ANNONS

Årshoroskop 2020: Oxen

/

Årshoroskopet för Oxens år 2020. Inlägget innehåller reklam för min webbkurs.

***Missa inte mitt julerbjudande på MAGISK EKONOMISK MANIFESTATION- Hur man manifesterar pengar genom lagen om attraktion. Nu 72% RABATT! Gäller t o m den 15 december. OBS- Erbjudandet är begränsat i antal och kan därför komma att sälja slut innan den 15 december.***

Horoscope, Astrology, Zodiac, Bull, Icon Images

Ditt nionde hus är väldigt aktivt under 2020. Detta är ett mycket gott tecken. Äldre vise astrologer ansåg att just denna del av horoskopet är extra förknippad med tur och särskild lycka.

Det nionde huset är området som hjälper dig att växa som människa, lär dig nya kunskaper, erbjuder resemöjligheter och öka din förståelse för världen och livet. Det är ett typiskt år för att genomföra en längre resa eller kanske till och med att prova på att bo utomlands under en period. Skolbänken kan också locka då du sedan förra våren kan ha känt av ett större behov än vanligt av förnyelse i ditt liv. (Det är inte typiskt Oxen att välkomna livsförändring men det är en trend som kommer att bli påtaglig under 2020 och under kommande år.)

Anledningen till att förändringens vindar blåser i Oxens liv är att Uranus, planeten som styr över hastiga nyheter och uppbrott, befinner sig i ditt eget tecken. Livet kan sedan våren 2019 ha känts mer instabilt och osäkert än någonsin. Livet kan förändras tvärt, från en dag till en annan. Den här trenden kommer påverka ditt liv ända fram till år 2026.

Uranus är din karriärplanet vilket ger ledtrådar till att just arbetet kan vara något som förändrats under 2019. Du kanske själv känner/har känt att det är dags att arbeta på ett nytt sätt.

Uranus är planeten som styr över nytänkande, teknik, programmering, samarbeten och nätverkande. Det vore inte förvånande om många Oxar tar klivet över till en frilansande livsstil för att arbeta mer online än tidigare. Du kan sälja dina tjänster eller din kunskap via webben och hemsidor. Du omvärderar sättet som du säljer din tid och dina kunskaper.

Det som är skönt i dessa tider av karriärförändring är att möjligheter och nya arbetserbjudande tycks dyka upp i din väg utan att du behöver göra så mycket mer än att ta ställning till om du vill tacka ja eller nej. Omvärlden ser dig som en person att räkna med och söker upp dig med karriärförslag. Det är dina tidigare åstakommanden och goda rykte är det som gör att detta sker.

Du kommer att få ta mer ansvar i jobbet. Du får en försmak av vad som väntar under perioden mars-juli. I december blir det allvar av saken och du kommer få visa vad du går för. Ditt goda rykte har föregått dig men sedan är det dags att verkligen visa vad du är kan. Oxen har både högre status, mer pengar och prestigefulla nya karriärmöjligheter framför sig under 2020. Du kommer särskilt märka av det under 2021 men 2020 ger dig en glimt av det som komma skall.

Oxen kan ha känt av en avsaknad av riktning gällande karriären sedan augusti 2019. Dock kommer det nya året ändra på den saken rätt så omgående. Redan i samband med förmörkelsen den 10 januari kommer tankar kring utbildning och lärande samt din karriärväg framåt att börja visa sig. Du har bara att vara flexibel och våga ”följa flödet”.

I samband med en förmörkelse i ditt inkomsthus den 30 november så kommer du att göra viktiga ekonomiska förändringar. I övrigt är pengar inte det som du lägger vikt vid under 2020. Du är så mycket mer intresserad av att återfinna en balans i ditt arbetsliv och känna harmoni i din livssituation. (Även om detta kommer vara en konstant process ända fram till år 2026.)

Ditt kärleksliv har fått sin beskärda del av utmaningar under de senaste två åren. Anledningen är att triste Saturnus har befunnit sig väldigt nära din kärleksplanet, Pluto. Under 2020 kommer rädsla för att hänge dig åt en seriös relation, vara ett bestående tema. Det finns en återhållsamhet och kanske till och med till viss del överdriven försiktighet i kärlek.

Men, tack vare fine, underbare Jupiter som snabbt tar sig fram till din kärleksplanet, och reser tillsammans med denne, så kommer 2020 se mycket lyckligare ut i kärlekslivet än 2019.

En seriös kärleksrelation finns i stjärnorna för singlar. Saturnus kommer fortfarande att få dig att tveka, fundera och ta försiktiga steg framåt. Men det behöver inte vara dåligt!

Singlar kan attraheras av mycket äldre personer under 2020. Minst två nya personer kan komma att prägla singelns kärleksliv under 2020. Den ene kan vara någon som de möter under en utlandsresa eller utbildning, såsom en lärare eller en person inom publishingbranschen. Personen är troligen konservativ i sitt sätt eller verkar äldre än sina år. Det är också mycket möjligt att singel möter en person från ett annat land än det egna. En riktigt passionerad historia finns också i stjärnorna. Med en person som också ser ut att vara väldigt etablerad inom sin bransch och med stor proffsighet och polerat yttre. Men här är kemin enormt mycket mer laddad av sexualitet. Direkt attraktion vid första blicken.

Jo, det kan bli spännande för singeln under 2020!

Stadgade tar försiktiga steg framåt, samboskap räcker bra istället för bröllop. Gifta Oxar tar sig an framtidsprojekt med sin kärlek på samma långsamma, metodiska sätt. Saturnus försiktiga sida påverkar verkligen alla Oxars kärleksliv. Men det ser lyckligt och passionerat ut. Särskilt under mars och april.

Vad händer gällande Oxens boendesituation? Sker en flytt under 2020?

Stjärnorna säger att även om du kan komma att kalla platsen där du hänger av dig dina ytterkläder för ditt hem (du kommer vara på resande fot mycket under 2020) så ser det inte ut som någon formell flytt. Du har fullt upp med att anpassa dig till alla förändringar inom arbete och livsplanering och tycks nöjd med hemsituationen som den ser ut.

Solen är planeten som styr över ditt hem- och familjeliv. Med två solförmörkelser under 2020 så innebär det att det vid minst två tillfällen kommer skaka en aning under ditt hustak. Familjemedlemmar kan gå igenom dramatiska upplevelser och oväntad information kan komma fram. Exempelvis kan du få kännedom om att du hastigt behöver renovera eller åtgärda en skada i hemmet. Familjemedlemmar kan behöva stöd och extra uppmärksamhet. De datum då detta kan inträffa är den 21 juni samt den 14 december.

Oxens syskon påverkas hårdare av förmörkelserna under 2020. Du kan behöva finnas där för en syster eller bror, eller bägge, då livet skakar om. Deras ekonomi ser ut att påverkas i samma veva som ditt familjeliv: den 21 juni respektive den 14 december.

Du befinner dig i ett förändringens år. Livet, kära Oxe! Häng med och ta det som ges dig och tacka för det som du har haft. Du går en spännande framtid till mötes.

3
76

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00