ANNONS

Horoskop 27 januari- 2 februari, 2020

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 5, 2020

Woman, Long Hair, People, Female, Girl, Model, Beauty

Väduren 21/3- 20/4

Du får hjälp av nymånen som ägde rum i fredags. Dags att bygga ett nytt team av folk runt dig? Eller följa en livsdröm? I början av veckan kan du känna att du vill mer än du kan. Men låt det inte stoppa dig. Känslan av att trampa vatten avtar ju längre veckan går. En sexig och passionerad känsla letar sig in i ditt kärleksliv mot helgen. Wow!

Oxen 21/4-21/5

Skydda dina hemligheter i början av veckan. Någon kan försöka ta åt sig äran för något som du har gjort. Du är laddad att ta nya steg i karriären men behåll dina ess i rockärmen tills du verkligen kan lita på den du visar dem för. Din styrare möter passionerade Pluto till helgen. En platonisk flirt över nätet, eller en härlig kärleksupplevelse i utlandet, kan ge dig ett underbart veckoslut.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du kan känna hur kärlekslivet övermannar dig i början av veckan. Hur ska du hantera all denna intensitet? Backa lite och lyssna till din inre röst. Dubbelkolla att du och din partner/flirt är på samma nivå. Vill ni verkligen samma sak? Till helgen blir det roligare, lättar och mer sexigt. Då är du mer redo att ta framåtsteg, planera för framtiden, med din kärlek.

Kräftan 22/6-23/7

Spontant eller kontrollerat? I början av veckan kan du slitas mellan att bara följa med flödet kontra din känsla av att du nog borde planera lite bättre i arbetet. Kärleksmässigt suktar du efter lite äventyr och ”utanför vardagen-upplevelsen”. Kan du planera en spontan resa med din älskling? Så att du har något att se fram emot? Testa något annorlunda såsom att ”resa” i din närhet- testa en ny thai-restaurang eller prova på turkisk bastu. Allt med internationella och nya vibbar får dig på topphumör. Helgen är härlig för äventyr med din partner.

Lejonet 24/7-23/8

Du är bra på att jaga dina mål, ensam. Men nu är det vad du tillsammans med andra kan åstadkomma som styr din karriärskuta framåt. Nyheter om arbete väntar dig. Det ser nytt och väldigt spännande ut. I början av veckan kan du få väldigt blandade signaler i kärlekslivet. Eller vara den som förvirrar din partner/date. Hur ska ni ha det egentligen? Till helgen landar känslorna rätt och du känner dig NÖJD.

Jungfrun 24/8-23/9

Är du redo att ge ditt allt, eller är du redo att backa ur? Bolla dina tankar kring ditt kärlekssliv med en väninna i början av veckan så vet du snart hur du ska agera. Arbetsmässigt är du redo att ta kontroll över allt från pappersmappar och surdegar som blivit liggande på skrivbordet. Du kan känna dig inspirerad att ägna din tid år välgörenhet eller att engagera dig i ett nätverk.

Vågen 24/9-23/10

Du ger osjälviskt av din kärlek. Utan en tanke på vad du kan få tillbaka. Inspirerande! Men, samtidigt så har du inte någon jättestor klarhet i exakt vart din relation ska leda till. Var snäll mot dig själv och ta tiden du behöver. När du kommunicerar i ditt arbete så kan du uppleva det som att du talar för döva öron. Ingen tycks fatta vad du menar. Ha tålamod, kära Våg, detta kommer inte vara för alltid.

Skorpionen 24/10-22/11

Se upp för erbjudanden om att investera pengar eller din själ i ett projekt som låter lite för bra för att vara sant. Du kan känna dig ovanligt inspirerad och manad att ta en risk, men avvakta under denna vecka. Det härliga mötet mellan din styrare och kärleksplaneten till helgen kan leda till ett oväntat möte i dina kvarter eller på den lokala baren. Det kan slå gnistor mellan dig och en granne eller en person som är en vän till en vän.

Skytten 23/11-22/12

Någon kan försöka charma dig på måndagen. Gränsen mellan vad din fantasi får ihop med verkligheten, är tunn. Du kanske inte kan lita på att allt är precis så bra som det verkar. När du försöker hålla mängder av bollar i luften eller sätter dig för att sammanfatta dina senaste stora idéer, så kan din familj eller händelser kring din boendesituation avbryta dig. Försök att stänga ute alla privata distraktioner så kommer du få mängder av mail, samtal och skrivande/möten gjorda. Till helgen mår du toppen. Du känner dig lyckligt lottad och livet får en extra guldkant.

Stenbocken 23/12-20/1

Du kan behöva sätta ned foten i början av veckan. Om du förväntas fatta ett viktigt beslut gällande arbete eller pengar, så låt dig inte pressas till att bestämma dig. Ställ hellre fler frågor och kräv din rättmätiga tid. Ditt kärleksliv ger dig en känsla av att vara en trygg bubbla. Släpp in den som du älskar/är kär i. En liten kortare resa eller mysig date i närheten av där du bor förgyller din helg. Ren kärleksmagi!

Vattumannen 21/1-18/2

Nymånen i ditt tecken den 24 januari signalerade att NU är din tid på året. Ägna veckan åt att lägga upp en plan för vad du vill ska ske i ditt liv under 2020. Ta nya initiativ, skapa nya kontakter. Våga gå utanför din bekvämlighetszon! Låt dig inte utnyttjas i början av veckan. Något gällande pengar, lån och skulder stressar dig lite särskilt i början av vecka. Neptunus och Venus kan få dig att överväga en riktig shoppingbonanza, för att bryta den grå vardagenskänslan, men ta det varligt med kreditkorten…

Fiskarna 19/2-20/3

Kärlekslivet kan bli som en dröm i början av veckan. Venus slår sig samman med din styrare, i ditt tecken. Stäng dörren till din bubbla och njut av allt det fina. Du kan också känna dig inspirerad att dra dig tillbaka för att slicka sår och fatta vissa beslut som vad/vem som ska få fortsätta följa med dig i livet. Gör lite healingarbete genom att bestämma dig för vad du ska lämna i det förgångna. Du kommer känna dig lättad! Till helgen är du superinspirerad och kommer känna att du är redo för att fylla på livet med nya äventyr och möjligheter. Vilken transformation!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00