ANNONS
PersonuppgifterCookies

Årshoroskop 2020: Skorpionen

/

Årshoroskop för Skorpionens år 2020. Inägget innehåller reklam för min webbkurs.

***Missa inte mitt julerbjudande på MAGISK EKONOMISK MANIFESTATION- Hur man manifesterar pengar genom lagen om attraktion. Nu 72% RABATT! Gäller t o m den 15 december. OBS- Erbjudandet är begränsat i antal och kan därför komma att sälja slut innan den 15 december.***

Ditt tredje hus, som styr över kommunikation, lärande, tal och skrift är den starkaste delen av ditt horoskop under 2020. Jupiter, turplaneten som expanderar allt den rör vid, passerar genom ditt tredje hus under 2020. Detta är särskilt goda nyheter för studenter, journalister, författare och lärare. Fokus på lärande och undervisning är stor. Andra yrkesområden som har tur med denna Jupiter-transit är personer inom PR, försäljning och marknadsföring.

Jupiter är förknippad med utlandet. Chanser till studier eller projekt utomlands, eller med internationella influenser, ökar under 2020. En författare eller lärare som hittills haft Sverige som bas kan nu utöka sin mark.Månförmörkelser påverkar alltid Skorpionens studie- och reseplaner då månen styr över högre lärande och internationella resor. Den 10 januari och den 21 juni för med sig nyheter som gör att Skorpionen kan tänka om gällande resor och lärande.

Resor bör undvikas vid dessa tider. Förmörkelsen den 10 januari påverkar din styrare, Pluto, direkt. Skorpioner kommer känna av förmörkelsen på ett personligt plan. Det som sker kan ge dig tankar som att omedelbart göra en hastig personlig förändring eller starta en kroppslig detoxresa.

Jag älskar hur din ekonomiska planet, Jupiter, reser tillsammans med styraren av ditt inkomsthus under 2020. Jupiters och Saturnus närhet till Pluto gör detta till ett år då pengarna och överflöd tycks givet för dig. Du kommer tjäna pengar på sådant som DU älskar att göra och arbeta med. Det kommer kännas lättare och roligare att tjäna pengar under 2020. Mars och april ser särskilt härliga ut med stora utbetalningar och inkomster till dig.

Du kanske börjar bli van vid att höra talas om de goda inkomstmöjligheter för dig. Du har haft fina aspekter för att höja dina inkomster de senaste två åren. I år satsar du kanske lite av dina sparade pengar på kunskap: intellektuella satsningar är som godis för dig! Kurser, workshops, resor, föreläsningar och böcker föder din själ och hunger på mer klokskap. Som tidigare nämnts så är det ett väldigt gott år för personer inom informations/undervisningsbranschen, författare, journalister, PR/Marketing och försäljare.

Du hanterar det ökade inkomstflödet väl. Du använder dig av klok utvärdering och satsar troligen på en långsiktig budget, som du håller.

Du ser nöjd ut över vad du har åstadkommit i din karriär än så länge och låter karriären rulla på som den har gjort hittills. I maj tycks du särskilt lycklig och stolt över alla dina åstadkommanden i jobbet. Grattis till dig för du har förtjänat allt som du har lyckats med hittills!

När det gäller Skorpionens hem så kommer det hända mycket mer jämfört med det som sker i karriären. Det är som en förändringsenergi som sakta stegras i takt med att året går.

Saturnus kommer tillfälligt att flytta in i ditt hus för hem och familj i slutet av mars. Saturnus är känd som den strikte professorn som ger dig hemläxor och extra ansvar att axla. Med Saturnus i denna del av ditt horoskop under tiden slutet av mars- 1 juli så kan du märka av att ditt ansvar i hemmet eller för en familjemedlem, känns tyngre. Ditt boende kan också kännas mer isolerat eller ensligt. Efter juli kommer Saturnus flytta tillbaka in i ditt tredje hus. Men i december flyttar Saturnus in i ditt boende- och familjehus för att stanna i flera år. Ansvar och prövningar i familjelivet och det fysiska hemmet kommer luttra dig.

Jupiter kommer också att flytta in i ditt fjärde hus i december. Jupiter bringar med dig lycka och tur, vilket är skönt. Det lättar upp den bistra Saturnus-energin en aning för Jupiter för ofta med sig underbara gåvor.

Det är mycket möjligt att du tar beslut om en flytt eller en större renovering från och med i december. Kanske börjar tankarna kring detta redan under tiden mars-juni men det är först i december som du gör slag i saken.

Med Jupiter i denna zon från och med december 2020 så väntar inte bara ett, utan två, år av ökad fertilitet för Skorpioner i barnafödande ålder. Åren 2021 samt 2020 kommer många Skorpionen välkomna nya små bebisar i sina liv.

Och, kärlekslivet då?

Det är som om man kan dela upp det lyckliga kärlekslivet och det mer, hm, arbetssamma, i två personlighetsgrupper: singlarna och de stadgade.

Singlarna är absolut de som får det roligaste året 2020! Skorpionensingel går igenom en period av att dejta fritt och testa lite av varje. Ena dagen en viss personlighetstyp, den andra en annan typ. Kärleken kan dyka upp varsomhelst: på busshållsplatsen, när du klipper gräsmattan framför ditt hus eller någon annan väldigt ”vanlig” plats.

Skorpionsinglar kan möta nya personer genom familjen. Om en mamma eller familjemedlem vill introducera dig till någon- lyssna då! Likaså kan du möta en flirt på ett familjekalas snarare än i klassiska mötesplatser såsom barer och nöjesställen. En person som du tidigare var tillsammans, eller hade en kärleksrelation till, kan dyka upp i ditt liv igen. Även om du inte går in i relationen igen så kan du må bra av att få ”avsluta allt en gång för alla”. Det är också en form av kärlek att få läka band och minnen.

De stadgade Skorpionerna går igenom en mer prövande period. Hårt och dedikerat arbete krävs för att hålla lågan vid liv och för att ta sig igenom denna prövande tid. Kärleken måste vara lika intensiv som viljan att praktiskt visa den , dagligen. Annars dör intresset ut. Den stadgade Skorpionens partner kanske börjar ta sig friheter som inte känns helt ok. Hur långt ska Skorpionen gå för att behålla sin partner? Hur mycket arbete är det värt för att behålla relationen? Det är frågor som många stadgade Skorpionen kan komma att ställa sig under 2020.

Venus är Skorpionens kärleksplanet. Under 2020 kommer Venus att tillbringa 4 månader i din passionerade del av horoskopet: 3 april- 7 augusti. Det sociala livet kommer vara hektiskt och singlarna kommer få många möjligheter till att gå på date, särskilt under april. Mycket kommer ske i Skorpionens kärleksliv under dessa intensiva månader. I augusti kommer många Skorpionen har nått en klarhet  gällande riktningen i kärlekslivet.Året avslutas härligt med att Venus besöker ditt eget tecken från och med den 21 november till och med den 15 december. Kärleken söker upp dig och du får den uppvaktning och demonstration av kärleksfulla handlingar som du önskar dig! Med Venus i ditt inkomst hus från och med den 15 december så kan en kärlekspartner visa sin kärlek på ett rent materiellt plan.

Vackra julgåvor år 2020 väntar dig troligen! Singlar kan träffa en person i samband med att hen tar hand om in ekonomi såsom vid ett bankmöte, en fastighetsmäklare eller träff med en ny revisor. Personen tycks involverad i hur du hanterar och förvaltar dina pengar.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00