till helgen kan du hitta en gladare, friskare väg framåt. Allt sker av en mening. Ha tillit till det.

Stenbocken 23/12-20/1Din styrare möts i en kvadratur med Solen på tisdagen. Ansvar för barn och/eller ett kreativt projekt kan kännas som om det väger tungt. Ge dig tid för lite lugnare takt så ger det sig.

Vid nymånen på torsdagen kan du, oväntat, få besked om barn/graviditet eller något som du verkligen räknar som ett brinnande intresse. Lagar och regler verkar inverka kring nyheterna som är att vänta. Du är snabbtänkt och kan få mycket idéer och hjälp genom att vända dig online. Vänner, nätverk och kontakter kan ge dig svar, och en känsla av känslomässig lättnad, under helgen.

Vattumannen 21/1-18/2

Mars befinner sig i ditt tecken och du pekar med hela handen på vad DU vill ha. Det ger en tävlingsinriktad inställning men om du bara påminner dig om att lyssna in andra med jämna mellanrum så kan det bli en positiv tid då du med kraft kan göra viktiga personliga förändringar i ditt liv. Nymånen på torsdagen signalerar att nyheter är att vänta kring ditt boende, alternativt kring dina närmaste familjemedlemmar. Nya tag kan krävas för att agera i linje med lagar och regler. Det kan bli skarpt läge för att få läget under kontroll. Tack och lov så kommer en känsla av harmoni att leta sig in i ditt liv till helgen. En företrädare, såsom en revisor eller en advokat eller en agent, men även en samarbetspartner, kan komma med goda råd och förslag på lösningar. Puh!

Fiskarna 19/2-20/3Grannar och teknik… Något stör dig i början av veckan. Är det din bostadsrättsförenings nyheter om leverantör om bredband, tv-kanaler eller fiber som gör dig irriterad? Du kan agera mer känsligt än du har fog för. Lyssna in det som sägs och ta det inte som kritik mot dig personligen. Det är det inte. Nymånen på torsdagen äger rum i ditt tredje hus för syskon, grannar och kontrakt. Gällande lagar och regler kring teknik eller event och tillställningar kan vara det som gör att stämningen känns trist eller full av hinder. Försök att följa med i det som sker, istället för att streta emot.

Till helgen kan du efter lite luskande reda ut frågor kring ekonomi och styrande över din egendom. Du löser ett problem och får tillbaka inspiration och optimism.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00