ANNONS

Skuggfasen…

/

Merkurius retrograd februari/mars 2020

Woman, Gothic, Dark, Girl, Female, Black, Portrait

Kära läsare,

Vi befinner oss i skuggfasen innan Merkurius retrograd. Jag tycker redan att jag märker av ”knas”. Svaren saktar ned och folk är inte lika rappa på att agera.

På måndag startar Merkurius retrograd som kommer att pågå till och med den 10 mars. Merkurius kommer börja backa i Fiskarnas tecken.

Fiskarna styr över det spirituella livet, våra samlade livserfarenheter, återhämtning och medkänsla för andra. Även om många upplever att Merkurius retrograd är segt på det yttre planet (inga svar/missförstånd/trassel med teknik/förseningar) så kan det också vara en väldigt givande period för att titta inåt och hinna ikapp.

En healingperiod kan äga rum under de kommande veckorna.

Merkurius kommer att backa in i Vattumannen under den här perioden också. Det startar den 4 mars. Det kommer dröja ända fram till och med den 16 mars innan Merkurius återigen flyttar in i Fiskarna igen.

När Merkurius befinner sig i Vattumannen kommer vi leka med tankar på sätt att förnya vårt liv, ta nya steg som vi kanske inte vågat innan eller göra en satsning på ett samarbete. Kommunikation genom internet och sociala medier kan vara ett stort tema. Vattumannen styr över teknik och uppfinningar och nätet.

Okej, bara att rusta sig och bli bekväm i att vänta och istället reflektera över allt man har uppnått hittills.

Hur upplever ni läget i efterdyningarna av fullmånen i söndags? Känner ni av Merkurius skuggfas?

Jag önskar er alla en positiv tisdag!

Kramar

Helena

7
67

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00