ANNONS

Horoskop 6-12 januari 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 2, 2020

Macaron, Orange, Sweetness, Pastries, Mouth, Lips, Girl

Väduren 21/3- 20/4

Livet kan kännas som ett äventyr de kommande veckorna. Du är sugen på nya horisonter och kanske planerar för en utlandsresa. På fredagen äger en månförmörkelse rum i ditt hus för hem och familj. Något eller någon i din hemsfär kan hastigt behöva din hjälp eller fokus. Om ekonomin känts lite svajig sedan i augusti så kommer lördagen att innebär att du snart ser att det ljusnar. En stor förändring gällande ditt arbete triggas av helgens aspekter. Under det kommande halvåret får du chansen att se möjligheter att arbeta på ett helt nytt sätt än tidigare. Transformativt!

Oxen 21/4-21/5

Ditt sexliv får sig en rejäl putt i en mer spännande rikting under denna och kommande veckor. Förmörkelsen på fredagen äger rum i ditt tredje hus och kan snabbt sätta ett kommunikationsprojekt eller studieresa i en ny dager. Behöver du ändra på något i din plan? Nyheter från syskon eller grannar kan också överraska dig. Du kan ha fått många nya spännande idéer sedan förra våren. Men sedan i augusti kanske du har känt dig förvirrad av vilket spår du ska välja. Lugn, från och med lördagen så kommer du hitta rätt väg.

Tvillingarna 22/5-21/6

Kraven från en partner, i kärlek eller affärer, kan kännas lite överväldigande för dig under de kommande veckorna. Det är inte en lugn stund! Förmörkelsen på fredagen äger rum i ditt inkomsthus. En utgift som du inte hade förutsett kan dyka upp eller ett lånekrav från en bank som du inte hade räknat med i din kalkyl, kan överraska dig. Försök att agera så flexibelt du kan. Du kan också göra dig redo för ett hastigt byte av arbete.

Kräftan 22/6-23/7

Förmörkelsen på fredagen äger rum i ditt eget tecken. Något som du har lagt ned extra tid och energi på sedan din födelsedag, når ett avslut. Du står i centrum för det som sker. Och ditt kärleksliv. En partner kan kräva mer än du kan ge och du behöver få förklara hur du känner för det som önskas av dig. På söndagen delar du dina känslor med dina närmaste. Det är en väldigt känsloladdad dag. Du kan behöva få lufta hur du verkligen känner dig, innerst inne. Ibland behöver ”fula” ord få komma ut, för att man ska komma vidare.

Lejonet 24/7-23/8

Vad önskar du dig i kärlekslivet? Med Mars i ditt femte hus så kan de kommande 6 veckorna föra dig snabbt framåt mot att träffa en själsfrände eller välkomna in mer roligt i en stadgad relation. Förmörkelsen på fredagen äger rum i ditt dolda hus. Med en skarp opposition till Saturnus och Pluto i ditt hus för hälsa och arbete så kan ett nytt, krävande arbete hamna på agendan. Du kanske går på intervju lite i hemlighet och behöver tid för att överväga dina alternativ. Tar du det nya så kan du behöva arbeta hårdare, men kanske få lite efterlängtad ordning. Alternativt kan du känna att det är dags att prioritera din hälsa och träning på allvar. En läkartid eller råd från en hälsorådgivare kan vara det som gör att du bestämmer dig för att börja ta bättre hand om dig. Nytt jobb, eller gymkort, du är supermotiverad att sätta igång!

Jungfrun 24/8-23/9

Stora och, kanske lite, impulsiva beslut kring boende och familjeliv kan ta ditt liv med storm under kommande veckor. Hinner du tänka igenom allt? Förmörkelsen på fredagen äger rum i ditt elfte hus för nätverkande och kontakter. Anslut dig till en grupp av likasinnade för att dela dina intressen eller hjärtefrågor med. Du kan få chansen att ta en dröm till en ny nivå. Det kan dock dyka upp som en överraskning att din insats skulle kräva mycket mer av dig än du först trott. Är du beredd att göra det som krävs? Nyheter i kärlekslivet är temat för helgen. Det kan vara du som gör dig redo att berätta hur du känner, eller är den som får ta emot en uppriktig och vacker kärleksförklaring.

