ANNONS

Årshoroskop 2020: Tvillingarna

/

Årshoroskop för Tvillingarnas år 2020. Inlägget innehåller reklam för min webbkurs.

***Missa inte mitt julerbjudande på MAGISK EKONOMISK MANIFESTATION- Hur man manifesterar pengar genom lagen om attraktion. Nu 72% RABATT! Gäller t o m den 15 december. OBS- Erbjudandet är begränsat i antal och kan därför komma att sälja slut innan den 15 december.***

Horoscope, Astrology, Zodiac, Twin, Icon Images

Det väntar dig ett år av stor personlig transformation. Jupiter, Saturnus och Pluto befinner sig i ditt åttonde hus. Det åttonde huset förknippas ofta med Fågel Fenix. Det är dags att resa sig ur ruinerna av det som inte längre är förknippat med livskraft.

Året kommer ha en stor psykologisk inverkan på ditt liv. Ett nytt du kommer födas som ett resultat av förändringar, avslut och avsked. Du kan uppleva en stress i samband med att livet händer. Se det som energiportaler som du måste passera för att träda ut i livet som en ny, förvandlad person.

Det åttonde huset är starkt förknippat med pengar som man delar med andra, såsom banklån, gemensam ekonomi med en kärlekspartner, arvtagare, bidrag som kommer från myndigheter eller via underhåll och bodelning. Förskott på arv, eller ett faktiskt arv, eller gåvor, är ofta en effekt av att ha Jupiter i det åttonde huset.

Du kan få se en större summa pengar landa på bankkonto under året. Det är mycket möjligt att det handlar om ett banklån för att uppfylla en dröm, såsom att köpa ett nytt boende eller kanske bil eller båt. En försäkringsutbetalning, större skatteåterbetalning eller hanterande av stora tillgångar, via ett dödsbo, kan alternativt vara något som gör att du hamnar i förarsätet med en stor summa pengar/tillgångar vid din sida. Det är ett bra år för att betala av skulder. Om du inte redan har en kunnig bankman som ger dig personliga råd, så ska du skaffa det redan när året börjar. Med lite smart planering kan dina pengar växa genom aktier eller bonus och  kommissionssystem.

Tvillingarnas ekonomiska planet är Månen. Under 2020 kommer fyra stycken månförmörkelser att äga rum. Det innebär att Tvillingarnas ekonomi kommer att behöva en viss korrigering. Stora och viktiga förändringar i hur du hanterar dina pengar och din ekonomi väntar dig. Du kan ha blundat för verkligheten och varit lite för optimistisk gällande dina pengar. I samband med förmörkelserna den 10 januari, 5 juni, 5 juli, samt den 30 november visar dig förmörkelserna var du behöver göra en förändring. Den starkaste av dem, gällande din ekonomi, är den förmörkelse som äger rum den 10 januari. Den månförmörkelsen äger rum i ditt inkomsthus OCH påverkar din ekonomi planet.

Det är alltså det första som sker på det nya året: att du inser att din ekonomiska situation dolt något som inte du inte uppmärksammat, eller att du har fört dig själv bakom ljuset genom överdriven ekonomisk optimism. Ett nytt jobb eller en förändring på ditt arbete kan vara något av det som överraskar dig den 10 januari.

En solförmörkelse i ditt inkomsthus den 21 juni ger dig en superpotent nystartskraft för dina pengar och tillgångar. En tid då du kanske lägger upp en ny budget eller som på annat sätt markerar en stor förändring gällande din ekonomiska situation och vad du ger värde här i livet.

Tvillingarnas kärleksliv är präglat av både äventyr och tristess. Du har Jupiter, din kärleksplanet, i den passionerade delen av ditt horoskop. Men där finns också strikte Saturnus och transformative Pluto. Detta ger en effekt som kan upplevas som att kärlekslivet är bitterljuvt. Ena dagen är du redo att ta stora modiga kliv för att njuta av livet. Den andra är du mer konservativ än någonsin och viker inte en tum för dina begär. Eller så är du kritisk i valet av en ny date att du endast går på några få ”kvalitetssäkrade” dates. Kärleksåret 2020 blir som en blandning av upplevelser av sött och surt.

Tvillingarna kommer attraheras av äldre, kloka personer, alteranativt, en ung person med mycket konservativ läggning. Någon som verkar äldre än sin ålder. Traditioner och gammal sedvana tycks prägla livet hos de personer som Tvillingarna möter i kärleks- och socialt liv. Personerna är duktiga inom sitt yreksomåde, troligen höginkomsttagare och tycks fulla av kunskap och erfarenheter, något som kunskapstörstande Tvillingarna alltid attraheras av.

Det åttonde huset styr också över sexualitet. Med Jupiter i denna del av ditt horoskop så kommer du vara benägen att experimentera mer i sexlivet och intima relationer. En glödande gnista mellan dig och en person kan slå till blixtsnabbt under året. Den sexuella kemin styr mycket under av Tvillingarnas kärleksliv år 2020. Här kommer det ”vilda” och bryter av den allvarliga stämningen som kan råda i din relation eller ditt datingliv. Stadgade Tvillingarna får också denna dubbla upplevelse av passion och försiktighet.

Tvillingarna hanterar också sitt sociala liv med en viss återhållsamhet. Hellre ett bra kalas eller middagsbjudning i månaden än 5 event där du inte känner att umgänget är helt rätt.

Tvillingarnas hem- och familjezon är överlag tomt under 2020, bortsett från kortvariga planettransiter. Det betyder varken dåligt eller bra. Istället tyder det på att din fokus ligger på andra områden, såsom gemensam ekonomi, personlig utveckling och kärlek. Du tycks nöjd med boendet såsom det är.

Din familjeplanet är densamma som din egen styrarplanet, Merkurius. Trogna läsare vet att Merkurius beger sig retrograd ett antal gånger per år och att detta, särskilt för Tvillingarna, kan innebära en viss fundering över riktningen i livet. Men alltså även reflektion gällande ditt hem och boende samt familjeliv.

De tider som Merkurius kommer få dig att tänka i nya banor och söka efter nya alternativ, möjligen också återvända till tankar på gamla bostäder eller tidigare livsspår, är under:

17 februari- 10 mars

18 juni- 12 juli

14 oktober- 3 november

Funderar och överväg dina alternativ under dessa perioder men agera UTANFÖR dessa datum när det gäller boende och familjebeslut och/eller viktiga livsval.

En renoveringen där hemma är gynnad under tiden den 22 augusti-22 september. Den 2-28 oktober är gynnsam för inköp av vackra inredningsdetaljer och nya möbler.

När år 2020 närmar sig sitt slut kommer du att se tillbaka på ett år då livet har varit allt annat än händelslöst! Och precis då, i december 2020, så flyttar Jupiter in i ditt internationella hus och ett år fullt av resande och nya utbildningsmöjligheter öppnar sig för dig. Om år 2020 är ett äventyrens år för ditt inre så kommer 2021 vara det på ett världsligt, utåtriktat plan.

0
62

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00