ANNONS

Årshoroskop 2020: Vattumannen

/

Årshoroskopet för Vattumannens år 2020

Horoscope, Astrology, Zodiac, Aquarius, Icon Images

Vattmannen är det tecken som mest förknippas med uppfinnare och nytänkande personer. Tekniknördarna och genierna. De som envetet leder andra mot förändring.

Vattumannens styrare är Uranus. Sedan mars 2019 befinner sig Uranus i Oxens tecken. Detta skänker en mycket mer konservativ och lugn stämning till Vattumannen sliv, än vanligt. Kanske måste inte livet förändras jämt? I alla fall inte just nu.

När 2020 startar så har Uranus befunnit sig retrograd sedan augusti 2019. Många tankar och planer kan ha gått genom Vattumannens huvud sedan dess. Vilken riktning ska du ta? Vad känner du dig bekvämast i att välja i livet?

Att Uranus backar i ditt hus för känslomässig rötter, hem och familj bidrar till att känslorna under hösten 2019 kan ha varit en aning upp och ner och fram och tillbaka gällande val inför framtiden.

När Uranus vänder framåt igen den 11 januari 2020, i samband med en förmörkelse och Saturnus och Pluto möte så kommer proppen att gå ur! Val kommer att kunna göras och tydliga riktlinjer för livet kommer bli lättare att dra upp inför framtiden. Förmörkelsen kommer att skynda på tiden. Det du har skjutit på framtiden kommer bara att behöva SKE från och med årets start.

Uranus påbörjade sitt arbete med att förnya ditt boende och ditt familjeliv i mars 2019. Planetens arbete kommer att fortgå tills år 2026 så mycket är att vänta gällande planer på boende och hastiga känslomässiga uppbrott. Familjelivet och relationer till föräldrar kan komma att drabbas av drama och plötsliga ”ändrade spelregler”.

Som Vattuman är du van vid snäva kast vilket är skönt! Ett flertal flyttar eller bostadsköp/försäljningar är att vänta under kommande år. Det kanske inte är så mycket den fysiska flytten av ditt boende som tar energi, som den känslomässiga biten och dina minnen från barndomen. Flexibilitet och anpassningsbarhet kommer att krävas. Förändring är är det enda konstanta.

Din ekonomi ser positiv ut. Neptunus, som styr över dina inkomster och ägande, signalerar fortsatt (som har skett under de senaste åren) att du finner lyckan när du kan arbeta med något som fyller en högre mening för dig. Kombinationen spiritualitet och pengar är genvägen till höjda inkomster. Om företaget du arbetar för uppfyller dina krav på att ge tillbaka till behövande eller arbetar för att upplysa världen om hur den kan förbättras, så hittar du rätt.

Vattumannen kan känna sig kallade att arbeta inom det andliga området eller att ägna sig åt ”gudomlighet uttryckt i det materiella”: såsom fotografier, skrivande, poesi, måleri eller film.

Trenden att kombinera din själs längtan med din yttre karriär har pågått sedan 2008. Du behöver känna att ditt arbete här på jorden fyller en viktigare funktion än att bara betala för mat och räkningar.

Under den andra hälften av 2020 är det mycket möjligt att Vattumannen sätter sig i skolbänken igen. Eller satsar på att uttrycka sig genom tal och skrift. Författare, journalister, contentproducers, Influencers, marketing och PR och försäljning kommer medföra mycket rörelse och ljud i Vattumannens liv! Anledningen är att Mars besöker ditt tredje kommunikativa hus under rekordartade 6 månader. Mars kan ibland bli både tålamodsfattig och lite krigisk i sitt sätt. Då planeten påverkar din kommunikationsförmåga och inlärning så är det ett gott råd att minnas att lägga band på dig och att öva på tålamod när du studerar eller talar/skriver.

År 2020 ser väldigt framgångsrikt ut då tursamme Jupiter, kommer befinna sig nära din karriärplanet, i ditt tolfte hus i Stenbockens tecken. Du tycks planera något stort, ladda om, eller kanske sitter med ett presigefyllt uppdrag som kräver arbete bakom lyckta dörrar. Din största utmaning blir att nå en balans mellan alla lyckliga händelser i jobb och framtidsplanering och ditt känslomässiga- och hem/familjeliv.

Du fixar det så klart.

I december 2020 flyttar Jupiter in i ditt första hus och det väntar dig en underbar nystart i livet. Det kommer då vara 12 år sedan du hade besök av Jupiter i ditt eget tecken. När Jupiter befinner sig i det första huset så brukar man säga att planeten befinner sig i horoskopets hjärta. Det är upp till dig att expandera inom vissa områden. Att välja nya mål. Vilka? Det väljer du själv!

År 2020 är mycket av ett förberedande år för allt det härliga som sker från och med december 2020. Men innan dess kommer massor ha hänt gällade ditt arbete, boende och inre känslomässiga beslut. Du kommer släppa mycket gammalt bagage. Det är nödvändigt för att lättare kunna möta den underbara supernystartschansen som väntar från och med december 2020.

Misströsta inte om livet känns en aning ”stillastående” eller oklart när år 2020 börjar. Du kommer se hur det rör på sig redan i januari! I samband med förmörkelsen den 10 januari så kommer stora förändringar gällande arbete och hälsa visa dig riktlinjerna inför framtiden. Det är en väldigt spirituell anda kring det som startar och avslutas. Du kan känna att du når oerhört viktiga inre insikter.

Med så mycket händelser i arbete och familjeliv så är det inte underligt att kärlekslivet ser rätt lugnt ut. Även du har gränser för hur mycket du kan hålla i luften på samma gång!

Du befinner dig i en mycket självständig period i livet. Det är en härlig känsla att ”styra båten själv”. Men visst, det är inte toppen för kärlek. Intressant att notera är dock att den norra noden, en karmapunkt på stjärnhimlen, flyttar in i ditt seriösa kärlekshus i maj 2020. Detta säger mig att många viktiga lärdomar och möten med både vänner och i kärlekslivet kommer kännas som ”skapade av ödet”. En ny person som kommer in i ditt liv kan kännas som någon som du har känt i ett tidigare liv eller som att du och hen har en särskild livsuppgift att genomföra tillsammans. Att ni delar ett spirituellt kall.

Stort.

Perioden den 20 juli och en månad framöver ser extra härlig ut för kärlek och socialt liv. Du roar dig, reser och lämnar plikterna under den här perioden. Ta semester då om du kan!

2
91

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00