ANNONS

Årshoroskop 2020: Vågen

/

Årshoroskopet för Vågens år 2020. Inlägget innehåller reklam för min webbkurs.

***Missa inte mitt julerbjudande på MAGISK EKONOMISK MANIFESTATION- Hur man manifesterar pengar genom lagen om attraktion. Nu 72% RABATT! Gäller t o m den 15 december. OBS- Erbjudandet är begränsat i antal och kan därför komma att sälja slut innan den 15 december.***

Horoscope, Astrology, Zodiac, Horizontal, Icon Images

Vågens horoskop inför 2020 ger ledtrådar om att flera livsområden kommer aktiveras starkt av planeterna.

Ditt fjärde hus för familj, boende och känslomässiga rötter och minnen är ett av dem. Det kommer ske väldigt mycket inom det här området under 2020. Det här livsområdet har varit under stark förändring ända sedan år 2008. De senaste två åren är det som om takten har ökat än mer. Anledningen är Saturnus besök i detta hus det senaste två åren.

Saturnus är känd för att ge oss livsläxor och extra ansvar. Saturnus är också bra på att få oss att rensa ut sådant som vi inte längre behöver. Med Saturnus i huset för hem och familj så kan de materiella sakerna har rensats ut i en rätt imponerande takt. Ett stort boende kan ha bytts mot ett mindre och familjecirkeln ha krympt. Familjelivet kan ha känts som en börda och du kan ha tvingats att tassa på tå för att undvika familjegräl med en äldre person eller andra familjemedlemmar.

Du har verkligen fått kämpa!

Med turplaneten Jupiter i denna del av ditt horoskop sedan den 2 december så kommer nu familjelivet och ditt hem att få ta del av expansionsmöjligheter och glädje, Inte bara plikter och slit och släp. År 2020 kommer bli ett lyckligare år än 2019.

Ska du flytta, eller inte? Saturnus sitter som en liten bister hustomte på din ena axel och säger: Nej. På din andra axel har du glade Jupiter som säger: Ja, för sjutton, gör det, livet är ett äventyr!

Du har troligen levt på mindre yta och med mindre saker de senaste två åren, livet kan ha känts som att du knappt har plats för att andas i ditt boende och familjeliv.

Det klokaste rådet är troligen att sitta kvar i ditt hem även under 2020. En flytt är möjlig men det skulle inte bara automatiskt bli lättare. År 2021 ser mycket ljusare och bättre ut för att faktiskt flytta. Satsa på att renovera och göra ditt boende smartare genom att använda ytan bättre. Du har flöde för detta under hela året.

Mars, är din kärleksplanet. Under 2020 kommer Mars att befinna sig i ditt kärlekshus under en ovanligt lång period: 6 månader. Hela den andra halvan av 2020 kommer du se mycket liv och rörelse i kärlekslivet men även i ditt sociala liv. Fester, inbjudningar, firanden och kärleksmöjligheter kommer att dyka upp titt som tätt. Det hela startar i slutet av juni och pågår sedan resten av året. De kärleksmöjligheter som dyker upp kommer ge dig kraft och glädje och hjälpa dig när familjelivet och boendet kräver mycket av dig. En familjemedlem kan vara tveksam till ditt nya val av kärlek och sätta ned foten. Ja, du har det inte helt lätt!

Din släkting kan ha en viss poäng, du tenderar att fatta kärleksbeslut väldigt snabbt under sommaren och hösten. Hoppa inte i galen tunna! Personer i uniform eller med en väldigt atletisk/stark profil såsom en bodybuilder eller egenföretagare kan ta Vågensingeln med storm. Den sexuella attraktionen är det som styr! Klassiska mötesställen såsom fester, barer eller nöjesställen är där singeln kan finna kärleken men även på gym eller träningsställen.

Stadgade Vågar kommer märka av samma rusch och energi i det sociala livet. Det är ett väldigt kul år med så mycket möten med vänner, nära och kära! Vågen håller stolt sin partner i handen och svingar champagneglaset med den andra!

Tack vare att din styrare, Venus, besöker ditt internationella hus för resor och nya livsupplevelser under tiden april- början av augusti så ser våren och sommaren ut att bjuda på otroligt fina, närmast lyxiga resupplevelser. Utbildningsmöjligheter i utlandet kan också dyka upp. Kanske slå två flugor i en smäll och ta med familjen till utlandet där du samtidigt kan läsa vissa kurser?

I deccember 2020 flyttar Jupiter in i Vågens femte, flirtiga och njutingsfulla hus. Åh, Vågen, livet blir bara bättre, roligare och härligare!

Det är inget typiskt karriärår för Vågen. Ändå kommer året att bjuda på mycket nytt. Med Pluto, din ekonomiska planet, i ditt livsområde för hem och boende så har många Vågenfödda arbetat från hemmet eller med service och tjänster riktade mot bostads/fastighetsvärlden. Inredning, hotellverksamhet, mat och restaurangbranschen är alla inom branscher där Vågenfödda har tur med arbete.

Under mars och april kommer Jupiter att resa nära Pluto. Jupiter ger tur och möjligheter till den planet som den vidrör. När Vågen kombinerar skrivande, tal, undervisning, eller PR/marketing med fastighetsvärldens områden, som ovan nämndes i stort, så kommer Vågen få mer tur i karriären.

Det är också mycket möjligt att Vågen satsar på en vidareutbildning för att förändra karriären och förbättra karriärmöjligheter ytterligare. Inredarutbildning, fastighetsförvaltare eller mäklare kan vara några av de alternativ som lockar. För att nämna några alternativ.

Under mars och april kommer pengarna på banken för det arbete du utför också. Två härliga ekonomiska månader!

Under 2020 väntas 6 förmörkelser. Fyra av dem kommer påverka din karriär. Du kommer få se att mycket förändring är på gång i din bransch. Årets första förmörkelsen den 10 januari är särskilt stark för den påverkar både din karriär men också ditt familjeliv och din ekonomi. Förändringar kommer att behöva göras. Försök att ha så mycket tålamod med familjemedlemmar, särskilt föräldrararketyper och äldre personer, som möjligt. De tycks gå igenom kriser och eget drama vid denna tidpunkt.

Solförmörkelsen den 21 juni påverkar också din karriär. Återigen finns ett behov av att finslipa din plan och göra förändringar.

Din hälsa har prövats de senaste åren. Du har haft tuffa aspekter i ditt horoskop och har varit tvungen att ta din hälsa på mer allvar. Hanterande av stress och ”att springa i ekorrhjulet” har tagit på dina krafter. Under 2020 ser ut motiverad ut att ta hand om dig. Det hjälper ditt välmående.  När december kommer så släpper många av dessa tuffa aspekter och du kommer känna av en märkbar bättring i hälsa och livsenergi.

Under 2020 vänder mycket för dig, till det bättre, kära Vågen!

9
106

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00