ANNONS

Årshoroskop 2020: Lejonet

/

Årshoroskopet för Lejonets år 2020

Horoscope, Astrology, Zodiac, Lion, Icon Images

Under våren 2019 påbörjade Lejonen en spännande karriärresa som kommer att pågå ända fram till 2026. Och det är just arbete och dina tjänster och service till världen som kommer att prägla år 2020.

Tursamme Jupiter befann sig i ditt nöjeslystna femte hus under hela 2019. Många Lejon har säkert njutit mer än vanligt av att resa, unna sig lite extra lyx i tillvaron och att ägna sig åt sina barn/fertilitet eller en hobby som känns så rolig att det är som en lek!

Med Jupiter i det sjätte huset för dagligt arbete och hälsa under 2020 så är det nu dags att kvala upp ärmarna en aning.

Jupiter befinner sig i Stenbocken och det kommer bli mer plikt än nöje på menyn. Arbetssökande kommer inte gå sysslolösa länge med tursamme Jupiter i den här positionen. Det kommer finnas chans till flera nya inkomstströmmar för den som söker det.

För anställda Lejon så kan det också dyka upp möjligheter att skapa inkomster vid sidan av. Det är mycket troligt att de anställda Lejonen tackar ja till dessa extrainkomster.

Egenföretagare kan få så mycket att göra att det kan bli dags att överväga att anställa en assistent på jobbet eller i hemmet för att klara av att få ihop allting. Det är ett ypperligt år för att ta in extrahjälp och för att praktisera ”delegering av ansvar”. En person som anställs av ett Lejon under 2020 kan visa sig vara en riktig pålitlig, guldgruva!

Med Uranus i Lejonens karriärhus sedan mars 2019 så kommer Lejonen uppleva många och hastiga förändringar i arbete och karriär under kommande 6 år. Uranus är teknikens planet likväl som samarbetsplanet. Nu kan Lejonen komma att arbeta i team med andra likasinnade eller ta sin talang och kunskap till nya nivåer genom att börja marknadsföra dem online. Kodning, sociala medier, contentproducers, bloggare, Instaloggare, You Tubers, systemvaror och uppfinningar rimmar väl med det som kan dyka upp för Lejonen i arbetsväg.  Lejonen karriär kommer ta oanade vändningar under 2020 och framöver. Precis när Lejonet tror att jobbet är under kontroll så tycks spelplanen förändras igen. Lejonen kommer sukta efter frihet att själva påverka sitt arbete. Frilansuppdrag och chansen att vinka adjö till klassiska 9-5-jobb kommer locka många Lejonen.

Trots alla denna rörelse kring arbete och karriär så är Lejonens ekonomi ett relativt lugnt område under 2020. Inkomsthuset är inte ett starkt hus under året. 2020 är ändå ett år präglat av överflöd och gott finansiellt flöde- som ett resultat av det ökade arbetstrycket. Men med få planeter på plats i den ekonomiska zonen så är det största hotet mot en svag ekonomi, att Lejonen spenderar för mycket utan att ha koll på vad som kommer in och vad som därmed KAN gå ut. Gör upp en budget och håll dig till den så kommer året att avslutas rikare än det startade.

Lejonets kärleksliv är ett viktigt område under 2020. Uranus är Lejonens kärleksplanet. Singellejon tassar väldigt försiktigt när Uranus befinner sig i Oxen, som den kommer göra under 2020 och under kommande år. Lejonen brukar vara lite mer modiga än så men just nu är det viktigt att granska och utvärdera nya kärleksmöjligheter som dyker upp.

Med Uranus i det prestigfyllda området i horoskopet så kommer kärlekslivet vara något som Lejonen verkligen prioriterar. Lejonen söker verkligen efter ett harmoniskt kärleksliv. Men det måste leva upp till de kriterier som Lejonen känner är viktiga.

Lejonen kommer att attraheras av framgångsrika personer, sådana som har lyckats inom sin bransch och kanske rent av är lite ”kända” för sin expertis. Personer som befinner sig högre upp i rang än dem själva. Det kan innebära att Lejonsinglar inleder en relation med en chef eller överordnad. Perioden mitten av mars- juni kan kärlekens gnistor glimma till på kontoret.

Det är alternativt möjligt att en chef eller kollega är den som introducerar Lejonen för en ny person.

När december 2020 startar så är det som att det riktigt ”smäller till” i Lejonens kärleksliv. På ett positivt sätt! För första gången på 12 år så inleder Lejonen ett typiskt kärleksår. En seriös kärlek kan befästas i ett äktenskap eller samboende med start i december 2020 och under 2021. En ny person med stor framtidspotential kan komma in i singelns liv. Stadgade kan njuta mer tillsammans och uppnå en harmoniskt period då allt tycks flyta.

Lejonets boende och familjeliv tycks vara under utvärdering. Som en skavande känsla av att något som behöver förändras. Det kan vara en relation till familjemedlem/mar eller en fysisk plats att bo på. Familjen och boendet kan kännas underbart och varmt ena stunden för att i nästa kännas svårt och fullt av motstånd. Släktingar kan pendla mellan konservatism och äventyrsläge. Lejonen kan växla mellan att den ena dagen känna sig redo för att flytta för att nästa dag känna rädsla kring att göra ett misstag. Det kanske inte är så lätt att hänga med i svängarna! En mellanlösning kan vara att Lejonen bor kvar men att en smartare användning av bostadsytan görs möjlig genom att flytta väggar eller bygga sovloft och liknande.

För Lejonen som verkligen måste/vill flytta så ser månaden april bäst ut. Då reser lyckosamme Jupiter tillsammans med Pluto, Lejonens boendeplanet. En lyckad försäljning eller inköp av ett nytt, bättre boende är mycket möjlig. En familjemedlem kanske visar sin generositet och bidrar till en kontantinsats eller ställer sig som medlåntagare.

Jupiter styr över det internationella. Ett boende med koppling till utlandet kan också dyka upp.

Att trivas i sitt hem och känna sig trygg på rätt plats inverkar på Lejonens hälsa. Det är viktigt att befinna sig i känslomässig balans så mycket som möjligt. Med Jupiter i det sjätte huset så kommer Lejonens 2020 präglas av att få hälsa, träning och välmående under kontroll. Det är ett klassiskt år för viktminskning, att rensa ut överflöd och onyttigheter och rena kroppen. Att många planeter rör sig igenom Lejonens sjätte hus signalerar att Lejonen är medvetna och aktiva när det gäller att ta hand om sig. Hälsan ser god ut. Lejonen kan också bli mer involverade i att hjälpa nära och kära som inte mår helt bra.

Under perioden mars- juni så kan Lejonen känna sig lite tillfälligt ur balans men det repar sig. Från och med december kan det vara läge att dra i handbromsen gällande mycket arbete. Då måste Lejonens hälsa börja prioriteras än mer.

3
79

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00