Vågen 24/9-23/10

Du är snabb i ditt sätt att kommunicera och når fram med de budskap som du önskar just nu. Förmörkelsen på fredagen för med sig nyheter i din karriär. Det kommer oväntat. Men du kanske känner dig kluven mellan förplikterna i hemmet och till din familj. Vad ska du välja? Det kan ha varit svårt att uppnå stabilitet i kärlekslivet. Särskilt sedan i augusti kan du ha känt dig delad mellan dina olika alternativ. Efter lördagen kommer saker och ting att klarna och under våren finner du rätt väg framåt i kärlekslivet.

Skorpionen 24/10-22/11

Din självständighet är sexig! Du vet vad du är värd och godtar inte mindre än det du önskar dig. Förmörkelsen på torsdagen för med sig nyheter om utlandet, ansökningarhandlingar såsom visum eller antagning till högskola eller universitet. Alternativt kanske du känner dig helt redo att starta på ny kula gällande en juridisk fråga eller företagsidé. Dina ord eller dina kommentarer kan få fart i sociala medier eller bland vänner och grannar på söndagen. Du har koll på läget och kan få lite av stjärnstatus för det du gör eller säger.

Skytten 23/11-22/12

Mars befinner sig i ditt tecken och ger dig mod och initiativförmåga. Använd de kommande veckorna för att jaga efter det du önskar, antingen det är i kärlek, arbete eller ekonomi. Du är närmast ostoppbar just nu. Förmörkelsen på fredagen äger rum i ditt åttonde hus för delad ekonomi. Nyheter från banken eller gällande en försäkringsutbetalning eller fråga som berör bonus eller kommission väntar. Hemligheter kring en kärlekspartner eller dina innersta känslor vill också komma ut i ljuset vid denna förmörkelse. Du är redo att få upp inkomsterna och värdet på ditt ägande- rejält! Och från och med denna vecka och helg så kommer du att behöva fatta nya beslut för hur du ska nå dina mål. Du kan behöva tänka i helt nya banor, arbeta på ett helt annat sätt, än tidigare för att nå målen gällande dina inkomster.

Stenbocken 23/12-20/1

Är du och en kärlekspartner på samma våglängd? Satsa på att använda förmörkelsen på fredagen till att se till att alla dina närmaste åtaganden, både i kärlek och arbete/samarbete, utgår från att alla vill samma sak. Ett beslut om äktenskap eller ett samarbete kan slutas i svallvågorna av denna förmörkelse.  Till helgen är du redo att markera din plats i världen. Du stiger fram och står upp för dig själv och dina värderingar. Det här är en helt ny sida av dig som du släpper fram med en enorm kraft och övertygelse. Inget kommer bli sig likt efter detta. Du vill aldrig gå tillbaka till det gamla.

Vattumannen 21/1-18/2

Ett intressant erbjuande om ett samarbete eller chansen att lära tillsammans med andra, såsom en mastermind, kan locka dig. Dubbelkolla att ni alla verkligen drar åt samma håll innan du tackar ja. Senare i veckan blir det dags att prioritera om i livet. En lite utrensning för att göra livet mer sunt, ditt hem eller din arbetsplats mer effektiv och smart använd- allt detta väntar i och med fredagens förmörkelse. Det ser ut som ett närmast oväntat uppvaknande, eller läkande, kan ta sin start i samband med denna förmörkelse. Spännande!

Fiskarna 19/2-20/3

Nya möjligheter i din karriär och livsplanering väntar. Om du har önskat dig en förändring så ska du söka nya jobb, eller ta nya tag för hur du vill leva livet, nu och under kommande 6 veckor. En kärlekshändelse som skedde för ett halvår sedan, kan hastigt dyka upp i ditt liv igen. Förmörkelsen på fredagen för med sig oväntade händelser i kärlek men även gällande fertilitet och barn samt kreativa satsningar och drömmar. Du får universums hjälp att öka takten där du tidigare kan ha känt dig ”låst” eller fast. Känslor kommer att luftas! Gör dig redo för att ösa ur dig allt som du känner och tänker. MEN, undvik att göra det i sociala medier. Något som en bekant säger eller hur personen reagerar kan påminna dig om någon som försöker agera moralpolis eller ”förälder”. Undvik att öppna för sådan kommentarer. Du är vuxen nog att ta dina egna beslut och förresten har hen inget med saken att göra.

6
75

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00