ANNONS

Årshoroskop 2020: Kräftan

/

Årshoroskopet för Kräftans år 2020. Inlägget innehåller reklam för min webbkurs.

***Missa inte mitt julerbjudande på MAGISK EKONOMISK MANIFESTATION- Hur man manifesterar pengar genom lagen om attraktion. Nu 72% RABATT! Gäller t o m den 15 december. OBS- Erbjudandet är begränsat i antal och kan därför komma att sälja slut innan den 15 december.***

Horoscope, Astrology, Zodiac, Cancer, Icon Images

Med sex förmörkelser under 2020 kommer livet bjuda på många förändingar och hastiga vändningar. Kräftan som är styrd av månen påverkas extra starkt då fyra av förmörkelserna är månförmörkelser. Du kommer ta beslut om nya livsvägar. Om det låter obehagligt så kan det vara betryggande att känna till att förmörkelser ofta för med sig händelser gällande beslut som i alla fall stod på tur. Förmörkelser är kända för att öka tidstempot. Ett beslut som du skjutit på framtiden kan tidigareläggas när ”livet säger så”.

De datum få livet kan förändras mycket är den 10 januari, den juni, den 5 juli samt den 30 november. Förmörkelsen den 10 januari och den 21 juni påverkar dig extra starkt då de äger rum i ditt eget stjärntecken. Sänk tempot en aning dessa dagar, håll agendan öppen och se vad som sker.

Den mest händelserika delen av ditt horoskop är ditt kärleksområde och sociala umgänge. Med turplaneten Jupiter i denna del av ditt horoskop så kommer 2020 bli ett viktigt år för kärleksrelationer men även för ditt sociala liv och umgänge. Eftersom denna del också styr över partnerskap i affärer, som ju kan ses som en form av äktenskap för företagare, så inräknas även detta i detta område.

Kräftan kan faktiskt ha så många fina möjligheter att välja mellan i kärlekslivet (och samarbetsmässigt), att det största problemet kan vara att välja den rätte/a!

Pluto och Saturnus befinner sig i samma del av ditt horoskop. Pluto är planeten som styr över kul, kreativitet och flirt. Det sociala livet präglas av ”lättsamhet och härligheter”. Kärleksaffärer och en lättsammare stämning. Men så finns också Saturnus där. Som styrare av ditt seriösa kärleksliv så har troligen Saturnus gett dig en seriös, äktenskapsliknande relation, de senaste två åren. Du kan ha inlett en relation med någon i affärsvärlden eller med en särskild titel eller högre befogenhet inom sitt yrkesområde. Personen har fått dig att känna dig trygg på många nivåer.

Singlar, som ännu inte funnit kärleken, kan som tillägg till personlighetstypen ovan nämnd, finna lyckan när de tar hand om sin hälsa under 2020. En person som arbetar med rehabilitering efter operation eller som en personlig tränare eller dietist finns i Kräftans kärleksstjärnor. Det är också möjligt att Jupiters internationella vibbar för med sig ett kärleksmöte i utlandet eller med en person som kommer från ett annat land.

Förlovningar och bröllop står helt klart på agendan för Kräftan år 2020. Om Kräftan bara vet vem den ska välja av alla fina alternativ…

Astrologiskt så kan man säga att Kräftan är de mest troliga att ackumulera rikedom och pengar i sitt liv. Deras inkomstplanet, Solen, befinner sig ju i deras första hus när de föds. Det som verkligen driver Kräftan är tanken på att bygga upp ett tryggt och säkert hem för sig själva och sin familj.

Med ett besök av den norra månnoden i Kräftans inkomsthus från och maj så tyder mycket på att Kräftan kommer fira ett överskott av pengar och tillgångar under 2020. Du kan ha mer än du behöver faktiskt!

Vid två tillfällen kommer din ekonomiska planet, Solen, att förmörkas under 2020: Den 21 juni samt den 14 december.

Vid dessa datum kommer du att fatta nya och viktiga beslut avseende dina pengar och inkomster. Det finns ofta med ett överraskningsmoment när förmörkelser äger rum. Något kan ske hastigt gällande inkomster eller utgifter vilket får dig att reflektera och agera på ett så flexibelt sätt som möjligt.

Din karriärplanet, Mars, kommer befinna sig i din karriärzon under 6 månader från och med den 28 juni. Mars är krigarplaneten men också den modige initiativtagaren till nya projekt och företagssatsningar. Under den andra halvan av 2020 kan du ägna mycket tid åt att ta din rättmätiga plats i din bransch, och vara beredd att försvara den! Dina konkurrenter kan vara tuffa men du står på dig. Snabba händelser såsom jobbförändringar eller nya långsiktiga planer ligger i pipen för dig från och med sommaren.

Kräftans hälsa är ett område som bör tas på allvar. Tre planeter i opposition till din egen Sol för med sig stress och utmaningar. Bästa sättet är att förebygga hälsoproblem genom att ”vara på bollen” hela tiden. Ät rätt, träna lagom mycket och försök att styra in dina tankar i positiva banor. Ben, skelett, knän, tänder, hår och hud är extra viktiga områden att ta hand om under hela året. Planeterna i opposition till dig befinner sig alla i Stenbockens tecken vilket styr över dessa kroppsliga områden.

Jupiter är din hälsoplanet. Som tidigare nämnt så befinner sig Jupiter i det sjunde huset för seriösa kärleksrelationer och socialt liv. Det ger en tydlig signal om att glädjefyllda stunder med din kärlek och dina närmaste laddar dina batterier mer än någon annat under 2020. När ditt känslosliv är glatt, mår din fysiska hälsa bättre.

0
65

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00