ANNONS

Årshoroskop 2020: Fiskarna

/

Årshoroskop för Fiskarnas år 2020.

Horoscope, Astrology, Zodiac, Fish, Icon Images

År 2019 var ett stort karriärsår för dig. Du har skördat frukterna av dina ansträngningar och kan lämna karriär och jobb en aning. (Om du inte längre yrkesarbetar så kan du istället ha fokuserat mycket på att finna en vinnande livsstruktur och långsiktig planering inför framtiden.)

Om du startar 2020 i behov av ett nytt jobb så kan Jupiter, som också är din karriärplanet, ge dig vägledning: ju mer du vänder dig till dina vänner och sociala kontakter, desto mer öppningar får du i jobbsökandet. Det elfte huset styr över teknik, programmering och välgörenhet samt samarbeten. Håll dig uppdaterade om det senaste och se till att ”hålla dig framme”. Jupiter är en internationell planet, vilket antyder att ett arbete eller en ny tjänst kan ge dig möjligheter att resa utomlands eller studera under 2020.

År 2020 kommer bli ett år då många sociala händelser och nya kontakter kommer in i ditt liv. Lyckoplaneten Jupiter, som för med sig att det område där planeten passerar, expanderar, är den som sätter fart på mingel och nya vänskaper.

Det elfte huset, där Jupiter kommer befinna sig under hela år 2020, kommer ge dig fina möjligheter att lära dig mer om ett ämne eller ett intresse som du älskar. Dina hjärtefrågor och hobbies kommer föra dig samman med andra som delar dina intressen. Du kommer fylla på din kontaktlista med nya namn så var beredd med din smartphone eller visitkort när du ger dig ut på mingel, work-shops eller nätverkskvällar med vänner och bekanta.

Din ekonomi ser spännande ut. Din ekonomiska planet är Mars. Det hör inte till vanligheterna, men Mars kommer stanna i ditt inkomsthus i 6 månader under 2020! Detta kommer ge dig mycket händelser och nyheter samt beslut att fatta när det gäller pengar, inkomster och boende/ägande. Det ser ut som att 2020 kommer ge dig mer pengar! Mars vistelse i ditt inkomsthus startar i slutet av juni. Det blir ett hektiskt ekonomiskt halvår därefter! Till detta kan du även lägga till perioden ca 20 mars-20 april. Denna är din återliga inkomsttopp!

Mars är krigarens och modets planet. En av de största lärdomarna som Mars i ditt inkomsthus en så stor del under 2020 kommer medföra, är att göra dig mer modig gällande ekonomiskt beslut. Ja, det kan gå snabbt och vara avgörande steg. Men du uppmanas att utesluta rädsla för förslust eller misstag.

Ta stöd av din välkända intuition och fatta beslut utfrån om de ekonomiska besluten ”känns” bra.

Även om ditt år 2020 kommer vara fullt med sociala tillställningar så är det inte nödvändigtvis ett superromantiskt år. Det elfte hus är mer av ett självständigt hus. Singlar vill inte känna sig bundna utan vill kunna leva sina liv så som de önskar. Stadgade kan känna att de behöver mer frihet i relationen. Kombinationen av intressen och kärleksliv är det ultimata!

Ta med din partner i sociala sammanhang. Du kanske kan locka med hen att intressera sig för det som du älskar att göra på fritiden.

Singlar kan faktiskt finna kärleken via en vänskap eller genom ett nätverk. Och, nätdejta! Det elfte huset styr över internet och innovation. Att finna kärleken via plattan, Tinder eller i sociala medier, vore helt rätt!

Ditt kärleksliv är som glittrigast och roligaste under slutet av juni och nästan hela juli. Du roar dig mer och det sammanfaller med semestertider vilket ger dig tid att släppa plikter och ägna dig åt nöjen och glädjeämnen i livet såsom att resa och flirta!

Fiskarnas boende ser ut att vara en rätt lugn historia i början av  av året. Inte mycket förändras. Du verkar nöjd med situationen som den är. Händelser och förändringar börjar ta fart i april och fortgår sedan under sommaren till och med början av augusti. Om du har önskat göra en uppgradering av ditt boende, såsom att köpa konst eller installera smartare TV eller kommunikationsteknik så är april-augusti en bra tid för att agera.

Boende- och familjefrågor tycks kulminera i november/december-skiftet då en månförmörkelse för med sig hastiga förändringar gällande hem och boende. Behov av reparationer eller nyheter om familjemedlemmar, som du hittills inte varit medveten om, kommer fram i ljuset vid månförmörkelsen. Gör dig beredd på lite drama.

1
62

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00